labas rytas,
Kavos ? Sekmadieninės ?

Luety nesilaikai informacinės higienos . Negalima Tau žiūrėti nei žiniu nei kvakserių . Pabandyk bet savaitę pagyventi be žiniu ir be kvakserių ? be FB burbulo ? Speendžianrt pagal tai , kad tu nenori nieko - lengva depresijos forma ...
Vieno dalyko nesuprantu , kodėl ieškai dievo žemėje ? Nori permesti kažkokiems 300 ar 600, ar politikams atsakomybę už tai kas vyksta pasulyje ? jie dievai ? ne iš kūno ir kraujo ? jie gyvens amžinai ?
Ir kodėl bijai skiepytis , jei skiepys visus ? jei žinosiu, kad mano artimus tuoj skiepys - pirma būsiu eilėj ... Geriau prima pas Dievulį negu išgyventi kažką negero
Kas liečia vakciną - aiškinimas , kad pries 50 metų ji buvo geresnė yra neteisingas . Ne vakcina būdavo pavojingą , o konservantai ... pvz gyvsidabris . Šita vakcina naujos kartos - nestabili , todėl laikoma labai šaltai . Taigi aišku , kad nedėta"stabilizatorių " , kurie dažnaiusiai sukelia alergines ir kt nepageidaujamas reakcijas ... Kiek aš suprantu

Bendari paėmus - žmonėms neitiksi . Vieni rėkia , kad valdžia nieko nedaro , kiti rėkia kad per daug daro ... Rėkia , kad viruso nėra, kai suserga kaltina valdžią , kad ji negydo .
Mano labai primityvus ir durnas supratimas apie visą šitą pandemiją : viena didelė šalis stengiasi pasinaudoti esama situacija . Skiepai , ribojimai ir tt - mūsų valdžių bandymas suvaldyti situaciją kuri yra nevaldoma. Kad netapti tos šalies provincija ... Ps toje šalyje demokratijos nėra, be programėles telefone neužeisi į prekybos centra ar metro ...
Gyvenkim, mylėkim , džiaukimės šiandiena. Vakar nebėra , rytojaus dar nėra ... Gyvenimo prasmė yra būti čia ir dabar

Muka , jei turi NX pažiūrėk Ozak serijalą . Pirmas sezonas labai geras. Apie buhalterį

Paskui jau ima knisti , kai supranti , kad vienas žmogus tiek negali pergyventi neišprotėjęs .
Gražaus likusio savaitgalio .