Rimtai ? Daryt rinkinį ? Bet anys padlos for free kaip tortus rija salia Mazoji ragaine..... ir sakocius salia kepa... todel pagalvojau, lai storeja ;)
Pasidavus "bandos" jausmui ir as norejau nufotografuoti Stasiuka pakelus ant ranku per visa ilgi. Neislaikiau ir neiskeliau... Eisiu svert, bet dar taip ner buve:blink: Man jis taip is dydzio kaip ir nepasikeites...
Pirma foto - puškėjom abu as is neturejimo jegu iskelt, jis is nepatogumo
O cia jau kiek galejau iskeliau ir meldziaus kad dukra greiciau fotkytu
Makas kokis didelis, ohoho
Tytes snukutis nerealus...Toks grazutis, rustutis Papildyta: Na ne karve sveria - 7,200 kg. Ale taip sunku buvo islaikyt As hanteliukus juk kasdien po 2 kg kiloju, kad rankos sutvirtetu, reiks dabar Stasiuka kilot
Klikeris labai fainas dalykas O aš savaitgalį buvau Agillity varžybose stebėjom kaip Mumio vyresnėlė sesė dalyvauja ir laimi 1 vietą jei viskas ok bus bandysim treniruotis su Mumiu
<p>nu va foto ner.... </p><p>Spulyte jau kad istysus </p><p>Kelvis grazuolis </p><p>Beje Vincas labai tiktu PVM (palikto visu maisto) grobstymo pareigoms</p><p>O Toras i degustatoriaus ir visko nuvertinimo </p><p>O pas mane znokit su MB kazkas panasaus kaip pas Erode muset, nesusikalbam, tas zaidzia istisai savo ps4, visalaik as bloga, as tokia anokia, ir as visur kalta </p>
Aišku bloga, trukdai žaist gi.
Pas mus situacija kitokia. Tylim. Tylim. Žmogus tariasi su manim dėl santykių gerinimo. Aš tyliu. Galvoju, gal geras siūlymas. Bet esmė - aš nebetikiu, kad viskas bus gerai ir šiknos nejudinu. Aš mintyse laukiu senojo savo buto atlaisvėjimo. Ir jau rausiu.
Net kulnis pasipustysiu...
Nenoriu nei eglutės, nei jokių žaislų.
Noriu savo namų.
Realiai nuo metų rekomenduojama aišku galima ir anksčiau bet man sudėtinga su vaikais suderinti MB slenkantis grafikas tai ne visada gali pasilikti bet pavasariop bandysiu su vaikais važiuoti gal jie labai neblaskys Mumio
Apus, kinziuka pirk ir 0,5 l Stasyyyys koooks fainas.
Už viską pasaulyje tenka mokėti, bet visada patartina derėtis. (A. Parkinsonas) "To be is to do." (F.Nietzche) "To do is to be." (I. Kant) "Do be do be do." (F. Sinatra)