Labos,
o man tokio savaitgalio,kad nepamegzciau nei linijos,tai jau neprisimenu irgi
anuke dar buvo pas mus penktadieni,nes mokykla nedirbo,o paskui ir sekmadieni,nes tevai dirbo

Restorane labai puikiai,smagiai,su lietuviska ilgiausiu metu daina.Restoranas pilnut puilnutelis,speja kas iseit,jau laukia uz duru kiti.Tai mus nustebino,kiek daug anglu vakarais sedi restoranuose.Kontingentas ivairus,bet vyrauja pensijinio amziaus ir vidutinio.Po to kas norejo,apie 23 val dar ejo pajuriu pasizmonet,as jau vaziavau namo,po tiek vaisiu nieko nebenorejau.Torta gamino vietine latve,gana skanus,barmenai atsiklause issinese supjaustyt skiltelem ji ir atnese po skilrtele lekstutese,o po to net keli ejo klaust kas gamina

ragavo neatsiklause

sake,tokio skanaus nera valge.Nu angliski tortai labai sausi,tai tikiu,jog sis patiko.
Labaui nustebino broliene,atveze man kalendoriu kitiems metams su musu nuotraukom ir nuotraukytem langeliuose visos gimines pamenesiui,ta diena,kada gime.Nebuvau macius,sauni dovana,idomi,netiketa.
Sekmadieni pas mane pietus buvo.Kadangi visi savi,tai nieko ypatingo,butternutai ir cukiniju rateliai ,kimsti su maisytu kalakuto ir kiaulienos farsu.MB padaza padare su grybais ir ciberzole,dar vegetares dvi turim,tai joms kimsau su ryziais,morkom,paprikos gabaliukais,sumaisytais del kibimo su kiausiniu,sake irgi,kad skanu.Butternutai labai patiko,kaip naujove,liepe MB kita meta pasodint daugiau,o cukinija irgi skanu,man net skaniau ziedeliai,negu laiveliai.Tai va,viskas baigesi jau sutemus,o si ryta anksti brolelis jau isskrido i LT.Apie 9 ryto turetu leistis jau musu laiku.
Dusia,spek ar man pervede uzsienio ismoku tarnyba pinigus i Revoluta?

siaubas,kaip dirba .Pervede i Luminor uzblokuota saskaita,nors buvau issiuntus laiska,pries tai suderinus viska,kad viskas but gerai is mano puses ir laiska registruota,ir rodo jog gauta 26 spalio atrodo,o pervede i sena saskaita ir viskas.Emus aiskintis kodel,paprase mano registruoto laisko siuntos numeri,(gerai,kad siunciau registruota,dar diskutavom su MB ar reikia,nes i LT £6,ne pigu)kai daviau numeri,tai tyla buvo 4d,jokio emailo.Vel pakartojau uzklausima,dar viena diena tylos.Po to atsakymas,kad viskas gauta ir bus padaryta kita menesi.Nei kodel,nei atsiprasau,nieko.Padekojau emailu,tai gavau kita atsakyma,kad atsipraso uz nepatogumus,bet kokios priezastys taip ir nenurode.

Pensija isaldyta iki kol as atskrisiu kada i LT.