Laiminu Tave sausanose

Laibunie Tavo guolyje buna jauku ir silta, kaip sakant, laisva, eik kunigeliui parink sausiuku...kaip auką tsakant

Labas vakarėlis,
įlendu trumpam. Buvau šįvakar veislinių kačiokėlių fotkint, tai va, tų kačiokėlių mamytė už poros savaičių ieškos naujų namų. Meino meškėnas, 2 metai, 2 vados. Bus sterilizuota. Tytės spalvos, tik ne tokio pikto snukio. Gal pažįstat, kas ieško? Meili katė, bet su nuomone.
Labas vakarėlis,
įlendu trumpam. Buvau šįvakar veislinių kačiokėlių fotkint, tai va, tų kačiokėlių mamytė už poros savaičių ieškos naujų namų. Meino meškėnas, 2 metai, 2 vados. Bus sterilizuota. Tytės spalvos, tik ne tokio pikto snukio.Gal pažįstat, kas ieško? Meili katė, bet su nuomone.
gražuolė. Aš vis ieškau ieškau meino.. bet suprantu, kad turiu turėti tam sąlygas ir pajamas, kad be baimės turėti savo svajonę. Manau ras namus tooks grožis. Šiaip juokauja mano dukra- 'sako- Lapę reik pervadint Meine- ir visi bus laimingi.
O die... Kodėl ne Meinas ieško... Panos jau bijau imt. Jos pešasi.
Erode, ten ne Tau... Ta katė sugyvena taikiai... su kai kuriais katais. Netgi su dauguma. Bet jau su kuo pešasi, tai pešasi iš esmės. Ten ne daugiakatėms mamoms, o maximum dvikatėms. Su Tyte turbūt būtų sugyvenusi. Bet vargu ar būtume norėję antros tokios pat spalvos ir panašaus tipo. Aš jai švilptelėjau, kurią iš jos kačių galėčiau priglausti, kai ji baigs karjerą (įkrito viena man į dušą, kai Tytę pas kavalierių vežiojau). Nors MB sako: nene, dviejų jau gana. Bet gi mes puikiai žinom, kaip su tais katais stebuklai nutinka...
Ką manot? Ar čia ji šiaip taip įsidirbinėja?Man tai tip top elgesys prieš gimdymą. vaikystėje pas mamą turėta katė taip elgdavosi. tik ji man kąsdavo į ranką ir vesdavosi.
--- Aš va dabar grįžau po įmonės kalėdinio baliaus. kol viską suskaičiau, MB jau parpia šalia šiais metais koncertavo naktinės personos
Labas rytas Miegat, ar ką?
O aš į darbą ruošiuosi, paskui į kalėdinę mugę.Už tai ir domėjausi, ar Merfės ten nebus.Būčiau priėjusi pasisveikinti
Broliai šaunuoliai
Špylytė- Palytė kokia graži pnelytė.Labai puiku, kad teikiatė savo kandidatūras, mes už, o galutinį žodį, tars direktorių taryba.Kai pamiegos
Nesuprantu, kodėl tokia jauna katė nebedalyvauja veisimo programoje.Čia apie tą meiniukę Žinoma, aš nieko neraukiu šituose dalykuose, bet skamba nelabai kaip.Suras toks grožis namus labai greitai
Viskas, varau darbelin, o jums gero ir linksmo pasisėdėjimo :4u:Gaila, kad negaliu prie jūsų prisijungti, na bet gal kitą kartą pavyks.