Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Labai grazi Lapynos naujoke. Jau Columba kai kele foto, man jos zvilgsnis taip giliai i siela ziurejo wub.gif
Turi praeiti laiko manau adaptacijai. Cia normalu 4u.gif

Jubiliatus: Mumi ir Oli su gimtadieniais 4u.gif wub.gif 4u.gif

Labai grazios foto Ainu mazutes.
Tinginyste rytine Grikucio tiesiog uzkrecianti....bet teks pedinti i darba.

Namo tema. Zeme jau musu. Dabar rupinames komunikacijomis. Koperuojames su kaimynais. Pildom popierius. Ir truputuka keiciame projekta namo. Kai kur ilginam, platinam bigsmile.gif

Katukai siai dienai gyvena gerai, linksmuciai, draugingi katinu vaikai bigsmile.gif Nusiskundimu kaip ir neturiu, tik nezinau ar jie turi nusiskundimu manim... biggrin.gif bigsmile.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas

Vėtra - sėkmės namo kūrime

Busy - bėgu tikrinti paštą

Atsakyti
Labas rytas!

Oliverį ir Mumį su pirmaisiais Gimtadieniais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Viską skaitau ,viską žinau ,bet parašyt nebeturiu laiko mirksiukas.gif

Mikutei - 4u.gif ,apsipras mažutė,jaučiu ,gulės su Tyte šonus suglaudusios wub.gif

Džiugu už Rariuko globotinukus ,kad namus surado wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Naujokės naktis nebuvo paguodžianti. Naktį girdėjau kelis miau.

O ryte buvo kriminalas. Nueinu į vonią: maistas neliestas, wc nepripėduotas, katė... Katės nėr! :blink:  Net prožektorių atsinešiau, kad po vonia pasižiūrėčiau. Nėra! Skalbinių krepšy nei už jo nėra, ant palangės nėra, katės wc nei už jo nėra, po kriauklės spintele nėra... Girdžiu tylutį miau, bet nerandu. Patalpa nedidelė, vietų nulindimui nedaug. Tai KUR ji pasislėpė??? Gi neišgaravo per ventiliaciją.

Galiausiai mane aplankė nušvitimas, ir atsidariau kriauklės spintelės stalčių. Ten ji ir buvo susisukus lizdą mano apatinių skyrelyje. :D  Sugebėjo įlįsti iš apačios pro plyšelį, kuris uždarius stalčių lieka palei sieną.

Vėtra, labai džiaugiuosi girdėdama apie judančius namo reikalus.  :clap:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 gruodžio 2016 - 08:02

Lapyna, kantrybės balionėlis visiems  :4u:  kad kuo greičiau naujokėlė apsiprastų ir nestresuotų 

Atsakyti
Lapyna, tai as suprantu kad mazute butu ne neislindus atgal blink.gif Ot bailiukas mazius, nesupranta kur papuole. Miegotu sau ramiai kaip karalaite. Nieko apsipras Grozis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu mergytes uz palaikyma del namuko. Dar ilgas kelias musu laukia. Kraustysimes tik gruodi. O dar buto pardavimas...
Atsakyti
Busiuk, einamu momentu esu teisme, laukiu posedzio. O siaip po senovei bigsmile.gif ax.gif

Ar jau mergikes pradejot puosti namucius Kaledoms? As tikriausiai savaitgali pradesiu, bijau nuankstint smile.gif

Tiesa, nebeatmenu ar pagyriau Bugiuka. Jau tas sokis wub.gif Keleta kartu perziurejau wub.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lapyna, kokios naujienos  :wub:  :wub:  viskas bus gerai  :mirksiukas: 

Vėtra, sveikinu su pradžia  :4u: 

Visoms pagyrimai už nuotraukas, lendu darbuosna  :unsure: 

Atsakyti

Ot bailiukas mazius, nesupranta kur papuole.

Tame ir bėda, kad nebe mažius. Colomba sakė, kad jai apie 4 metus. Pripratusi prie namų su daug kačių ir pora žmonių. O pas mus katė viena ir tos pačios nesimato, o žmonių daug... :)

Atsakyti

Lapyna, o ji tau į širdį įsikraustė, kai Buvai fotkinti Colombos chebros?  :ax: 

Atsakyti
labas rytas,
Olį ir Mumį su tortadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jau nuotraukos visų kad gražios.... wub.gif

šiaubašššš. ar tikrai šiandien vėl pirmadienišššššš????

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 05, 07:57)
<p>Labas rytas,</p>
<p>O ryte buvo kriminalas. Nueinu į vonią: maistas neliestas, wc nepripėduotas, katė... Katės nėr! blink.gif  Net prožektorių atsinešiau, kad po vonia pasižiūrėčiau. Nėra! Skalbinių krepšy nei už jo nėra, ant palangės nėra, katės wc nei už jo nėra, po kriauklės spintele nėra... Girdžiu tylutį <em>miau</em>, bet nerandu. Patalpa nedidelė, vietų nulindimui nedaug. Tai KUR ji pasislėpė??? Gi neišgaravo per ventiliaciją.</p>
<p>Galiausiai mane aplankė nušvitimas, ir atsidariau kriauklės spintelės stalčių. Ten ji ir buvo susisukus lizdą mano apatinių skyrelyje. biggrin.gif  Sugebėjo įlįsti iš apačios pro plyšelį, kuris uždarius stalčių lieka palei sieną.</p>

Oi...Mika... Nepyk, bet prajuokino jinai su įlindimu į apatinių stalčių.
Manau jei ji po vonia nepalys, tai čiupk ir niurkyk kuo daugiau, aprims gal. Arba valerijono lašą ant grindų biggrin.gif

Pas mane irgi linksma buvo - Kenis vidurnaktį suprato, kad nėr Mikos. Ir Kenis ne miau leido, o baubė. Kol Mila neapsikentė nesusipratusio jaunimo trukdančio miegot ir paauklėjo antausiu biggrin.gif
Atsakyti