Labas rytas,
Man kavos

Dėkui Muka
Gėlės ieškojau per vaizdų paiešką Google

Man taip metė ... Gal klaidina ?
Muka ,pas mane dar neatsitiesė česnako žiedynas, tai galvoju , kad anksti rauti . Pirmi metai , kai česnakai nekažką pas mane ... Bus mažiukai . PS užsiauginau kelias galvas meškinio - ty gavau dovanų rudenį vieną galvą, susodinau . Jei norėsi Muka duosiu vieną galvą , sėklai
Tavo svogūniukai , kad priaugino vaikų , kaip man gražu

Dėkui brangioji
Man vienus žirnius irgi reikia rauti , galvoju , ką ten pasėti dar ? kol kas nesugalvojau ... vakar išsiaižėm krepšą žirnių sukišau į šaldiklį .
O su šparaginėm prisidirbau - kadangi pirmos nedygo , radau senų sėklų pakutį ir sukišau ... pasirodo vijoklinės

MB statė palapines joms iš karčių

Kaip ten jos augs nežinau - dalis krūminių dalis vijoklinių

. Vienžo prisidirbau
Savaitgalį kapų šventė pas MB ... Gal važiuosim ? Truputi tingiu , bet mane gundo , kad po mišių galėsim iki Latvijos kokio parko pašokti . Kaip MB sako - jei niekur neišvažiuosim surūgsi tu

daržai bus gražūs bet tu nei graži nei laiminga .
Vakar apsikirpau

pasidažiau plaukuoseną . Jatau , kaip pasitempimas iš karto atsiranda . Stengiuosi iš paskutiniųju nepasiduoti

Tik su svoriu ne kas - kokia keto gali būti , kaip trešnės kibirais noksta, žirniai kašikais auga . Ateis žiema

Vein cukinijų bele kiek parsivežiau , nežinau ką bepagaminti , jau pirmą pasiilgimą atsivalgėm
Dėl česnakų - būtinai vėl gaminsiu prieskonius - malti česnakai ir čiliai. dar dedu pomidorą ( natūrali rūgštis ), galima pertažolės , krapo baziliko . Sumakaluoji su druska, lašas aliejaus - nuostabūs priekoniai mėsai , troškiniui , sriubai ( kas mėgsta aštriau ) . Reikės dėti į šaldiklį- pavasariui . O tai sunaudojau iki Kalėdų