Labas rytas,
kavos dar negeriau,nes geriu ryte pelynus,bet neuzilgo gersiu,gal nebus dar salta?
Ryte anksti abu vaziuojam atidaryt vistukus,padet skanestu:agurku,cukiniju,lapu papjaustom,jurzoliu,vandeni pakeiciam,vistik ukis,reik apsokinet
Kol kas jokiu dietu,stengiuos klausytis kada noriu valgyt,o buna visaip.
Del MB .visi jie skirtingi.As irgi ismokau nesikist ten,kur manes neklausia,nepraso,kur jis eina su malonumu,o po to megsta but pagiriamas.Bet tokiam reikale,kaip suruost anytai baliu,tai gal vienas vyras ne labai,vistiek patarineciau ir daryciau kartu,nes nebeskirstai tokiam amziuje labai,kur tavo tevai,kur mano,tiesiog tevai ir viskas.Man tik viena keista,kaip tevai tokiame amziuje gali to nopret?Musu tevelio 90-meti sventem visi vaikai suvaziave,patys pasiruose,bet tevulis tikrai to neprase.MB mama is tolo kratesi tokiu svenciu,ji sake cia man ne svente,cia man zingsnis arciau grabo.Bet,zinia,mes visi skirtingi.Pamote,jauciu butu sventus,nes ju gimine linksma,megstanti sventes visokias,bet jos dukra ir sunus,ir marcios labai rupestingi,visi butu sukibe ir padare grazia svente.To linkiu ir jums.O ta karuna,man asmeniskai but geda su ja sedet anytos jubiliejuje,kad ir isivaizduojama karuna,as jauciu sokineciau apie svecius kartu,nes buciau nesuprasta.Sakau,visi mes skirtyingi,o ir gimines su ivairiais poziuriais.Mano vyrui nepatiktu,kad as sedeciau,kaip svecias,o ne padeciau jam.O jei tavo patiko,tai valio,jis saunuolis.
Muka,man irgi miltukai patiko,pati paciausia dieta,nieko daryt nereikia,supili i vandeni,pamakaluoji ir geri.Cia mano tingines dieta,nes man maisto gaminimas-laiko svaistymas.Uzsimanau tik retkarciais kazko padaryt sedevralno,o siaip darau todel,kad reikia.Dabar darom pakaitom su MB,Cia as to pasiekiau

is tinginumo.

Padarom vienas dviem dienom,po to kitas dviem dienom,,o as daznai nusimuilinu

,tada jis daro,kartais bumba,kartais ne,visaip buna.
Pas mus grazus siltas ruduo kol kas
Vistos maudytis neina,ka daryt?Kai ziuriu youtubej,tai jos taip graziai,dulkinasi tose dulkese,o musiskes bijo ju.Neprate.Ne labai eda ta organic maista,labiau megsta ta kur parduotuvej pirkom.Teks pabaigt,kur jos dings.