Imu kavos , nes kažko labai anksti , prieš 6 ėmiau atsibusti... Dėkui Muka. Tokia graži žiemiška kava , nors lauke šiandien net +6.
Sveikatos Judviems . Imk

Jei patalpoj bus tas renginys , tai kiek pamenu ten nešalta. kažkada buvau pasikėlusi ... Man tik nepatiktų tas keltuvas - nes vis užstringa ir užstringa . Aukščio ten nėra , nebaisu bet jau man , bet ties strigimai ( spauda rašo ) tai nesmagu .
Savaitgalis mano labai ramus ... Buvau žadėjus namus šveistis , bet nutariau save patausoti. Tokiom dienom visada geriau būna pasibūti ramiai ... Tai tik einami darbai , skalbimas, maisto gaminimas , grindų plovimas... Čia moteriškas tausojantis savaitgalis

Pradėjau vaikui megzti šaliką , juodo užsiprašė . Bet nelabai patinka , lyg per siauras, lyg per skystas. Nežinau ar supykus neišardysiu .
Vakar su MB apžiūrėjom Kauno eglę, pasivaikščiojom po miestą ... nes kai nebevažiuojam kaiman per daug sėdim prie kompo abu . Ištempiau nors savaitgalį pasivaikščioti . Eglė gyva gražesnė negu nuotraukose . Ir šiaip Kaunas gražiai papuoštas šiemet .
Luety tavo "vaikai" labai gražūs