nieko sau norai ir išvis kas per dantukų fėjos, mano vaikystėj nebuvo tokių bajerių.

Šponkiuk, gražūs vaizdai pas tave pro langą

Sagytės dukriukas verslininkės gyslelę, matyt, turi

Turiu klausimą: ką dovanoti kalėdoms 12 metų berniukui. Jis domisi kompais ir visokiais žaidimais, bet aš juose nei bum bum, todėl net nerizikuosiu pirkti ką nors iš tos srities. Bet gal jums kokios nors idėjos kyla? ką jūs dovanorumėt?

Šponkiuk, gražūs vaizdai pas tave pro langą

Sagytės dukriukas verslininkės gyslelę, matyt, turi

Turiu klausimą: ką dovanoti kalėdoms 12 metų berniukui. Jis domisi kompais ir visokiais žaidimais, bet aš juose nei bum bum, todėl net nerizikuosiu pirkti ką nors iš tos srities. Bet gal jums kokios nors idėjos kyla? ką jūs dovanorumėt?
Galiu savo 12 - kamecio dovana parodyt jei idomu...

kaip tik norėjau parašyti, kad geimerių klaviatūrą su pele padovanok, bet Apus jau įkėlė
Pas mus su dantukų Fėja buvo taip , kad baisiausiai saugojo , kad neiškristų, nelupo, nejudino, net nevalgė kietesnio maisto , kad tik neiškristų, bet deja jis iškrito mašinoje, degalinėje plovykloje
Dukra apsiverkė, kad nejaugi negalėjo, tas dantukas iškristi kaip normaliems žmonėms namie kur nors
Kaip gi ji dabar kam nors pasakys , kad dantis iškrito kažkur degalinėj ir dar mašinoj
Rado 2eu baisiausiai supyko, nes tikėjosi 100eu (mol čia jos pirmasis dantukas, jai žiauriai brangus, faktiškai neįkainojamas
), bet paskui pagalvojo geriau 2 nei nieko, tai pasiskaičiavo kiek turi dantų ir kokios pajamos jos laukia ateityje
Maniškė irgi susiskaičiavo. Tik jos logika- aritmetinė progresija- už pirmą 1euras, už antrą-2, už trečią-3 eurai..

čia ne tavo vaikui? tada tai bus per brangi dovana... nes na tai ką matai dabar su akcija 167 eur kainuoja.
nebent galiu duoti nuoroda, geiminį kilimėlį pelei gali pirkti.
http://playpro.lt/in...y...66&man_id=8
nu zodziu pagal išgales ziurek, bet visa Reizer produkcija pas geimerius ant bangos.

Ne, nu su mergaitėmis lengviau, nesakykit

Daredi, o iki kiek planuoji dovaną? (lengviau bus ką pasiūlyti)
Sveikos
Ieva dantų dar nepametė nei vieno, o Brigita nereikalavo kompensacijų už iškritusius (gavo ją kai dantis taisėmės privačiai).
Baltos mažės - Šalnė ir Gruodė - dienas leidžia narve...bet jau paimtos iš jo, tai draugės nerealios, murkti pradėjo! Laukiam fotosesijos ir ieškom namų

Ne, nu su mergaitėmis lengviau, nesakykit

Jei geimeris, video žaidimą. Tik reiktų žinoti ką mėgsta ir turi.
dar vienas iš variantų duoti grynų, jie tada steame prisiperka žaidimų, tik kažkas iš artimųjų turi turėti kortelę ir naudotis ebankininkyste, ar paypal.