Labas rytas,
o as ziuriu siemet i savo pomidorus ir galvoju,kaip as tame plote sukisdavau 28 daigus,jei dabar ir 18 atrodo anksta.

:oh:Proto nebuvimas,kol patys pomidorai nebus prende,keliese jie nori but.
Dar nenuroviau svogunu.Sestadieni buvo didelis vejas,ir as netikus,nieko nedariau,sekmadieni ryte lijo,tai vaziuosiu siandien.Zada visa savaite kepint,turetu isdziut gerai.
Oi kaip nemegstu tu sokiu apie puodus,uzjauciu.
Zoliu pas mane daug nera,darziukas mazas,prabegu po kelias valandas laikas nuo laiko,sunaikinu tik isdygusias.
Penktadieni nuskyniau agrastus,plastmasinis vedriukas nuo raug kopustu toks gal nuo 1ltr,braskiu tiek pat ir juoduju serbentu stikline,isviriau MB marmelado,isejo netoli litro.Gavosi toks saldziai rugstokas,jei nepatiks,trupinini issikeps.
Dusia,sparaginem patiko trasos,patamsejo lapai ir eme sparciai zydet ir kopt virvem aukstyn sparciai.Kazkodel mano dirvoj jiems truksta azoto.Dirva rugscia,matyt nepasiima,arba jo ten nera.Taip ir su cukinijom buna ir agurkais.Kitiem tinka,ypac svogunam ir burokam.
Klausimas:antri metai cesnakai neisnesa ziedyno.Zieminiai cesnakai.Siemet turejo tik drambliniai,kiti ne,ir jau laikas raut.Ar buna taip,nes ziedyno pasirodymas yra zenklas,kad greit kast reikes,o dabar matau kad dziusta vienodai visi ir zydeje ir ne.
Papildyta:Oho,Dusia,bijunas nuostabus,verta buvo laukt.
As sodinciau dabar i dirva,geriau isisaknys,lengviau ziema pernes,bet as ne patareja,cia tik man taip atrodo.
Morkas ir as valgau savo,o cukiniju nera daug ant krumo,saikingai,siandien jau skinsiu.
Nu vat salotu tokiu nemegstu.Man cukinijos tik blynuose ar kt termiskai apdorotos,zalios netinka,nerandu skonio,jokie prieskoniai nesuteikia jo.