Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

QUOTE(MartynaPapartyna @ 2016 12 04, 18:12)
Labas vakaras smile.gif aš norėjau paklausti kodėl katėms ant barzdos atsiranda juodi spuogai? Kažkur skaičiau kad netinka maistas. Ar todėl kad jame per daug baltymų? Į kokį maistą siūlytumėte keisti? Nuo TOW pleiskanojo kailis, o nuo carni love pradejo bert pabarzde juodais spuogais.

Tai aknė. Imat vatos tamponėlį, trinat į muilą. Po to ištrinat barzdą, kol juodų trupnėlių nelieka. Procedūra kartojat, kol aknės nelieka iš vis. Paprastai mano katinams užtenka kelių procedūrų ir maisto aš nekeičiu. Aknė pas mus nedažnas svečias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 gruodžio 2016 - 18:18

Mumi ir Oli su gimadienom  :4u: ta proga rodau žibintų šou foto 8cf94039b102.jpg11b5cf742e4a.jpg3b6d149447dd.jpgf73acf3e518e.jpg7c67d3050b75.jpgb90903fe9d12.jpgvėliau kitu parodysiu sėdim namie be interneto kazkas nutiko  ir prapuolė....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 04 gruodžio 2016 - 18:16
Vau Azu, kaip gražu 4u.gif Jau miestas puošiasi Kalėdoms?
Atsakyti
Su vata ir muilu vargiai kas pavyks, nes ten šiek tiek paspaudus išeina tikrai dideli spuogai, ne maži spuogeliai. Su krauju ir pūliais.
Atsakyti

Miestas jau gal mėnuo kaip pasipuošęs. čia vos ne vasara jau viską  Kalėdom ruošia. o šitas šou tai botanikos sode buvo išstatytas

Atsakyti
Pūliniai tai jau antrinė infekcija. Jei abejojat ar tai aknė, pasirodykit vetui. Bet kokiu atveju muilas ar koks kitas antibakterinis skystis, pirmoji priemonė barzdai nuo inkštirų gydyti. Nepavesdavo niekada
Atsakyti
Pupitoš grožiš! Aš apštulbęš blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Mumio gimtadienio svečiai ir tai ne visi viso buvo 9 šelčiai smile.gif Dėkojam už sveikinimus 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Oliuka su guliašiadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 04 gruodžio 2016 - 18:51
QUOTE(MartynaPapartyna @ 2016 12 04, 18:25)
Su vata ir muilu vargiai kas pavyks, nes ten šiek tiek paspaudus išeina tikrai dideli spuogai, ne maži spuogeliai. Su krauju ir pūliais.

Geriausiai padeda medetkų spiritinė tinktūra, atskiesti vandeniu ir tepti. Mano Skipe kažkada turėjo, bet aišku kai aš tokia paranojikė, tai tepiau ių kart kai tik juoduliukus pamačiau, tai greit pranyko ir visam laikui.

Ir mudvi sveikinam Mumį ir Olį su pirmaisiais gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip greit bėga laikas...

Busy prisirengus, o vaikelis pliku pilvu, na kaipgi šitaip galima biggrin.gif

Labai gražios nuotraukos, tiek Šponkiuko, tiek busy ir Aist. Kad taip man išeitų tai būčiau devintam danguje mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Su tortadieniu visus svenciancius 🍾🐭

Atsakyti

Azu spalvingos nuotraukos patiko.  :) Šponkiaus ryžo šuoliuotojo ( tikriausiai vižlo) labai gražiai pagautas momentas.  :super: Šeltukų šaunus susirinkimas.  :victory2: Kiara ir Tutė gražuolės  :) Busy savo turtą nuogapilvį apglėbusi  :D 

Olį sveikinu su gimtadieniu!  :4u: 

Atsakyti

Rustės darbeliai:

Dublišunė:

IMG_5519.jpg

Dublikatė:

IMG_5541.jpg

Atsakyti
Oi nu dublisune su originalu tai isvis nugriuvimine wub.gif Ainu su dublikate taip pat 4u.gif

Erode, o Kingui visi dunciai gresiasi traukiami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 gruodžio 2016 - 20:10