Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Vilkra, aš dvyniam irgi dovanosiu karines/žygio  dovanas. Nerašysiu ką, maža kur čia pamatys :D dalį dovanos žino, bet kitos dalies tai ne :P

O gertuvė tai geras daiktas, bet maniškiams išduoda prieš žygius/stovyklas kartu su kuprine, miegmaišiu ir t.t.

Atsakyti

Laba :4u:

Erode :4u:  

na apie dovanas paaugliams aš patylėsiu...tamsus miškas :D

Mgnučiuk AČIŪ, adresą p[arašysiu, o neparašei kada skrendi

o dabar , tai kas mane privertė eit gatve išsišiepus ir kaskart dar nusijuokiant

taigi išlekiu į darbą užsimetus, pauspaltį alia "dublionkę) pasižiūriu lėkdama į eidrodį nu kaimietė ne kitaip, persirengt laiko nėra, kaip nors pagalvoju iš mašinos į ofisa ten gi be viršutinių rūbų sėdžių, po darbų vėl į mašina, kaip ir . Apie pietūs prireikia į parduotuvę, apsirengiu ir einu visa paniūrus, nežinau kaip atrodo iš šono, nbet man didžiulis diskomfortas jaučiuos ne savo kaily (puspaltis sesers, mažai nešiotas, aš apsivilkau pirmą kart) taigi vaikštau taip pat surūgus parduotuvėj, aplink elegantiškos moteriškės ir aš tokia "vargšė"...Einu prie kasos, kai lengvai išgėręs vyriškis apie mano metų klausia pardavėjos, kur rast pusiau sausą šampaną, jam atsakomą, kad parašyta, bet tai jis gyvenime šampano nepirkęs, o užduotis nupirkti tik tokį, kitaip moteriškės nepriims (apsipirkinėję dviese, krepšy mačiau ananasą, butelį baltos kurį rado lengai) stovi ir prašo padėti, pasakau kad užrašyta 'medium dry" ...ar galite parodyti, prieinu, parodau butelį. tada prasideda padėka ir komplimentai ir klausimas "gal galiu vieną butelį padovanoti jums"...aš aišku ne ne ne, einu su savo pirkiniais prie kasos, o tas iš paskos, ne aš noriu....tai trūko ilgai, bet jis sumokėjo už butelį ir padėjo prie mano prekių...."atsiprašau bet už visą kitą nemokėsiu...o gal norit kad sumokėčiau" čia  jau per daug aš išsišiepus nenene ačiū, gerų švenmčių, geros dienos ir t. ir iš parduotuvės išėjau išsišiepus iki ausų ne ti su buteliu šampano, bet dar ir kalnu komplimentų...ėjau išsišiepus, visai nerūpėjo puspaltis :D ...bet vis vien jo daugiau nesidėsiu....nors gal reiktų :hmm:  :D

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 07, 15:51)
<p>Daredi dar sugalvojau, kad vaikiui galėtų patikti virtualios realybės akiniai smile.gif </p>

Ačiū už idėjas 4u.gif Pasižiūrinėjau, koks įdomus dalykas, nelabai ir žinojau apie tokius ax.gif
Papildyta:
Diinka, kaip faina bigsmile.gif 4u.gif Gal čia tavo laimingasis puspaltis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 14:19)
Ačiū už idėjas 4u.gif Pasižiūrinėjau, koks įdomus dalykas, nelabai ir žinojau apie tokius ax.gif
Papildyta:
Diinka, kaip faina bigsmile.gif  4u.gif Gal čia tavo laimingasis puspaltis? mirksiukas.gif

juos reikia kartu su žaidimais derinti, nes jie vieni nelabai ką.....reiks programint su jais. Ar dar žaidimą kuris 3 D palaiko ar virtualią aplinką....
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 14:19)
Papildyta:
Diinka, kaip faina bigsmile.gif  4u.gif Gal čia tavo laimingasis puspaltis? mirksiukas.gif

Tik ziurekit, kad telefonas atitiktu

As turiu tokius akinius, isidedi ismanuji telefa i akinius ir gali naudotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 07, 14:22)
Tik ziurekit, kad telefonas atitiktu

As turiu tokius akinius, isidedi ismanuji telefa i akinius ir gali naudotis 4u.gif

ka ir sakau, reik žiuret jiem suderinamumą. ar telefu, ar kompo vaizduške...
Atsakyti

Aš tik idėją pateikiau, o čia jau aistros verda :D Jei jau nuspręs, gi pasiklaus mūsų ką reikia žinoti :)

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 12 06, 21:19)
Aš nenoriu, jog jis pasikeistų. Tačiau santykiai, kokie yra, nebegali tęstis. Nebenoriu eiti namo, nebenoriu bendro laisvalaikio, visada įtampoj, sėdžiu ir laukiu, kas puls ir kada.

Erode, laikykis. Bet tu žavi, protinga ir visaip kaip faina moteris, todėl laukti kol kažkas tave puls nesąmonė. Tave ant rankų turėtų nešiot, o ne pult mirksiukas.gif

QUOTE(Apus @ 2016 12 07, 09:56)
o čia tai  (100 eur) pajamos už duntį būtų biggrin.gif visi rūkytumėm kamputyje biggrin.gif

NŪ, už tokią sumą čia ir savo ir vyro galima būtų priduot biggrin.gif Brangusis, tu dar su visais dantimis, o aš be kailinių..oi negerai lotuliukas.gif cool.gif

QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 12:27)
Maniškė tai iš tų mergaitiškų biggrin.gif Kosmetikos daugiau nei pas mane ir dabar vėl užsiprašė kupono iš kosmentikos parduotuvės. Ir dar nori didelio pastatomo veidrodžio į savo kambarį biggrin.gif
Bet Advento kalendorius lygiai taip pat dar "ant bangos" biggrin.gif

Gerai, kad tik kupono. Maniškė užsinorėjo kosmetikos iš Amerikės, kurią gamina transvestitas ...nu čia turėtų būti garsus pyyyp...nesikeikus unsure.gif apie kainas aš josios patyliu.
Vilkra, pilnas intikas visokių blogerių, taip kad, taviškė tikrai per netą gali viską išmokt. Jei reik, galiu saviškės paklausinėt, kokios ant bangos.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 07, 14:37)
<p>Aš tik idėją pateikiau, o čia jau aistros verda biggrin.gif Jei jau nuspręs, gi pasiklaus mūsų ką reikia žinoti smile.gif</p>

Neverda jokios aistros, as tik perspejau, kad nenusipirktu kates maise 4u.gif Ne is blogos valios
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 07, 14:49)
Neverda jokios aistros, as tik perspejau, kad nenusipirktu kates maise 4u.gif Ne is blogos valios

aš irgi apie tą patį.... daiktas geras, tik nežinant gali prašaut, mes tik tavo info papildėm.... nepyk ką..... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va ir išsisprendė dilema su berniukiška dovana. Gerai, kad pasiskambinau pasiklausti ką turi, ko neturi. Pasirodo viską tas vaikas turi blink.gif ir akinius ir pelės kilimėlį....ot... Bet sužinojau kuo apsidžiaugtų. Ogi pasirodo apsilankymu į tirą ir pašaudymu. Pirksiu dovanų kuponą į tirą biggrin.gif Niekaip nebūčiau sugalvojusi ax.gif

Gielux, tavo mergina su polėkiu, žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 12 07, 14:54)

Gielux, tavo mergina su polėkiu, žiūriu biggrin.gif

Jooooo, tik tas polėkis galėtų mažiau pinigine išraiška išsireikšt biggrin.gif

O Bela toliau snaigutes iš šikpopieriaus karpo wub.gif jau slepiam, bet jei tik randa...uiiiiiiiii biggrin.gif
Miegu, aš miegu
vartotojo įkelta nuotrauka
Nesifotkinsiu
Tiek tos..gali kokį kartelį
Atsakyti