Vakar kaime toks geras oras iki pietų buvo kaime

Šeštadienį stojo jaunas ? tai gal kokias 3 dienas prie augalų rankų nekišiu ... Pikiuoti reikia, vasaros derliui sėti reikia . Kai namie tai dar kažkiek ir į mėnulį pasižiūriu .
Susirinkau derlių :

Labai gražūs šiemet pastarnokai , bus fritkių prie mėsos , sriubyčių ir troškinių . Dar didesnė dalis liko darže . Jie rimtai per žiemą auga, rudenį nebuvo tokie dideli . Jei gerai palis baigs tirpti sniegas tai savaitgalį galėsiu sėti morkas , žirnius ir pastarnokus . Prastai dygsta žirniai tokiu ankstumu pasėti , bet patys pirmieji patys skanaiusi . Morkas ir žirnius pradedam valgyti +- apie Jonines. Čia turiu tokią šilta vietą pietiniam šlaite

Apie tai : mane mažiausiai jaudina , kas su kuo miega ... O dėl savo vaikų jei parvestu 2 marčias ar 2 žentus ... ne nusikaltėliai taigi , ko čia pergyventi ? Tarp mano vaikų draugų ir buvusių klasiokų ( -ių ) yra visokių . Kai kam gamta dribtelėjo , kai kam gal kiti dalykai ... Man nemaišo . Dar studijų metais vienas dėstytojas buvo toks . Dalykas sunkus matematinis , bernai slysdavo o mergas mėtydavo iš egzo ... Kaimuke , kuriam vidurinę baigiau buvo dvi labai tvarkingos moteriškės senmergės, kartu nusipirkę namą .Viena iš jų mokytoja, vadinasi išsilavinusi . Jos ir palaidotos dabar šalia . Tada net mintis nekilo , nebuvo tiek info . Ar jos kažkam maišė ? Keliaujant teko matyti visokių - ir parke besiglamonėjančių vyrukų , ir metro besiseilėjančių panelių ... Čia ne seksualinėj orentacijoj esmė , o žmogaus kultūroje . Visos žinot AA lietuvos žurnalistą, kuris manau buvo kitos pakraipos. Ar jis lakstė su plakatais ? Vienintelis dalykas , kuris man nepatinka šiandien tai pinigai kurie ateis ratifikavus konvenciją, ir kuriuos mes privalėsim skirti iš savo biudžeto visoms visiuomeninėsm organizacijoms , kurios vienšins 72 ar kiek ten tų lyčių ... Koks tikslas ? sujaukti žmonių galvas ir supriešinti . Mes nebe lietuviai , mes pasaulio piliečiai , mes nebe vyrai , nebe moterys. Žmogus kuris neturi pamatinių vertybių lengvai valdomas .
Luety apie savus ir svetimus : tai kad nėra dabar savų , yra tik buvę anos šalies agentų vaikai ir anūkai vykdantys kažkieno valią

Gražios ir darbingos dienos