Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai=^..^=

QUOTE(Apus @ 2016 12 11, 20:20)
<p>Merginos pas mane darbe 93 proc vyrai.... jiem tie vaisiaiiiiii....</p>

Tai tada panašiai jiem bus ir šakočiai biggrin.gif Bet kaip sakant dovanotam daiktui... kitokie reikalavimai biggrin.gif
Atsakyti

aaa, tada gal kokios desros, skilandziai, svogunai, lasiniai? :D 

Atsakyti

Rimtai ? Daryt rinkinį ? Bet anys padlos for free  kaip tortus rija :D salia Mazoji ragaine..... ir sakocius salia kepa... todel pagalvojau, lai storeja ;)

Atsakyti

Aišku padaryk kodi gi ne, vyrai mėsėdžiai, puls pirm mėšą paskui tortą :D 

Atsakyti
Pasidavus "bandos" jausmui ir as norejau nufotografuoti Stasiuka pakelus ant ranku per visa ilgi. Neislaikiau ir neiskeliau... bigsmile.gif blink.gif Eisiu svert, bet dar taip ner buve:blink: Man jis taip is dydzio kaip ir nepasikeites...

Pirma foto - puškėjom abu as is neturejimo jegu iskelt, jis is nepatogumo biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O cia jau kiek galejau iskeliau ir meldziaus kad dukra greiciau fotkytu biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Makas kokis didelis, ohoho wub.gif

Tytes snukutis nerealus...Toks grazutis, rustutis wub.gif
Papildyta:
Na ne karve sveria - 7,200 kg. Ale taip sunku buvo islaikyt As hanteliukus juk kasdien po 2 kg kiloju, kad rankos sutvirtetu, reiks dabar Stasiuka kilot biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Klikeris labai fainas dalykas 4u.gif O aš savaitgalį buvau Agillity varžybose stebėjom kaip Mumio vyresnėlė sesė dalyvauja ir laimi 1 vietą smile.gif jei viskas ok bus bandysim treniruotis su Mumiu biggrin.gif
Atsakyti

vau, a Mumis kodel neseke seses pedom? :victory2:  per jaunas agility?

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2016 12 11, 12:14)
<p>nu va foto ner....  unsure.gif </p><p>Spulyte jau kad istysus  wub.gif </p><p>Kelvis grazuolis  4u.gif </p><p>Beje Vincas labai tiktu PVM (palikto visu maisto) grobstymo pareigoms</p><p>O Toras i degustatoriaus ir visko nuvertinimo </p><p>O pas mane znokit su MB kazkas panasaus kaip pas Erode muset, nesusikalbam, tas zaidzia istisai savo ps4, visalaik as bloga, as tokia anokia, ir as visur kalta hmm.gif </p>

Aišku bloga, trukdai žaist gi. doh.gif
Pas mus situacija kitokia. Tylim. Tylim. Žmogus tariasi su manim dėl santykių gerinimo. Aš tyliu. Galvoju, gal geras siūlymas. hmm.gif Bet esmė - aš nebetikiu, kad viskas bus gerai ir šiknos nejudinu. Aš mintyse laukiu senojo savo buto atlaisvėjimo. Ir jau rausiu.
Net kulnis pasipustysiu...
Nenoriu nei eglutės, nei jokių žaislų.
Noriu savo namų.
Atsakyti

Erode :4u: suprantu tave

Atsakyti
Realiai nuo metų rekomenduojama smile.gif aišku galima ir anksčiau bet man sudėtinga su vaikais suderinti MB slenkantis grafikas tai ne visada gali pasilikti smile.gif bet pavasariop bandysiu su vaikais važiuoti gal jie labai neblaskys Mumio smile.gif
Atsakyti

paro ta proga Giliuka su Mumiu :D 

Atsakyti
Apus, kinziuka pirk ir 0,5 l smile.gif
Stasyyyys koooks fainas.
Atsakyti