Laba ryta,
aciu uz kava.
Vakar iki 1:30 mesendzeriu susirasinejom su viena kliente,ji nemazai mano zuikiu papirkus,rubu atskirai nerus,ir dabar turiu issiust 3 kombius su briedziuku rudolfu,pamate ji mano,tai prase dar trim jos zuikiam nunert,ir raudona suknele,batukus ir kepure turiu issiust.Tai ji vel ruosia man uzsakyma,tai apttarinejom.Problema tame,kad ji nemegsta kitu spalvu tik raudona ir tai ne visus atspalvius,Mocha is rudu atspalviu,arba walnut rudas atspalvis ir is beige-nezinau,kaip lietuviskai,irgi tik viena ypatinga.Problema,kad tu triju spalvu yra bet tik vienos rusies-Paton firmos,o jie man per stori rubeliams.Neriu as jai,jai tinka ir patinka,bet mano akimsm,graziau stovetu is truputi plonesniu.Tai aptarinejom ,abi ieskosim.Mat abi nemiegojom sianakt,ji visada naktim man rasineja,nors gyvena UK,paraso ir 4;40 ir anksciau,o as tai vilkolakis,sianakt didziulis apvalus menulis spigino man i langa,tai kur as miegosiu.Trecia gal jau nemaciau laikrodzio.
Del nerimo mezgimo,labai noreciau,Dusia,pamatyt ka tu vadini virveliniu mezgimu.Yra moteru,kurios neria is pliusiniu siulu zaislus.Bet man nepatinka jie.Cia kaip kieno skonis.Pliusas neriant negali ardyt nei kiek,labai nubyra pliuso plaukeliai.Be to tie zaislai tokie minksti buna,bet man gruboki.Yra virbalais megztu ir as tau idesiu kelis,bet as nemegstu,kaip sakiau,formuot reikia atsargiai,nes nelaiko formos,laisvesnis buna audinys virbalais.Didesne mase zaislu neriama is medvilnes,pusmedvilnes,akrilo.Dizainere polushka bunny-Maria Ermilova,neria is alpakos.Labai grazus jos minksti zaislai,bet ji turi 3 etsy pardes ir jos apyvarta 3000 euru per menesi.Man per brangu alpaka uzsipirkt be uzsakymo.BNors noriu pabandyt.Jei nori .kad sijonelis stovetu pustas,neri vaseliu,jei nori svelnesniu rubeliu-virbalais.Dauguma dizaineriu zuikiam neria virbalais,lelem vaseliu.Nu zodziu cia akademija visa.Labai nemegstu SM,kad komplikuotas nuotrauku ikelimas,todel gaila laiko kelt i viena programa,po to i kita.As tau gal i msndz imesiu palyginimui.
Muka,galiu pasakyt,kad man irgi,visi tie moteriski dalykai ima atsitraukt i antra plana.Anksciau,makiazai,plaukuosenos,rubai buvo pirmam plane,dabar jau ne.Todel zinau vaista-sukudimas.Dieve,kada as prisiruosiu,lyg ir viska zinau,pradedu,bet duona paveda.Nu negaliu be duonos.Reik surast kazkokia skania keto duona.Nes pirmas valgymas sutvarkytas,antras irgi kaip ir,bet vis viskas su duona.
Vaskar buternutus kepiaus farsiruotus vistienos krutinele smulkiai supjaustyta ir pakepinta su porais,grietinele,labai skanu.
Atejo is kinieciu siuntinukas,turejo but karoliukai o atejo plonos popierines juosteles

atidariau ginca.
Viskas,einu dirbt.
Papildyta:Tiesa,Dusia,M&S ir man tinka su savo kelnem,bet labai jau brangios jos ten.Paskutiniu metu manes ir nebetenkina todel,kad kainas uzplese ant geru kelniu,kaip uz striuke.Nors seipa jie padaro gera,man visada tiko ir patiko ir pasirinkimas budavo didelis.Seniai bebuvau,nieko nenoriu,niekas nedomina.