Dusia37 gero poilsio ir nutrūkimo

Luety o man schalot patys patys patys

Kavos?

Labos. Praha nepasikeitusi, tik mudu pasikeitę... Daugiau matę, daugiau apkeliavę. Ir biski pasenę . Labai daug žmonių nors ne sezonas. Nenoreciau papulti vasara... Šiandien jau judesim i namų pusę. Arba nacionalinis parkas, arba miestas (Lenkijos) pakeliui. Nakvosim lenkuose. Ryt namo. Kapus nezinau kurią dieną lankysim. Mums 500 km per Lietuvą apvažiuoti... Dar iki kaimo reiks palekti, gal ką nuveiksiu. Mano siltnamis galutinai suplyso, arba dengti teks is naujo, arba reikia pirkti pagerinta. Iki pavasario toli. Matysim. Ir bendradarbis atvilko dramblių česnakų. Teks sodinti.
Labas rytas. Imu kavos, svetimose lovose prastokai miegu. Muka nebeperku jokių dirbtinių gėlių... Man labai nepatinka. Drambliniai cesnakai auga didesni negu paprasti. FB pardavineja brangiai, o man uz dyka 2 galvas atnešė... Kai is savo daržo tai negaila matyt žmogui. Kitamet galesiu dalintis jei uzaugs. Nors pas mane ir cesnakai ir svogunai gerai auga. Ps česnakus sodinu puse savo, puse pirktu. Perku ŽS seklinius. Labai geros galvos buna.