ai biski be nuotaikos,brolis Kaune pasiciepinio,taip sau,nusibodo kovdas,lyg tai ka pakeis.Kaip reikejo kaukiu,taip ir reiks,kaip buvo imlus,taip ir liks,ai,ka darysi,kai zmones sovietu isaukleti but klusniais.Gaila.liudna labai,man liudna tikrai.Paklausiau ko skubejai,tai gi sako,,difterito vakc.nebijojai,o sitos bijasi.O kaip isaiskint,kad tai ne vienas ir tas pats.Pas mus net trukumas to s...ukolotsia i zabytsia.Triuksma zmones kelia.Kaltina Indija.Klusnus angliukai,tiki valdzia be jokiu svarstymu.
Buvom vakar sode,siandien sode.Siandien bent oras puikus,saule sviecia,bet tas siaures rytu vejas toks geliantis,negali nusivilkt savo apvalkalu.Grebsciau viena lysve,sugebejau apvirst ant kitos,MB issigandes puole kelt,vaizdas vertas holivudo:kiaulaite voliojasi lysvej lyg girta.

Siltnaminiai graziai auga,ir persodintieji nuostabiai gerai.Tiesiog dienomis matosi ,kiek paauge.
Gamtoje grazu,pauksciai duodasi,kurmis,pelenai kasa mano lysves,urvu urvai,nespeju naikint,nezinau,reik pirkt spastus kurmiam,bet vis ruosiuos ir vis gaila darosi ju ir vis nervuojuos,kai paseji,o jie po apacia isknisa.Turiu matyt daug kantrybes,kad neperku.

Nusiroviau paskutinius porus,pasiskyniau narcizalapiu cesnaku,kvepiua kaip,mmmm.geris.Parsinesem kiausiniu,ir pusryciai yra.Na musu pusryciai apie 12-13 val visada,o ryte tik bullet proof kava.
Jacinatai mano zydi,tulpes dvi zydi,melsves pradeda zydet,narcizai net velyvieji jau zydi.Siltnamyje alstromerija suzydejo.Nuotaika kelia tokie vaizdai.
Pavydziu visoms uzmiestinio gyvenimo,padaryta klaida,reikejo LT kaime pirkt kokia sodyba,bet buvo baisu be vaiku ,toli.