Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

QUOTE(gielux @ 2016 12 09, 20:03)
Priimti...amen  biggrin.gif

Laiminu Tave sausanose 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Laibunie Tavo guolyje buna jauku ir silta, kaip sakant, laisva, eik kunigeliui parink sausiuku...kaip auką tsakant 4u.gif
Atsakyti

Gerai, tegul ponas Vosylijus būna mūsų UAB-o baltais kardinolas :4u: Visur būna pilkieji, o pas mus baltasis g030.gif

Visai nelieknas tas Stasiukas, normalus, pūkuotas katinas. :wub:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 09, 20:39)
<p>Gerai, tegul ponas Vosylijus būna mūsų UAB-o baltais kardinolas 4u.gif Visur būna pilkieji, o pas mus baltasis vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>Visai nelieknas tas Stasiukas, normalus, pūkuotas katinas. wub.gif
</p>

Aciu Lisiteja uz priemima wub.gif Gielux - 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labas vakarėlis,
įlendu trumpam. Buvau šįvakar veislinių kačiokėlių fotkint, tai va, tų kačiokėlių mamytė už poros savaičių ieškos naujų namų. Meino meškėnas, 2 metai, 2 vados. Bus sterilizuota. Tytės spalvos, tik ne tokio pikto snukio. :) Gal pažįstat, kas ieško? Meili katė, bet su nuomone. :)

http://www.udeiman.e...on_2486_maz.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 gruodžio 2016 - 22:09

Labas vakarėlis,
įlendu trumpam. Buvau šįvakar veislinių kačiokėlių fotkint, tai va, tų kačiokėlių mamytė už poros savaičių ieškos naujų namų. Meino meškėnas, 2 metai, 2 vados. Bus sterilizuota. Tytės spalvos, tik ne tokio pikto snukio. :) Gal pažįstat, kas ieško? Meili katė, bet su nuomone. :)

http://www.udeiman.e...on_2486_maz.jpg

gražuolė. Aš vis ieškau ieškau meino.. bet suprantu, kad turiu turėti tam sąlygas ir pajamas, kad be baimės turėti savo svajonę. Manau ras namus tooks grožis. Šiaip juokauja mano dukra- 'sako- Lapę reik pervadint Meine- ir visi bus laimingi.

Atsakyti

Laba na prisižvengiau iš UAB'o  :yahoo: 

o dviejų brolių šaunuolių į akcininkus nenorit? 

8a3a56238c70.jpg

b59af76e577b.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 09, 22:33)
<p>Labas vakarėlis,

įlendu trumpam. Buvau šįvakar veislinių kačiokėlių fotkint, tai va, tų kačiokėlių mamytė už poros savaičių ieškos naujų namų. Meino meškėnas, 2 metai, 2 vados. Bus sterilizuota. Tytės spalvos, tik ne tokio pikto snukio. smile.gif Gal pažįstat, kas ieško? Meili katė, bet su nuomone. smile.gif</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.udeiman.eu/images/stories/zahira/jon_2486_maz.jpg'>http://www.udeiman.eu/images/stories/zahira/jon_2486_maz.jpg</a></p>

O die... Kodėl ne Meinas ieško... Panos jau bijau imt. Jos pešasi. Nes nu Kingas panų nesuvaiko. Vakar pareinu, WC sienos su krauju. Aš apakus, pasipiktinus, sakau. - čia dabar - žiū, Kingo ausys kruvinos ir Nika šlubčioja. Grindys kailiu dengtos,...
Jomantas - jie kovėsi. Nika puolė jį nuo tualeto...
Gavo atgal. Aprimo.
Buvau pas vetę su Kingu.
ten jau geresnė situacija, nedvokia, bet nu nėr gerai su dantenom. Tai vat. Taikys prednizoloną. Ir Oral Care maistuką.
Triauškė čia visi šiandie tą maistuką, tik Tašei nedavėm, ji renalinį ėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 09 gruodžio 2016 - 22:37

O die... Kodėl ne Meinas ieško... Panos jau bijau imt. Jos pešasi. 

Erode, ten ne Tau... Ta katė sugyvena taikiai... su kai kuriais katais. Netgi su dauguma. Bet jau su kuo pešasi, tai pešasi iš esmės. Ten ne daugiakatėms mamoms, o maximum dvikatėms. :) Su Tyte turbūt būtų sugyvenusi. Bet vargu ar būtume norėję antros tokios pat spalvos ir panašaus tipo. Aš jai švilptelėjau, kurią iš jos kačių galėčiau priglausti, kai ji baigs karjerą (įkrito viena man į dušą, kai Tytę pas kavalierių vežiojau). Nors MB sako: nene, dviejų jau gana. Bet gi mes puikiai žinom, kaip su tais katais stebuklai nutinka... :hihihi:

Atsakyti
Uab BELPEDRO Direktoriui

Špulės -Palės Čerčikytės
gyv. Kaune

Pareiškimas

Prašau mane priimti dirbti į Jūsų vadovaujamą įstaigą 1,0 etato krūviu revizijos komisijos pirmininkės pareigoms.Įsipareigoju dirbti sąžiningai ir nepriekaištingai.
Darbo patirtis - 8 mėnesiai,darbo pobūdis buvusioje darbovietėje - kasdienis,rutininis visų bliūdelių ,puodelių ,maisto įpokavimų revizavimas ,įskaitant ir dvikojų bliūdelius,puodus ir maisto gaminimo įrenginius.Dirbu ir poilsio bei švenčių dienomis, atostogos nebūtinos.
Pageidaujamas atlygis - konservuotas maistas tris kartus dienoje,pageidautina ,racionalus ir įvairus.

Su pagarba,Špulė -Palė Čerčikytė

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ką manot? Ar čia ji šiaip taip įsidirbinėja? unsure.gif
Man tai tip top elgesys prieš gimdymą.  vaikystėje pas mamą turėta katė taip elgdavosi. tik ji man kąsdavo į ranką ir vesdavosi. 

--- Aš va dabar grįžau po įmonės kalėdinio baliaus.  kol viską suskaičiau,  MB jau parpia šalia :) šiais metais koncertavo naktinės personos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 gruodžio 2016 - 01:51

Labas rytas :4u: Miegat, ar ką? :hmm:

O aš į darbą ruošiuosi, paskui į kalėdinę mugę.Už tai ir domėjausi, ar Merfės ten nebus.Būčiau priėjusi pasisveikinti :ax:

Broliai šaunuoliai :wub:

Špylytė- Palytė kokia graži pnelytė.Labai puiku, kad teikiatė savo kandidatūras, mes už, o galutinį žodį, tars direktorių taryba.Kai pamiegos :hihihi:

Nesuprantu, kodėl tokia jauna katė nebedalyvauja veisimo programoje.Čia apie tą meiniukę :unsure: Žinoma, aš nieko neraukiu šituose dalykuose, bet skamba nelabai kaip.Suras toks grožis namus labai greitai :wub:

Viskas, varau darbelin, o jums gero ir linksmo pasisėdėjimo :4u:Gaila, kad negaliu prie jūsų prisijungti, na bet gal kitą kartą pavyks.

Atsakyti

Labas rytas. Gralis liepė perduot, kad visos pateiktos kandidatūros bus įdarbintos UAB BelPedro, tik jis tą padarys pirmadienį, nes savaitgalį yra labai užsiėmęs...

Gražaus visoms savaitgalio.

Atsakyti