Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Apsiuostymas

(į dulkių instaliacijas po lova nekreipkit dėmesio. Nenoriu Mikos gąsdinti skudurais)

9d99d388ed1caa8081848c6195744e69756.jpg

Beje, Tytė, atėjusi į kambarį, tuoj patikrino Mikos wc ir nusprendė, kad visa tai reikia perm*žti. :) Bet šiaip elgiasi gražiai, negrasina. Tik labaaaai jau atsargiai... Matau, kad Mika norėtų daugiau kontakto. Jai akivaizdžiai trūkta pas Colombą likusios linksmosios chebrytės.

Beje, priėjau išvados, kad kates galima skirstyti ne tik pagal dydį, kailio ilgį ir pan., bet ir pagal buvimo aukštį. Tytė būtų tipiška grindinė katė: ji išdidžiai vaikšto apačia, drybso ant grindų ir namuose turbūt nėra nė karto užlipusi aukščiau nei stalviršis ar palangė. Ji nejaučia jokio poreikio šokinėti, kabintis, lipti vien tam, kad pakeltų savo karališką esybę kažkiek aukščiau. Ne karalievnų reikalas karstytis. Patys žeminkitės, jei norite pamatyti mano didybę. Tuo tarpu Mika yra kitokia, akivaizdžiai antresolinė katė. Jai reikia užlipt visur, kur lipasi, net jeigu rizikuoji kažką nuversti ir dribtelti atgal. Ne kačių reikalas šlaistytis pažeme. Katė turi padėtį įvertinti iš aukštai! Sakyčiau, Magnunos Grikis su Kruopa irgi yra puikus antresolinių kačių pavyzdys. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 gruodžio 2016 - 10:58
QUOTE(busycat @ 2016 12 06, 10:19)
Jo Rustyt, kaina man rods identiska praeitu metu kainai. Savikainos as deja nezinau, kalendoriu kuriu uz dyka, o fotobites atsiima uz popieriu, atspauzdinima ir surisima  4u.gif

Vau, einu ziureti Gabanos  bigsmile.gif

Aišku mūsų kiekiai kitokie, kalendorių irgi susikuriam patys (bent jau foto tai tikrai vadovės darytos), bet kainos tai užmuša... Ir šiaip, pernai pirko ir niekam kaina nekliuvo, pervesdavo per sąskaitą daugiau net, o šiemete...derasi dėl siuntimo kainos, perveda lygiai 2,5e daugiau kaip nurodai už siuntimą...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 12 06, 10:54)
Aišku mūsų kiekiai kitokie, kalendorių irgi susikuriam patys (bent jau foto tai tikrai vadovės darytos), bet kainos tai užmuša... Ir šiaip, pernai pirko ir niekam kaina nekliuvo, pervesdavo per sąskaitą daugiau net, o šiemete...derasi dėl siuntimo kainos, perveda lygiai 2,5e daugiau kaip nurodai už siuntimą...

mmm kaip miela.. Gabanyte mano wub.gif

Jamu viena kalendoriu is taves

Uoj ciuju Tyte greit tures su kuo zaisti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 gruodžio 2016 - 11:02
Sveikos 4u.gif
O kur pažiūrėti Rustės kalendorių ?
Atsakyti
FB - Vsi Naminuku puslapyje maciau 4u.gif
Atsakyti

Busy, susirašykim OsmiAniškai :) per Fb geriau :)

Vidam, kalendorius FB, įdedu nuorodą, turėtų rodyti, net neturintiems FB, vieša paskyra prieglaudos

https://www.facebook...303996103006412

Atsakyti

Advento kalendorius yra gi tik gruodžiui iki Kalėdų. Kasdien dėsiu po naują puslapį su mūsų temos numylėtinių foto su dublikatais/dublidogais/dublipigais.

Po kiekviena foto yra nuoroda į prieglaudos parduodamą 2017 metų kalendorių.

Atsakyti
Gerus čia naujadarus Lapyna sugalvojo "grindinė" ir "antresolinė" bigsmile.gif biggrin.gif
Mėta, jaučiu, arčiau grindinių. Aukščiau komodos ir palangės niekur nėra užšokusi. O šiaip geriausia lovose, fotelyje ar krepšyje, kuriame pagalvėlės sumestos biggrin.gif .
Atsakyti

Pas mus nauji cirkai :)

Gi esu padėjus Mikos maistą ir vandenį ant tokio papigiaisko kilimuko. Na, galvoju, pabarstysiu ant jo katžolės, gal Mikai patiks. Gal ir valgyti entuziazmas kils.

Bet Mika vis tupi po lova. O tuo tarpu, neilgai trukus, į kambarį užsuko Tytė. Nuėjo profilaktiškai patikrinti Mikos bliūdų... ...? ...!

... dabar Mikos bliūdai išstumdyti, kilimėlis suvoliotas ištrintas išdraskytas, Tytė euforijoj.

Mika ir toliau žiūri iš po lovos apuoko akimis.

d4fc1bc69d512a8786ce7eee5916bf52723.jpg

Tytė transe. Aš praėjau pro šoną - nei ūsas nesuvirpėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 06 gruodžio 2016 - 13:48
Aš imsiu kalendoriaus 1 vnt. Nors labai sunku su pinigiukais, gal galėsiu kaip nors po 15 d. susiplot?

Žiūriu, turiu ir grindinių, ir antresolinių kačių. biggrin.gif
Iš grindinių tai Tašė - nelaipioja ji, ne carevnų tai reikalas alpinistes vaizduot. Geriau duot Fogi į sprandą. Priėjo - paukšt, nepriėjo - tai Tašė aptiko tik Fogi Jomanto kambaryje - ten jos zona - prilėkė - paukšt!.
Nika tai mėgėja ir taip, ir taip, bet šiaip labiau prie antresolinių. Ir tokia meilūnė, tipo, aš gerūnė, o pasalūnė tai kaip reta.
Fogi visiška antresolinė, kitaip neina, tik baru ir sienom... biggrin.gif
Kingas tai neaukštas antresolinis... labiausia lizdelyje gyvena, ant baro. rolleyes.gif

Turėjau pagirti Direktorių, kad man Kingą gydo - aš pati nesugebu kato apgauti ir sušerti jam Stomargylio. Norėjau kraustytis atgal namo, sudarėm paliaubas, katui sukiša tabletes, bet tikrų santykių nebeliko...
Kol kas tempiasi guma, nes nenori, jog išeičiau ir... nepasidalinam kačių.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 12 06, 14:35)
Aš imsiu kalendoriaus 1 vnt. Nors labai sunku su pinigiukais, gal galėsiu kaip nors po 15 d. susiplot?
Žiūriu, turiu ir grindinių, ir antresolinių kačių. biggrin.gif
Iš grindinių tai Tašė - nelaipioja ji, ne carevnų tai reikalas alpinistes vaizduot. Geriau duot Fogi į sprandą. Priėjo - paukšt, nepriėjo - tai Tašė aptiko tik Fogi Jomanto kambaryje - ten jos zona - prilėkė - paukšt!.
Nika tai mėgėja ir taip, ir taip, bet šiaip labiau prie antresolinių. Ir tokia meilūnė, tipo, aš gerūnė, o pasalūnė tai kaip reta.
Fogi visiška antresolinė, kitaip neina, tik baru ir sienom...  biggrin.gif
Kingas tai neaukštas antresolinis... labiausia lizdelyje gyvena, ant baro.  rolleyes.gif

Turėjau pagirti Direktorių, kad man Kingą gydo - aš pati nesugebu kato apgauti ir sušerti jam Stomargylio. Norėjau kraustytis atgal namo, sudarėm paliaubas, katui sukiša tabletes, bet tikrų santykių nebeliko...
Kol kas tempiasi guma, nes nenori, jog išeičiau ir... nepasidalinam kačių.

Kurio Rustes ar musu temos? Del pinigiuku nezinau, reikia tartis su Magnuna greiciausiai. Nes ji mokes atsiemimo momentu
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(busycat @ 2016 12 06, 08:05)

Taigi norint man jį užbaigti, reikia pateikti užsakymą. Kas imsit 100% rašot ''aš'' ir aš registruoju.

Aš noriu 1 vnt.

Smagu dėl Milkos ir Tytės, kat tik greičiau adaptuotusi, bet labai gerai, kad Tytė nepuola.
Atsakyti