Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Labas rytas.. ir vėl pirmadienis 4u.gif

Ir Mumiuką ir Olį su pirmuoju dideliu jubiliejum 4u.gif 4u.gif
Ale Mumio koks gimtadienis, kiek daug svečių bigsmile.gif

Ozio pilvukas plikas visai, jam nešalta? Gal aprengti reikia? unsure.gif

Nuotraukos, kaip visada visų nuostabios ir kartais juokingos wub.gif

Lapyna, kaip nustebinai su tokia naujiena, eik tu sau bigsmile.gif Kaip čia taip įvyko? Kaip vyrą įkalbėjai, juk jis labai prieš antrą katę buvo? Labai džiaugiuosi už Mikutę, pakliuvo pas nuostabius žmones, tik ji dar to nesupranta biggrin.gif Prajuokino "kriminalas" biggrin.gif

Vėtra, oi laukia jūsų įdomūs metai, pilni sprendimų, pasirinkimų ir gražaus laukimo 4u.gif
Atsakyti

Lapyna, o ji tau į širdį įsikraustė, kai Buvai fotkinti Colombos chebros? 

Panašiai. :) Įvertinus tai, kad ji labai draugiška katė, nusprendžiau, kad tiks prie Tytės.

Oi...Mika... Nepyk, bet prajuokino jinai su įlindimu į apatinių stalčių.
Manau jei ji po vonia nepalys, tai čiupk ir niurkyk kuo daugiau, aprims gal. Arba valerijono lašą ant grindų

Po vonia palindo iš karto, kai iš stalčiaus išėmiau. Dar profilaktiškai man naktinius pradrėskė :) Vėliau aš nusprendžiau, kad katės laikymas po vonia naudos neduoda ir išlupau ją iš ten. Per jėgą išlupau. Susipjausčiau rankas į armatūrą, prie kurios gipskartonis prisuktas, bet ištraukiau. Palindimą užkišau senais vonios kilimėliais. Gal nebeprasibraus. Bet ji vis tiek stresuoja nežmoniškai ir nekatiškai. Netgi Tytę įleidau, pagalvojusi, kad jai mažiau streso kelia naujos katės nei nauji žmonės. Tai Tytė ką padarė, tai nuėjo į Mikai pastatytą wc ir privarė. :D Pasiženklino tskant. Paskui ilgai stebėjo Miką per saugų atstumą. Truputį įsitempus, bet be garsų. Šiaip ji taiki katė, nesu girdėjus jos urzgiant ar šnypščiant.

O daugiausia streso Mikai kelia, ko gero, mažasis dvikojis. :rolleyes:

Nuėjau dar kartą pažiūrėt, kaip sekasi Mikai. Ir vėl nėr... :D Tik šįkart taip ilgai neieškojau. Buvau palikus apatinį stalčių atidarytą. Tai kur ji galėjo įlįsti? Tik į viršutinį!  :D Praspardė feną ir kitas smulkmenas ir susirangė.

Pasiėmiau, atmaigiau, atglosčiau, paleidau. Palindo po lova, bet jau ne bėgte. Prasuko ratą pro kambario kampą. Na, kaip nors, po truputį...

Keniui balionas :4u:  Tegul ir su kitom katėm draugauja. 

Kai nusibosiu, sakykit :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 gruodžio 2016 - 12:22

Sveikos ,na naujienos tikrai fainos. Pripras ir viskas bus gerai, cia gi kate, nieko nuostabaus is ju stresu, susirupinciau greiciau jei suauges katinas nestresuotu naujoj vietoj, manyciau su psichika ne kazkas. 

Vetra na matai viskas kaip pajudejo, susideliojo kaip reikia, ir kas tavo to sulauksi ;) Anas namukas muset ne tau skirtas buvo.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 05, 12:45)
<p>Po vonia palindo iš karto, kai iš stalčiaus išėmiau. Dar profilaktiškai man naktinius pradrėskė smile.gif Vėliau aš nusprendžiau, kad katės laikymas po vonia naudos neduoda ir išlupau ją iš ten. Per jėgą išlupau. Susipjausčiau rankas į armatūrą, prie kurios gipskartonis prisuktas, bet ištraukiau. Palindimą užkišau senais vonios kilimėliais. Gal nebeprasibraus. Bet ji vis tiek stresuoja nežmoniškai ir nekatiškai. Netgi Tytę įleidau, pagalvojusi, kad jai mažiau streso kelia naujos katės nei nauji žmonės. Tai Tytė ką padarė, tai nuėjo į Mikai pastatytą wc ir privarė. biggrin.gif Pasiženklino tskant. Paskui ilgai stebėjo Miką per saugų atstumą. Truputį įsitempus, bet be garsų. Šiaip ji taiki katė, nesu girdėjus jos urzgiant ar šnypščiant.</p>
<p>O daugiausia streso Mikai kelia, ko gero, mažasis dvikojis. rolleyes.gif</p>
<p>Nuėjau dar kartą pažiūrėt, kaip sekasi Mikai. Ir vėl nėr... biggrin.gif Tik šįkart taip ilgai neieškojau. Buvau palikus apatinį stalčių atidarytą. Tai kur ji galėjo įlįsti? Tik į viršutinį!  biggrin.gif Praspardė feną ir kitas smulkmenas ir susirangė.</p>
<p>Pasiėmiau, atmaigiau, atglosčiau, paleidau. Palindo po lova, bet jau ne bėgte. Prasuko ratą pro kambario kampą. Na, kaip nors, po truputį...</p>
<p>Keniui balionas 4u.gif  Tegul ir su kitom katėm draugauja. </p>
<p>Kai nusibosiu, sakykit unsure.gif</p>

Niu duok jai laiko, mamka Lapyna. Tytė pasielgė kaip katė - pasiženklino.
Aš toj vonioj dežukę padėčiau, kad katukė turėtų kur slėptis.
Išlys pati. Tu nematei stresavimo. Kingas neėdė 3 dienas. Paskui parnešiau dėžę, daviau laiko, persikraustė ten, išlysdavo, apžiūrėdavo.
Fogi išvis 3 dienas stupore prasėdėjo, paskui jau pradėjo draugystę su Nika, nes ta labai lindo.
Slėpėsi kur įmanydama, dabar miega man ant pilvo. Kingas, kaip vyresnis katas, išlindo po 3-4 mėn.
Atsakyti

Erode, dėžutę aš jai pastačiau. Pakišau po spintele, kad saugiau jaustųsi. Bet ji bijo į ją lįst, lenda į stalčius :)

Kol kas nei ėdė, nei tualetu pasinaudojo. :unsure: 

Todėl laikau uždarytą nuo namų erdvės. Tegul pirmiau ištiria miegamą ir vonią, pradeda valgyt ir atsiprašau š**t, tada galės apsižiūrėti daugiau. 

Kai ateinu viena ir paniurkau tyliai tyliai, tai ji po truputį atsipalaiduoja. Bet jei mažas atbėga iš paskos, tai tik stalčiai pasikilnoja... :D 

Atsakyti
Lapyna,iš man patirties ,tai manau ,kad nepalik tu jos uždarytos ,kadangi Tytė nepriešiška jai ,tegu Mikutė apsižiūri visas erdves,greičiau pripras,aš pvz išeičiau su mažuoju į lauką ir palikčiau atviras visas duris ,ji tikrai išlys apsidairyti,greičiau su kvapais susipažins,katės smalsios..Man su Špulyte taip buvo,kai pradėjau palikti atviras duris,Špulė išdrąsėjo,aišku, buvo hierarchijos susiskirstymas su Pupse,anoji antausiu pastatė viską į vietą nu ir nuo tos minutės jokių pykčių nebėra,man toks jausmas ,kad Pupsė Špulę laiko savo vaiku....pavaiko mano Špuliukas net Kolumbą,anas jos vengia ,nes ji vis krepštelį praeidama jam per uodegą...
Atsakyti

Zundyt, ji kol kas nieko nenori tyrinėt. Neuosto, nežiūri, tik lenda į tamsiausią plyšį. O pas mus senas kotedžas, erdvių ten begalybė, skylių įlindimui irgi. Pasimes ji, neras tualeto, pridirbs belenkur. Mes būsim pikti, ji nelaiminga... Kam tos problemos? 

Vonioj pas mus šildomos grindys, jai ten gerai. Buvau į miegamą nusinešus, bet ji vis tiek į vonią lenda.

Su jaunais katukais truputį kitaip, jie smalsesni. Ir Tytė kai pas mus atkeliavo, nors jau beveik 5 mėn. buvo, bet viskuo domėjosi ir tyrinėjo. Jei gerai prisimenu, iš kambario išleidom jau po paros. Su Mika viskas lėčiau.

Man atrodo, Colombos Luna tokia kaip Špulytė: visur lenda, su viskuo dūksta, visus katus užkabinėja. Ji ir mano kelioninį kačių krepšį pirma pasimatavo. :) Tiesa, tuoj po to prie to krepšio eilė išsirikiavo. Tik Mikos toj eilėj nebuvo - ji turbūt nujautė, kad ne prieš gerą čia jai.

Atsakyti
na gal ir tavo tiesa ,tai tada valerijoną pabandyk ,nors kaifą pagaudys,ir tai streso mažiau mirksiukas.gif Viskas čia bus gerai wub.gif 4u.gif ,bele tik ėsti pradėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 12 05, 15:15)
na gal ir tavo tiesa ,tai tada valerijoną pabandyk ,nors kaifą pagaudys,ir tai streso mažiau mirksiukas.gif Viskas čia bus gerai wub.gif  4u.gif  ,bele tik ėsti pradėtų rolleyes.gif

Tinka ir valerijonas. Ėsti turi pradėti per 3-5 paras, man sunkiausia buvo su Taše. Ta išvis stresavo juodai, gulėjo ir gulėjo ir gulėjo...
Diinka gal pasijungus kiek padėtų.
Man rods, turėjo stresuojančių. cray.gif cray.gif cray.gif

Bet duokit laiko. Pripras.

Pas mus naujienos - Tašė išbadėjus, Nika pasalūnė, Kingas miegalius, o Fogi žaidūnė. Ji dabar su balionėliu helio užsiima. Žaidžia iki ... guli ir vistiek žaidžia. Mažasis dvikojis užsiima.
Atsakyti
Sveikos
Sveikinimai sukaktuvininkams Mumiui ir Oliui 4u.gif

Lapyna, kokios naujienos bigsmile.gif linkiu greičiau Milkai apsiprast.

Ainu, kokia kucukė-mažiukė wub.gif
Vėtra, su gera pradžia 4u.gif
Atsakyti

Ir kur gi visos prapuolėt? Nejaugi vėjas nunešė, ar lietus nuplovė? :hmm:

Vėtriu, džiaugiuosi kartu dėl namuko.Jei jau pradėjot, tai ir pasistatysit.Svarbu sveikatos ir sutarimo užtektų.Juk ir Maskva ne per vieną dieną pasistatė.

Lapyna, tau kantrybės :4u: Labai greitai visko nori, palauk, susigulės viskas.

Atsakyti

Kiba užlūžot visos :hmm:

Mūsų fronte tokios naujienos: Mika vis dar neėda ir slepiasi, bet ištraukta ir gerai atglostyta ima murkti. O kadangi Tytė murkimu mus palepina nedažnai, tai dabar namie vaizdelis: prie miegamojo durų stovi eilė Mikos murkinimui. :D

Atsakyti