Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Šponkiuk, gal eik pas daktarus teisybės ieškoti. :hm: Gal jau čia ne vitaminus, o kokius nors antibus gert reik :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 06, 08:05)
Labas rytas 4u.gif

Visoms gero antradienio

Kadangi kalendoriaus gamyba eina jau į pabaigą, norėčiau sužinoti kiek bus norinčių jį turėti. Tos kas turėjot praeitais metais, žinot, jog kalendoriai gana geros kokybės, storu popierium.

Taigi norint man jį užbaigti, reikia pateikti užsakymą. Kas imsit 100% rašot ''aš'' ir aš registruoju.

Kalendoriaus kaina (užsakant 3 ir daugiau vienetų) 11,69 euro.

Busy, aš imsiu vieną.
Atsakyti

Šponkiuk, gal eik pas daktarus teisybės ieškoti. :hm: Gal jau čia ne vitaminus, o kokius nors antibus gert reik :unsure:

tai va, kad mano sėkmė ieškant ligų nekokia. Kuo besiskusčiau, niekad neaišku kas man, nes bendras kraujas niekada nieko blogo nerodo. kokie nors papildomi tyrimai irgi nieko neparodo. jau ir nuo živ tikrinta. Aišku būna, kad ir pataikai ant gerų. Bet būna ir visiškų pravalų. pvz nuvažiavom kažkada savaitgalį į Lazdynų ligoninę nes labai smarkiai ausį skaudėjo. tai pasiūlė pas dantistą nueiti pasitikrinti. tai po savaitgalio per patepimą papuoliau pas vieno skyriaus vedėja, kuri nuvedė pas neurologą ir okulistą, tai man tuo metu buvo trišakio nervo uždegimas, uveitas ir keratitas vienu metu. 

bandysiu persirašyti prie namų ryt, jei jau visai pradės viską skaudėti reiks nušliaužti. Tik va vėl kaip žinot pas kurią užsirašyti, kai atsiliepimų apie ten dirbančias nerandu

Atsakyti
Lapyna 1
Magnuna 2
Colomba 1
As 2
Sponkiukas 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 gruodžio 2016 - 09:23

Busy aš 1

Atsakyti

Labuka,

atsiprašau negaliu visko perskaityti (pats darbymetis pas mane), nuotraukos  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lapyna, čia neilgam  :mirksiukas: 

Busy, imu 1 vnt

Einu greit greit padirbsiu ir irgi  pasižadėjimą įvykdysiu

Atsakyti
Lapyna 1
Magnuna 2
Colomba 1
As 2
Sponkiukas 1
Erendira 1
Atsakyti

Sveikos, įkeliu foto merginų. Labai miauna, labai raunasi lauk :( MB pyksta dėl to miauksėjimo. paleisčiau, ale su gaudyk paskui...po kiek laiko aprimsta, aišku, bet vis tiek...

P.S. Busy, užmačiau kalendoriaus kainą...o pas mane su prieglaudos kalendoriais už 10e dar yra nosis sukančių, atseit gi kaip brangu.. O savikaina kiek, tai nepagalvoja...
Šiandien Gabana Advento kalendoriaus žvaigždė :bis

Pridėta:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šiandien man dukra eidama į mokyklą parašė žinutę, kad labai slidu ir kad atsargiai važiuočiau. Rūpinasi vaikas biggrin.gif

Lapynai 4u.gif už nemiegotą naktį ir 4u.gif Mikai už drąsesnius žingsnelius.

Šponkiuk, gal čia kas nors nerviniu pagrindu pas tave, a?

Trišės žaliakės koks svajingas žvilgsnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 12 06, 10:16)
<p>Sveikos, įkeliu foto merginų. Labai miauna, labai raunasi lauk verysad.gif MB pyksta dėl to miauksėjimo. paleisčiau, ale su gaudyk paskui...po kiek laiko aprimsta, aišku, bet vis tiek...</p>
<p> </p>
<p>P.S. <strong>Busy</strong>, užmačiau kalendoriaus kainą...o pas mane su prieglaudos kalendoriais už 10e dar yra nosis sukančių, atseit gi kaip brangu.. O savikaina kiek, tai nepagalvoja...

Šiandien Gabana Advento kalendoriaus žvaigždė bis.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

Jo Rustyt, kaina man rods identiska praeitu metu kainai. Savikainos as deja nezinau, kalendoriu kuriu uz dyka, o fotobites atsiima uz popieriu, atspauzdinima ir surisima 4u.gif

Vau, einu ziureti Gabanos bigsmile.gif

Daredi, as jau senai Sponkiukui tai sakau, betgi neklauso 4u.gif

Lapyna 1
Magnuna 2
Colomba 1
As 2
Sponkiukas 1
Erendira 1
Aist 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 gruodžio 2016 - 10:26

Labas visoms.