Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

sveikutės 4u.gif
o aš tai nemėgstu iš sėklų auginti- man nepatinka palangių laistyt ir t.t. nueinu turgun, į žalią stotelę ar į šiltnamius ir ten nusiperku...

Jūs rimtai nemėstat vaisių ir uogų? nu keistuolės kokios... aš tai labai mėgstu rolleyes.gif
Atsakyti
tai va - surašau, ką gavau dovanų:
German orange strawberry;
German red strawberry;
Brandywine;
Russo Sicilian Togeta;
Italian Tree;
Marizol Red;
Marizol gold;
Monserrat;
Hillbilly;
Noire de Crimee;
Purple Russian Plum;
Omar's Lebanese;
Valencia;
Alicante;
Black Krim;
Bifšteks;
Sibirskij siurpriz;
Tamina;
De barao gigant;
Tolstuška;
Jubileinyj Tarasenko;
Sibirskoje jabloko;
Zlato skifov;
Carskaja vietka;
Mandarinka;
Orange Queen

nu ir čia dar papirkau truputį ax.gif
Vashe Velichestvo;
White sugar;
Korean long;
100 pudov;
Serdse Ashhabada;
Auria;
Read Pear Arbuzzese;
Brianna;
Lady's fingers;
Tomande

Prašom rinktis lotuliukas.gif

MŽ, o kam tas palanges laistyt - pomikus laistyk, ne palanges biggrin.gif
Tai jau ne, man nereikia kažkokių kažkaip išaugintų - turiu visame kame dalyvaut. O ir koks užsiėmimas... Koks džiaugsmas... Kai ryte į šiltnamį, vakare namo kokį 50-60 daigų... wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 20 sausio 2017 - 18:54
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 20, 18:34)
tai va - surašau, ką gavau dovanų:
German orange strawberry;
German red strawberry;
Brandywine;
Russo Sicilian Togeta;
Italian Tree;
Marizol Red;
Marizol gold;
Monserrat;
Hillbilly;
Noire de Crimee;
Purple Russian Plum;
Omar's Lebanese;
Valencia;
Alicante;
Black Krim;
Bifšteks;
Sibirskij siurpriz;
Tamina;
De barao gigant;
Tolstuška;
Jubileinyj Tarasenko;
Sibirskoje jabloko;
Zlato skifov;
Carskaja vietka;
Mandarinka;
Orange Queen

nu ir čia dar papirkau truputį ax.gif
Vashe Velichestvo;
White sugar;
Korean long;
100 pudov;
Serdse Ashhabada;
Auria;
Read Pear Arbuzzese;
Brianna;
Lady's fingers;
Tomande

Prašom rinktis lotuliukas.gif

MŽ, o kam tas palanges laistyt - pomikus laistyk, ne palanges biggrin.gif
Tai jau ne, man nereikia kažkokių kažkaip išaugintų - turiu visame kame dalyvaut. O ir koks užsiėmimas... Koks džiaugsmas... Kai ryte į šiltnamį, vakare namo kokį 50-60 daigų... wub.gif lotuliukas.gif

Noooooriu. Turi mano svajonę. Pirmadienį parašysiu, telefoną tik maigau. Ale antro pavadinimo labai noriu, bo pirmas puikus- auginu kasmet.
Atsakyti
Kavute net delnai panižo pamačius sąrašą ... Jau noriu sėt smile.gif MŽ jei pati neaugini daigų tai pusę malonumo netenki smile.gif Ką gali turguj nupirkt - raudoną , geltoną ir vynuoginį .
Be pavadinimų , be istorijos . Be sėklų mainų smile.gif

Mano šefą šiandien atleido smile.gif Man nuo to nei geriau nei blogiau , drakonas mirė, tegyvuoja drakonas. VŽ buvo visi žodeliai surašyti , dar serviso meistriukams pasimokyti žargono. Kažin Jakilaitis pasikvies į laidą ? Baikit .... nemanau smile.gif
Kaip ten sako - koks Tėvas toks Sūnus , genų neiš****....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 sausio 2017 - 21:32
QUOTE(ate42 @ 2017 01 20, 19:16)
Noooooriu. Turi mano svajonę.  Pirmadienį parašysiu, telefoną tik maigau. Ale antro pavadinimo labai noriu, bo pirmas puikus- auginu kasmet.

nu va - jau yra susigundžiusių smile.gif. O tai pažadėjau dovanojusiajai tik į geras rankas atiduot. Matau, kad ištesėsiu žodį bigsmile.gif. Tai pirm. viską surašyk, ir kur siųst (galiu ir užvežt) - noriu visoms išsiųst, kad nesimaišyt.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 20, 21:31)
* Kavute net delnai panižo pamačius sąrašą ... Jau noriu sėt smile.gif MŽ jei pati neaugini daigų tai pusę malonumo  netenki smile.gif Ką gali turguj nupirkt - raudoną , geltoną ir vynuoginį .
Be pavadinimų , be istorijos .  Be sėklų mainų smile.gif

Mano šefą šiandien atleido smile.gif Man nuo to nei geriau nei blogiau , drakonas mirė, tegyvuoja drakonas. VŽ buvo visi žodeliai surašyti , dar serviso meistriukams pasimokyti žargono. Kažin  Jakilaitis pasikvies į laidą ? Baikit .... nemanau smile.gif
* * Kaip ten sako - koks Tėvas toks Sūnus , genų neiš****....

* nu va - dar viena biggrin.gif
dėl to malonumo netekimo tai 100 proc. sutinku
* * va dėl genų tai niekaip nesutinku.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 20, 23:15)
nu va - jau yra susigundžiusių smile.gif. O tai pažadėjau dovanojusiajai tik į geras rankas atiduot. Matau, kad ištesėsiu žodį bigsmile.gif. Tai pirm. viską surašyk, ir kur siųst (galiu ir užvežt) - noriu visoms išsiųst, kad nesimaišyt.
Papildyta:

* nu va - dar viena biggrin.gif
dėl to malonumo netekimo tai 100 proc. sutinku
* * va dėl genų tai niekaip nesutinku.

Kavute būna visaip su tais genais , bet šiam atsitikimui tinkamas posakis smile.gif
Jau pašvelninta versija, 6 val. vakaro buvo išsamesnė , iki ryto bus dar švelnesnė :

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 20, 19:31)
Kavute net delnai panižo pamačius sąrašą ... Jau noriu sėt smile.gif MŽ jei pati neaugini daigų tai pusę malonumo  netenki smile.gif Ką gali turguj nupirkt - raudoną , geltoną ir vynuoginį .
Be pavadinimų , be istorijos .  Be sėklų mainų smile.gif

Mano šefą šiandien atleido smile.gif Man nuo to nei geriau nei blogiau , drakonas mirė, tegyvuoja drakonas. VŽ buvo visi žodeliai surašyti , dar serviso meistriukams pasimokyti žargono. Kažin  Jakilaitis pasikvies į laidą ? Baikit .... nemanau smile.gif
Kaip ten sako - koks Tėvas toks Sūnus , genų neiš****....

Jakilaitis kviecia tik tuos,kuriuos isakyta "parist" ant virvutesm,kad paskui galetu tampyt,kaip marionete ir galetu diktuot,kaip elgtis.Taip,kad vargu ar si persona tam idomi.
Del daigu,tai nesutinku su MZ.Pernai sejau velai,moteros suselpe seklu,bet koks malonumas.Galejau nueit i parde ,nusipirkt daigu,bet tai visai ne tas.Cia stebi,lauki kol isdygs,lygini,popini,tai kazkas nezemisko.Pabandyk kada,pamatysi koks malonumas,prilygsta orgazmui,kai pasiseka iki galo viskas gerai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eisiu ieškot ryt čilių sėklų , kokis 3 pasėsiu smile.gif
Virusą paleidai Kavute smile.gif Skaitau pavadinimus ir silpna .

Luety , aš jau senstu , bet vis nenustoju stebėtis žiniasklaida viskas nupirkta ir užsakyta ...
Kažin pabaigs suvalgyt R . ar atlaikys ? Kai "karmuškes" atiminėja veiksmai desperatiški.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 20, 21:04)
Eisiu ieškot ryt  čilių sėklų , kokis 3 pasėsiu smile.gif

Luety , aš jau senstu , bet vis nenustoju stebėtis žiniasklaida viskas nupirkta ir užsakyta ...
Kažin pabaigs suvalgyt R . ar atlaikys ? Kai "karmuškes" atiminėja veiksmai desperatiški.

Pakabins ji ant kabliuko,bus tas pats kas visiems iki jo.Man taip atrodo,kad jis jau pakabintas su ta istorija.Per daug issigando,o be girku nera nei vieno.
Ar matet youtubej ir ciliu temoj buvo ideta video seklu sodinimo,aspliejant verdanciu vandeniu,Galvoju ryt salieru seklas taip set.Niezti nagai.Ryt vaziuojam laisvus plotus apziuret,bet mazai tikiu,kasd jie nebus ziauriai apzele.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 20, 23:04)

kartais ir aš gerus darbus darau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 20, 21:36)
kartais ir aš gerus darbus darau flirt.gif

Kaip zinia,virusas uzkreciamas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 21, 00:33)
Pakabins ji ant kabliuko,bus tas pats kas visiems iki jo.Man taip atrodo,kad jis jau pakabintas su ta istorija.Per daug issigando,o be girku nera nei vieno.
Ar matet youtubej ir ciliu temoj buvo ideta video seklu sodinimo,aspliejant verdanciu vandeniu,Galvoju ryt salieru seklas taip set.Niezti nagai.Ryt vaziuojam laisvus plotus apziuret,bet mazai tikiu,kasd jie nebus ziauriai apzele.

Apie karštą vandenį kitoj temoj esu skaičius . Bet karšta-60 laipsnių ne daugiau . Dabar mačiau- bet nestudijavau, dar neturėjau kada . Kadangi vasarį turėsiu truputuka atostogų sėsiu po atostogų 24-25 d. Tikrai užaugs .
vartotojo įkelta nuotrauka

2016 metų liepos mėnuo, baklažanai ir jelapenai .
Atsakyti