QUOTE(kavasucitrina @ 2020 12 01, 13:27)
Aš tai jokių atsakymų neturiu, nes neturiu iš kur juos gauti

. Jei kas ir juos žino, tai tikrai mes nesužinosim.
Ir kodėl stebiu aš žmones. Ypač pastebiu tuos pimpianosius ir man jie nepatinka

. Dar stebiu, ar žmonės parduotuvėse dezinfekuojasi rankas (labai mažai), ar maunasi pirštinėm (nepastebėjau nei vieno). Aš nei to, nei ano. Bet manau, kad saugausi. Rankas dažnai plaunu, o vos tik grįžus namo pirmas reikalas. Laikausi atstumų. Nelendu į žmonių sambūrius, pvz. atsisakiau vykti į mišias (metinės). Saugausi be panikų ir isterijų. Rėksnius, kuriems čia nieko tokio nėra, be apsaugų leisčiau į ligoninę prie kovidininkų kokius basonus panešiot

Sakai čia nusikaltimas? Gal taip, gal ne. Niekas nepatikrins. Aš kai ne dramos karalienė, tai matyt tokios ir panašios mintys manyje nesidaugina

.
Jo, Luety... Nu pritapai prie viską žinančių piktuolių tai ką dabar... Svarbu tau gerai

. O atsipalaiduot tai įmanoma, tik tu to nenori. Tau, matyt, reikia tos įtampos, adrenalino, emocijų, pasitaškymo...
Beje, man kažkodėl kartais šitas reikalas primena rusai puola
Atsakymu yra ,kas domisi tas randa.
Ranku nesidezinfekuoju,maskes nenesioju,kur man negresia bauda.Plaunu rankas ir labiau nei bet kada,neneigiu,kad viruso nera,bet neigiu,kad del tiek kiek jo yra ir del to,kad jis ypac mutavo per vasara i lengva forma,priemones kuriu emesi politikai yra neadekvacios.
As irgi ne dramos karaliene,nedramatizuoju, tik sakau tai,kad ieskau logikos visame tame ir surandu,o tuo paciu randu ir ramybe.Ir nesu viska zinanti piktuole,kazkodel siais laikais,zmones turintys kitokia nuomone,yra skaitomi piktuoliais,neismaneliais,samokslo teoriju kurejai,marginalai ir dar kazkokie nesusiprateliai,.baninami visose globalistu finansuojamose platformose.Ko bijoma?Kaip tik valdzia turetu aiskint zmonem,nagrinet visas versijas,o ne pasiverst viska ismananciais ir vadovautis draudimais.Ieskot budu isbrist is tos pandemijos,jei ji tokia svarbi,tikrint kiekviena versija,o ypac garsiu moksininku,profesoriu,savo srities zinovu.O patys saugotusi ypac,o ne tada,kai mato liaudis ir tai ne visada.Ar nekeista,kad ju virusas nepuola?Suvaidina,kai kada,kad jie serga,bet kazkodel mirsta tik mirtingieji,o valdzios,atstovai apsieina tik karantinavimusi.Na ir aciu D,kaip sakoma.O jie gi tai dazniausiai buriuojasi,maisosi tarp visokiu zmoniu ir ne po 6.(kazkodel pasirinkta tas skaicius 6?Kodel ne du ne 7?

)
O man reikia ne adrenalino,pasitaskymo,o zmogisku emociju,kurios nesilenktu su logika.As nenoriu but avis,kuri net vedama skerst nebliauna ir nesipriesina,tai neleidzia mano savigarba.Man svarbu,kas laukia musu visu,mano vaiku,vaikaiciu,tai ir domiuosi.O man mano pacios gyvenimas beveik nugyventas,ne tiek svarbu.
Niekam neprimetu savo nuomones,tik pasisakau,kaip as matau,ir ka jauciu,nu bet jei jus manote kitaip,tai nieko tokio.Mes visi skirtingi ir nebutinai visiems vienodai jaust,matyt.Taip jau esti...
Grazi diena buvo,sauleta.geleta...

Nesirkit