Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

-Kaži, ar katinėliai galėtų su savo letenėlėm padaryti saulutę? - Ieva domisi.

-Manau, kad gal ne, -atsakau.

-Aš, jei būčiau katinas, tai mokėčiau...

-----------------

-Aš žaidžiu, kad Ozis yra mano katinas.

-Ozis ir yra tavo katinas.

-Ne, aš žaidžiu, kad jis gali eiti pasivaikščioti. O aš čia va jam įdėjau valgyti ir pieno.

-Ieva, katinėliam pieno negalima.

-Na aš taip įsivaizduoju, kad galima..

:D :D :D :D :D

Šiandieninė Ievos išmintis.

Atsakyti

Šponkiukai Ozis šiandien žiaukčioja visą dieną... Ir puikiai žinau kodėl - ėdalas jam neįtinka. Paprasti sausiukai iš prekybcentrio. Baltų katyčių šeimininkė atvežė, tos mažės viską ėda, tik dėk. Šitam gi Plincui-kalalaičiui netinka. Vaikšto ir rodo visiem - žiūrėkit, mirštu, ko nešeriat katinų :lol: :lol: :lol:

Prieglaudinio Gurmet konservo jis nori, nu baigėsi, ką daryti :D

Atsakyti

Ahabi Mauridia_22.gif priimk nuoširdžiausius sveikinimus ir linkėjimus.Būkit laimingi ir sveiki :4u:

Oho, katinų ilgumas :blink: Ir kaip duodasi ištiesinami.Maniškis  nė pro kur taip nesileistų tiesinamas.

Atsakyti

Ahabi, Tytei 1,5 metų.

Tytė nėra didelė, pas veisėją daug stambesnių kačių (nekalbant apie katinus...). Bet pagal proporcijas ji tikrai ilga :)

Lisitėja, reikia teisingai paimt - dauguma katinų daugiau ar mažiau tiesinasi. Man parodose moteros parodė. :)  Žinoma, Tytę tiesint vienas malonumas: ji visiškai nesipriešina.

Atsakyti
O aš bijau taip paimti Nikitą,bijau kad nesulūžtų biggrin.gif Nors visai būtų įdomu pamatyti kokio ji ilgumo smile.gif

Mažylė Zugi, taip gaila verysad.gif o jai skyrė kokį gydymą ar tik spec maistelį ?
Atsakyti

Ahabi - kokia puiki naujiena :4u: :4u: :4u:  sveikinu ir gražios jums šventės :4u:

Makas su Tyte ilguoliai :D

Bugutis kaip smagiai su pelike žaidžia :wub:

Zugi  - labai linkiu kad usitvarkytų bėdos :4u:

Aš daviau Kruopai Erendiros pilikę tik trumpam ir paslėpiau - pasiliksiu sau :D

Baukide - labai labai graži girlianda :4u: kelbis ir be apykaklės gražuolis  :wub: 

Atsakyti

O aš šiandien ilgai miegojau

20161211_102156.jpg

Vėlai atsikėliau

20161211_102252.jpg

O paskui dar ilsėjausi - juk šiandien sekmadienis

20161211_151233.jpg

Atsakyti
Ahabi, sveikinu. Gyvenkit ilgai, kartu ir laimingai 4u.gif

Azu, užjaučiu... o dar visą gyvenimą su juo gyvent? Nebent pasirengusi nueiti labai ilga ir kalvotą kelią 4u.gif

Zugi sveikatytės 4u.gif

visus kitus katus giriu ir glostau

Pas mus mižaliaus, šikaliaus era tęsiasi.

Beveik kaip Mumis su Giliuku, jau tokia draugystė

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 gruodžio 2016 - 16:49

Busy - nesusilaikiau nepakikenus iš tos eros :)  praeis ta era :4u:  Olis koks solidarus su draugeliu, kartu narve sėdi :)

Atsakyti
Ahabi sveikinu!
Grikio puikus sekmadienis, labai intensyvūs sakyčiau biggrin.gif
Busy draugelis Olis nepalieka viena Ozzio smile.gif Baluciu era praeis net pamirši kad kažkada tai buvo biggrin.gif
Aš buvau pas tėvus Panevėžyje tai kačių parodą aplankiau smile.gif. Aišku ir Murkena isniurkiau , didelis katas , grynai matosi kad britiško kraujo smile.gif ir šiaip nerealus katinas smile.gif

Šavaitgali buvau vienaš, kur teišybė?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Gerb, UAB "Belpedro "vadovybei

Pranešu, kad Lapė laikinai negali eiti jai patikėtų pareigų, nes turi nedarbingumo  lapelį.

Šiaip kažkas negerai. Penktadienį siuto taip, kad net Trišė nuo jos slėpėsi. O vakar ir ypač šiandien prastai jaučiasi. Skambinau diinkai, ir veterinarei.  Gavo vaistų nuo temperatūros- ryt vėl vaidensimės veterinarei. Beje, po vaistų dozės ( šlykštynę kažkokią sušvirkštė į burną) tai kai kirto- ir paštetuką, ir širdeles..

Atsakyti
Tai mane leidzia i SM tai neleidzia 🙃
Magnuna nevargink kaciuko, sekmadienis gi 😆
Ahabi vau daug daug sveikinimu ir .... rodyk suknele 😂
Busy paleisk suni sakau, suni paleisk !!!! 😋
Kas Giliuka viena paliko sazine negrauzia ? Taip visai ?????
Atsakyti