Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

nieko sau norai  :blink:  ir išvis kas per dantukų fėjos, mano vaikystėj nebuvo tokių bajerių.

Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Nesušalot šiandien?

Šponkiuk, gražūs vaizdai pas tave pro langą biggrin.gif

Sagytės dukriukas verslininkės gyslelę, matyt, turi bigsmile.gif Iš karto primetė kiek babkių dantukai atneš biggrin.gif

Turiu klausimą: ką dovanoti kalėdoms 12 metų berniukui. Jis domisi kompais ir visokiais žaidimais, bet aš juose nei bum bum, todėl net nerizikuosiu pirkti ką nors iš tos srities. Bet gal jums kokios nors idėjos kyla? ką jūs dovanorumėt?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 10:26)
Sveikos biggrin.gif  Nesušalot šiandien?

Šponkiuk, gražūs vaizdai pas tave pro langą biggrin.gif

Sagytės dukriukas verslininkės gyslelę, matyt, turi bigsmile.gif Iš karto primetė kiek babkių dantukai atneš biggrin.gif

Turiu klausimą: ką dovanoti kalėdoms 12 metų berniukui. Jis domisi kompais ir visokiais žaidimais, bet aš juose nei bum bum, todėl net nerizikuosiu pirkti ką nors iš tos srities. Bet gal jums kokios nors idėjos kyla? ką jūs  dovanorumėt?

Galiu savo 12 - kamecio dovana parodyt jei idomu...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 07 gruodžio 2016 - 10:31

:D kaip tik norėjau parašyti, kad geimerių klaviatūrą su pele padovanok, bet Apus jau įkėlė :D

Atsakyti

Pas mus su dantukų Fėja buvo taip , kad baisiausiai saugojo , kad neiškristų, nelupo, nejudino, net nevalgė kietesnio maisto , kad tik neiškristų, bet deja jis iškrito mašinoje, degalinėje plovykloje :) Dukra apsiverkė, kad nejaugi negalėjo, tas dantukas iškristi kaip normaliems žmonėms namie kur nors :D Kaip gi ji dabar kam nors pasakys , kad dantis iškrito kažkur degalinėj ir dar mašinoj :D Rado 2eu baisiausiai supyko, nes tikėjosi 100eu (mol čia jos pirmasis dantukas, jai žiauriai brangus, faktiškai neįkainojamas   :)  ), bet paskui pagalvojo geriau 2 nei nieko, tai pasiskaičiavo kiek turi dantų ir kokios pajamos jos laukia ateityje :D

Maniškė irgi susiskaičiavo. Tik jos logika- aritmetinė progresija- už pirmą 1euras, už antrą-2, už trečią-3 eurai.. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 07 gruodžio 2016 - 10:49
Apus, gali šiek tiek smulkiau kompiuterinei blondinei ax.gif Kas čia tiksliai yra, kiek kaštuoja ir kur pirkai? Pasiklausinėsiu jo mamos ar neturi netyčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 10:54)
Apus, gali šiek tiek smulkiau kompiuterinei blondinei ax.gif Kas čia tiksliai yra, kiek kaštuoja ir kur pirkai? Pasiklausinėsiu jo mamos ar neturi netyčia smile.gif

čia ne tavo vaikui? tada tai bus per brangi dovana... nes na tai ką matai dabar su akcija 167 eur kainuoja.
nebent galiu duoti nuoroda, geiminį kilimėlį pelei gali pirkti.
http://playpro.lt/in...y...66&man_id=8
nu zodziu pagal išgales ziurek, bet visa Reizer produkcija pas geimerius ant bangos.
Atsakyti
Oi, bože, kokios kainos karsta.gif Man per brangu, nes dar gi bus krūva dovanų ir kitiems ir dar plius gimtadienis gruodžio gale šito pačio berniuko (mano sūnėno) doh.gif
Ne, nu su mergaitėmis lengviau, nesakykit blink.gif
Atsakyti

Daredi, o iki kiek planuoji dovaną? (lengviau bus ką pasiūlyti)

Atsakyti

Sveikos :)

Ieva dantų dar nepametė nei vieno, o Brigita nereikalavo kompensacijų už iškritusius (gavo ją kai dantis taisėmės privačiai).

Baltos mažės - Šalnė ir Gruodė - dienas leidžia narve...bet jau paimtos iš jo, tai draugės nerealios, murkti pradėjo! Laukiam fotosesijos ir ieškom namų :)

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 11:19)
Oi, bože, kokios kainos karsta.gif Man per brangu, nes dar gi bus krūva dovanų ir kitiems ir dar plius gimtadienis gruodžio gale šito pačio berniuko (mano sūnėno)  doh.gif
Ne, nu su mergaitėmis lengviau, nesakykit blink.gif

Jei geimeris, video žaidimą. Tik reiktų žinoti ką mėgsta ir turi.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 12 07, 11:29)
Jei geimeris, video žaidimą. Tik reiktų žinoti ką mėgsta ir turi.

dar vienas iš variantų duoti grynų, jie tada steame prisiperka žaidimų, tik kažkas iš artimųjų turi turėti kortelę ir naudotis ebankininkyste, ar paypal.
Atsakyti