oi,kaip sunkiai jus cia pradedat ryta

Gal kada pries miega ir passkaitysiu,man tokiems skaitiniams reikia irgi motyvacijos.
Dusia,as irgi issitrukiau Mudenenies parasyta dieta ir pradejau.Man but gerai su tavim draugaut,jei tu butum storule,kaip as,o tai tu tuoj nustosi dietintis,su savo 1kg,o as liksiu ilgam ir vel iskrisiu.

Mes retai,kada sodinom su kastuvu ir nekasem su sake niekada.Turedavom rankomis traukiama plugeli prie namu darzui,vienas pratempai uz arkliuka,kitas uz vaznyciotoja,abu sumetam bulves,vel pratraukiam.Jei mazesniam ploteli,tai su kastuvu pasodindavom.Sode as su kapliuku padarau vaga,kita uzverciu ir tai tik 2kg bulviu,o kasam visada su kapliuku trinagiu,tik cia ta du kg pasodinta,kasu su rankom

Dusia,siusk obuolius cionai,pasiilgau tokiu naminiu,grabsteinu,OMG krepsa suryciau.Parduotuviniai tokie neskanus,o ir anglai,jei kokioj mugej nusiperki savu auguntu,tai buna komercines rusys,kieti,kaip aikmenys.O norisi tokiu minkstu,sultingu.
Nieko neribok,neatpratinek,viska ka duoda gamta reikia valfgyt,svarbu kiekiai.Nera ten vienam obuoly tiek fruktozes,kad tau kazkur nusestu ant slaunu ar kur.Musu beda rijimas kibirais saldumynus,tiksliau mano beda.Nu bandysiu lipt is krizes.Bet dar pomidoru daug turiu,o jie daug cukraus,bet po truputi valgysiu i misraines.
Leksiu pasikirpt gaurus.Paskui reik i soda,bet gal rytoj,arba po pietu.