Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

Sveikos :4u: skaitau viską, labiausiai džiaugiuosi dėl mūsų mažosios varlių princesės :wub:

ir ,kad Vilkros Laputaitės kojytės pagaliau sugijo :4u:

Gielux, užjaučiu :heart:

UAB'as jėgiškas :D Kelviui kažkokiu būdu išsitransliavo UAB'o veikla ir, niekad nedominęs šikpopieris, tapo bais įdomus daiktas, užtikau čia kurią dieną plėšantį :blink:

o šiandien Kelvis siautėja nuo 4 ryto...užsidarėm duris, tai dainos miaaaaauuuuu, duris kasa krebždena, pultelį numetė... atsikėliau, kad vaikai išsimiegotų, nes dičkiui varžybos šiandien, mažiukei - gimnastikos kalėdinio pasirodymo repeticija... kažkada skaičiau Nerealios temą ir buvau išsiauklėjus purkštuku, jau nelįsdavo, bet panašu, kad kursą teks kartoti :rolleyes:

Gyvūniukai visi nuostabūs: Moliukas saulėtasis, Setukas pavargęs, nu kam tai šeimininkei tiek šlepečių, nespėja jis su jomis tvarkytis  :D draugiškasis Makutis su draugučiu, Rastė murkaliukė, Stasiukas šokėjas, Vasiukas nuodėmklausys, broliai šaunuoliai, Kruopa auditorė :D Gralis direktorius, ką jau čia bepridursi, Lapė - administracijos vadovė :D sveikti jai greičiau su ta gražia suknia :4u: ... Špuliukas  :wub: kokios jos letenėlės gražios...ach...  :wub:

Mes su vaikais va tokią girliandą namie suvyniojom:

Priedas  girlianda1.jpg   57,72KB   0 Parsiųsta kartų

Bendradarbė parodė, kaip daryti, nu labai užkabino :) darysim dar :D

Kelvis apykaklę numetė, matyt jam atrodo, kad žiemai nereikia, namie tai šilta :D  pasirodo:

Priedas  Kelvyno1.jpg   40,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 10 gruodžio 2016 - 08:07

Labas rytas,

Kelvis gražuolis šepetausis :wub:  Kaip suprantu, UAB BelPedro dirba puikiai. Vyksta personalo apmokymas nuotoliniu būdu. :bigsmile:

Baukide, labai graži girlianda gavosi :super:  Viena mano dukrų norėjo pasidaryti tokio tipo lempos gaubtą (iš siūlų), bet pabandė ir numetė. Ne taip viskas paprasta, kap atrodo iš pirmo žvilgsnio. 

Nesuprantu, kodėl tokia jauna katė nebedalyvauja veisimo programoje.Čia apie tą meiniukę :unsure:

Ji pati - puikiai sudėta, graži katė. Bet jos vados nepateisino lūkesčių. Nežinau, kas tiksliai nepatinka veisėjai, bet ji nebemato prasmės jos veisti toliau. Veisėjai - ne daugintojai, jie nori ne kiekio, bet pačių geriausių kačiukų, kad iš kartos į kartą būtų perduodami tik stipriausi veislės bruožai.

O mano uodeguotosios damos šiąnakt pykosi. :unsure:  Pramiegojau veiksmo pradžią, pabudau nuo to, kad Tytė šoko į šoną (veiksmas vyko ANT manęs). Prieš tai sapnavau urzgiantį šnypščiantį katiną - matyt, įgarsinimas buvo realus. :unsure:  Spėju, kad Tytė atėjo pas mus ant lovos, ir Mika jai išaiškino, kad čia jau UŽIMTA. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 gruodžio 2016 - 08:37
QUOTE(Lapyna @ 2016 12 10, 09:17)
<p>Labas rytas,</p>
</blockquote>
<p>Ji pati - puikiai sudėta, graži katė. Bet jos vados nepateisino lūkesčių. Nežinau, kas tiksliai nepatinka veisėjai, bet ji nebemato prasmės jos veisti toliau. Veisėjai - ne daugintojai, jie nori ne kiekio, bet pačių geriausių kačiukų, kad iš kartos į kartą būtų perduodami tik stipriausi veislės bruožai.</p>
<p> </p>
<p>O mano uodeguotosios damos šiąnakt pykosi. unsure.gif  Pramiegojau veiksmo pradžią, pabudau nuo to, kad Tytė šoko į šoną (veiksmas vyko ANT manęs). Prieš tai sapnavau urzgiantį šnypščiantį katiną - matyt, įgarsinimas buvo realus. unsure.gif  Spėju, kad Tytė atėjo pas mus ant lovos, ir Mika jai išaiškino, kad čia jau UŽIMTA. rolleyes.gif</p>

Gaila, nematau aš foto, nu neįvaldau tos naujos versijos ir pagal kitų patirtį stengiuos ten nelįsti.

Pas mus naktį ir tokie veiksmai būna, bet pasakau - "baikit" ir jos tas erdves pasidalina. Viena prie kojų, dvi prie pilvo arba viena prie galvos ir pilvo.
Kingas pas save lizduke miega.

Katė labai graži ir jei jai nepasisekė veisimas, nereiškia, kad ji kokia netikus. Linkiu tokiam grožiui gerų namų. O man reikia pasiutusio Meino vyruko.

O Gralio vardas koks, my god...

Aš facebooke Ilonos Wave man rodos kažkokiam linke ar nuorodoj pamačiau katiną. Toooookio dydžio, o MB pamatė ir susilydė. Sako - varom ten ir paimsim (Lenkijos veislynas).
Bet aš kalbinu vis tik rinktis pagal charakterį. Reikia pasiutusio ir savim pasitikinčio.
1000 ačiū Diinkai už Fogi - ji yra katė moderatorė - sutaria su visais, ji nekonfliktiška. Ir graži, ir meili, tik padykus biggrin.gif Jos frrr mrrr ryte yra pats geriausias žadintuvukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 gruodžio 2016 - 10:45
Sveikos
Gaila foto nerodo senoj temoj, i nauja per telefona neleidzia.
Špulytė priimama be jokių laiškų, nes praėjusi Pedro mokyklą.
Ataskaitą apie UAB veiklą: dvikojus pastrojinau 6 ryto, kelkites juk šeštadienis! Aprėkė. Aha, kadangi jau nemiegat, duokit pavalgyt normaliai! Cipsus galit valgyt patys, užkandžiai nesveika -DUOKIT KONSERVUUUU! Nesuregavo. Lėtai, liūdnai ir labai garsiai kramčiau cipsus. Tikuosi jų sąžinę prikėliau galutinai. Dėl viso pikto dar po to užsukau dėžėn. Taip pat ilgai, liūdnai ir garsiai kapsčiausi. Uf, po tokio intensyvaus ryto einu miaugot. Bela
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 10 gruodžio 2016 - 10:54
QUOTE(Erode @ 2016 12 10, 10:42)
Gaila, nematau aš foto, nu neįvaldau tos naujos versijos ir pagal kitų patirtį stengiuos ten nelįsti.

Bet aš kalbinu vis tik rinktis pagal charakterį. Reikia pasiutusio ir savim pasitikinčio.

Man nuotraukų nerodo ir naujoje versijoje g.gif

Erode, raminkis su tais katinais. Aš kai paskaitau kas ten pas tave vyksta, tai plaukai pasišiaušia, o jau net iki kraujų daėjo. Ėmei Kingą kad sutvarkytų mergas, nieko nesigavo, o dar apie meiną mąstai. Dar daugiau bus peštynių. Jau tikrai tau priklausomybė išsivystė biggrin.gif

Pas mus lyja ir lyja, jau kaip atsibodo. Visur ežerėliai, tai kai pašals pirmadienį, baisu pagalvoti kokios čiuožyklos bus.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 12 10, 14:43)
Man nuotraukų nerodo ir naujoje versijoje  g.gif

Erode, raminkis su tais katinais. Aš kai paskaitau kas ten pas tave vyksta, tai plaukai pasišiaušia, o jau net iki kraujų daėjo. Ėmei Kingą kad sutvarkytų mergas, nieko nesigavo, o dar apie meiną mąstai. Dar daugiau bus peštynių. Jau tikrai tau priklausomybė išsivystė  biggrin.gif

Visur lyja, bet apsiraminti negaliu.
biggrin.gif 4u.gif
Kiekvienas savaip iš proto eina. O pjautynės rodo, kad katės sveikos ir nori didesnės teritorijos.

Man rodos, kad aš turiu kates, kurios kitiems keltų nemaža problemų, tačiau, jei kas mėgsta švelnias - gi nieks netrukdo jų turėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 gruodžio 2016 - 15:24

Erode, :4u:

Foto ir aš nematau... bandau kelti per part.lt. Girliandos: b5c328966a7e84c67730d5bd1c55e23e945.JPG Kelvyno: f799ce94ad89de43b842bf6771d6cfd6698.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 10 gruodžio 2016 - 16:44

Aš norėčiau dar vieno katinėlio, bet kai Nikita tokia pikta asoba, tai manau irgi vyktų peštynės.

Jau matau nuotraukas 4u.gif Labai gražu wub.gif Kelvino ausų grožis, Nikitai tik pavydėti belieka wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 10 gruodžio 2016 - 17:03

Aš irgi susiparinau, kad per nieką foto nematau, norėjau peržiūrėti ir nėra. Jau radau :4u: Labai šaunios girliandos, o tai čia tas principas kai ant klijais nutepto baliono siūlus vynioja?

Karališkasis Kelvinas, :wub:  na šitie šepetai, niekas be meiniukų tokių neturi :wub:

Atsakyti

Girliandos čia tik pusė dar, nes yra 20 lempučių, o burbulų tik 10  :)  ant kremu patepto baliono (kad lengviau išsiimtų,kai išdžiūna) vyniojom siūlą, suteptą klijais  :4u: 

Nikita pikta? Galvojau, meinai visi geriečiai  :) nors Kelvis, kad ir gerietis su mumis, jorkšyriuką mamos puolė  :D  šnypšdamas, labai grėsmingai atrodė  :unsure: tai nežinau, kaip sureaguos į mažiuką šuniuką... kada nors...  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 12 10, 18:01)
Nikita pikta? Galvojau, meinai visi geriečiai  smile.gif

Nikita labai meili, mane labai myli wub.gif Bet charakteris tai oi...piktumo pilna. Niekas nepaims, tuoj šnypščia,kanda. Su ja tik gražiuoju, jei tik pakėlei balsą pvz šukuojant- viskas nebesusitvarkysi. O jei sprigtelėsi ar kaukštelėsi, tai viskas- šoka ant galvos rėkdama. Kai dukra palieka savo Emily pasaugoti, tai iš vis būna pasiutusi, aš išeinu iš to kambario, tai ji puola mane, šnypščia ant manęs. Ji tokia labai jautri, silpnų nervų smile.gif Bet man pati pačiausia, mano mažylė biggrin.gif
Atsakyti

Bugi ir Erendiros padovanotas peliukas:

https://youtu.be/DhCa_LryLaA

Atsakyti