Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia, teisingų tau pasirinkimų 4u.gif

Luety, aš galvoju, kad tu žiauriai atkakli moteriškė. Bandau save įsivaizduot taip gaminančią pagal nurodymus iš lapuko.. ir neišeina....

Aš ant palangių nesėju, bet šiandien visokių sėklų prisipirkau laukui nemažai, tiesą sakant didžiąją dalį- maximoj buvo 30proc. nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
MZ,jau atmintinai zinau,visus receptus. bigsmile.gif O siaip,nieko nera maloniau uz gera recepta ir dar ,kai viskas pavyksta ir buna skanu,koks patiekalas,tai liuksiskai.Esu tiksliuke,megstu viska ir visada skaiciuot,turet tikslias nuorodas kiek ko,kada ir su kuo.Valgio gaminime nemegstu improvizuot,tiesiog nekenciu ir nesugebu suderint nieko,kai tenka improvizuot.O MB,atvirksciai,jam improvizuot patinka,sekasi ir gaunasi liuks.
Esu girdejus,kad is Maximu seklos ne kas,blogos veisles,blogai dygsta.Nu gal netiesa?As nezinau,perku dazniausiai internetu arba is sodu bevndrijos pardes.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 27, 21:59)
*jau atmintinai zinau,visus receptus. bigsmile.gif O siaip,nieko nera maloniau uz gera recepta

**Esu girdejus,kad is Maximu seklos ne kas,blogos veisles,blogai dygsta.

* tai Luety todėl tu tokį kelią ir renkies. Aš taip negaliu..

**čia tas atvejis, kad pats pirkimas malonumas...

o kaip galvojat, baisis su 100psl. ar ir toliau varysim? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsvaižalia: 27 sausio 2017 - 21:16
Labas rytas

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien stojo jaunatis, kas tikit mėnuliu gerai norus užrašyt.
Ir kiek žinau per jaunatį - ir porą dienų prieš geriau nesėt nieko. Sodyboj nelabai laikausi mėnulio kalendoriaus , namie pasižiūriu daigus augindama.
Gražaus savaitgalio visom . Kam ilsimasi - pailsėkit , kam dirbama netingėkit 4u.gif
Aš tai norėtau tingėt , bet teks dirbt smile.gif
Atsakyti
sveikos,
uuuuf, kad prisiėdžiau pietų... wacko.gif
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 28, 10:39)
Ir kiek žinau per jaunatį - ir porą dienų prieš geriau nesėt nieko.  Sodyboj nelabai laikausi mėnulio kalendoriaus , namie pasižiūriu daigus augindama.
Gražaus savaitgalio visom .  Kam ilsimasi - pailsėkit , kam dirbama netingėkit  4u.gif

paprastai nežiūriu tų kalendorių, o kartais žiūriu, bet vis tiek nedarau, kas liepiama biggrin.gif. Šiaip tai labai noriu vasaros, noriu sėt ir akėt lotuliukas.gif. Beeeet... Negalėsiu, jau aišku dabar per tą savo nugarą. Mergai, kokie pratimai visuotiniu balsavimu gali padėt pagerint padėtį? Kažkada Dusia buvo įmetus - tie? Bijau dar blogiau kad neprisidirbus... unsure.gif

Dirbt ir man reikia, prisižadėjau unsure.gif. Tik kokių 2 val., nu bet kaip neišeina va taip imt, sėst ir padaryt... Ir ramu būtų, ale neeee, reikia tempt iki sekmadienio vakaro... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 28, 15:05)
sveikos,

paprastai nežiūriu tų kalendorių, o kartais žiūriu, bet vis tiek nedarau, kas liepiama biggrin.gif. Šiaip tai labai noriu vasaros, noriu sėt ir akėt lotuliukas.gif. Beeeet... Negalėsiu, jau aišku dabar per tą savo nugarą. Mergai, kokie pratimai visuotiniu balsavimu gali padėt pagerint padėtį? Kažkada Dusia buvo įmetus - tie? Bijau dar blogiau kad neprisidirbus... unsure.gif

Dirbt ir man reikia, prisižadėjau unsure.gif. Tik kokių 2 val., nu bet kaip neišeina va taip imt, sėst ir padaryt... Ir ramu būtų, ale neeee, reikia tempt iki sekmadienio vakaro... doh.gif

Mano įmesti man pasirodė saugūs. Bet aš nebaigus jokių ten mokslų toje sritį . Iš asmeninės patirties.
Atsakyti

darbuonėlėms 4u.gif

miargai, pavasaris lauke bigsmile.gif narcizai noseles iškišę dairosi bigsmile.gif gaus nuo šalčio per nosį dar....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 28, 08:39)
Labas rytas

Kavos ?

Ir kiek žinau per jaunatį - ir porą dienų prieš geriau nesėt nieko.  Sodyboj nelabai laikausi mėnulio kalendoriaus , namie pasižiūriu daigus augindama.
Gražaus savaitgalio visom .  Kam ilsimasi - pailsėkit , kam dirbama netingėkit  4u.gif

Imu kavos jau antra kruza,
labas dzienas,
Ot tu jolki palki,pasidejau vakar zeme dezutej ant radiatoriaus,kad isiltu,sakiau siandien sodinsiu pelargonijas,tai negi dabar atidet?

QUOTE(kavasucitrina @ 2017 01 28, 12:05)
sveikos,

Nu tai ko cia tiek prisikimsai,gi dietiniesi?? blink.gif

QUOTE(melsvaižalia @ 2017 01 28, 13:27)
darbuonėlėms 4u.gif

miargai, pavasaris lauke bigsmile.gif  narcizai noseles iškišę dairosi bigsmile.gif  gaus nuo šalčio per nosį dar....

Pas mus is ryto buvo pavasaris,isejom i pardes,o kai islindom i lauka po valandos,buvo jau ruduo,lietus ir vejas.Pavasaris isejes. biggrin.gif biggrin.gif
Tingiu ir as net tingeti.MB uzmigo ant sofutes,o as su mezginiu atejau jusu patikrint ka veikiat. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 sausio 2017 - 15:36
Luety, FB pomidorų grupėj apie polikarbonatinius šiltnamius, mačiau, diskutavo. Gal skaitei?
Atsakyti

Labukas visoms 4u.gif

O pas mus tai saule sviecia , bet vejas doh.gif rodos nupus tuoj, ir dar toks saltas , MB lauke dirba, tai keikiasi baisiausiai. Merkel darzoviu kainas pakele, tai dabar jo sefas is proto eina, kad tik kuo daugiau produkcijos parduoti.

Siandien i turgu darzoviu ir vaisiu vaziavau, o tai jau ir parduotuveje paziurejus i kainas plaukai siasiasi.(apie kainas LT is viso tyliu)O as gi ju dabar labai daug suvalgau. Dukrai sakau gyvenime mano saldytuvas tiek darzoviu nemate,o uzsipirkti reikia savaitei.

Naujas gyvenimo budas ,kol kas labai tinka, ir soti ,ir svoris krenta. Siandien lietuviu parduotuve nusipirkau kumpelio ir desru lietuvisku, atveze is LT, tai galvojau pietaudama po gabaliuka paragausiu, bet pamirsau , o dabar net nebenoriu ax.gif nu blyn kazkoks man svetimas jausmas, nenoreti , drauge sako gali ir sokolado gabaliuka per pietus , tai siandien nusipirkau 82%su spanguolem ir chia seklom, suvalgiau savo jogurta, o sokolado nenoriu. Kazkokia mistika. Oi ,kad ir toliau taip , siandien dar ir svarstykles pradziugino, jau visumoje nukrito 7.2kg per nepilnas dvi savaites. rolleyes.gif
Siandien pilvo tempime jau 45 sekundes islaikiau yahoo.gif
Atsakyti
Aha,as dabar su jais bendrauju,kazko nebesu tokia tikra.ar gera issirinkau,kol dar neuzmokejau,brolis prizadejo pirmadieni nuvaziuot ir apciupinet,tada busiu rami.Jei MB pirktu,jau but nupirkes pirma pasitaikiusi.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 01 28, 16:01)
Aha,as dabar su jais bendrauju,kazko nebesu tokia tikra.ar gera issirinkau,kol dar neuzmokejau,brolis prizadejo pirmadieni  nuvaziuot ir apciupinet,tada busiu rami.Jei MB pirktu,jau but nupirkes pirma pasitaikiusi.

Švenčiam 22 metai po šliūbo. Parvažiavo MB su puokšte tulpių wub.gif tortu, ananasu. Padariau anties krūtinėlių su salotom. Išplempėm šampės butelioką dviese, dar brendžio užpylėm. Pusę torčiuko sušveitėm, ananasą. Dabar atsinešiau lašiakų su obuoliais.....va ir dieta. Po iškrovos šian jau buvo 86.....
Atsakyti