Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE((feja) @ 2016 12 10, 17:22)
Aciu smile.gif privalge, pilvus isverte vakarojam smile.gif gerai nanie, kai uz lango sninga

Ir aš privalgiau ur persivalgiau. Sumąsčiau gi dar naminę mišrainę pagamint, 100 metų nedariau... Dabar laukiu kol sūnus atsikels, eisim į pardę ir kepsim varškės apkepą.. siaubelis, visą dieną virtuvėje doh.gif

Eriele, kaip tu? Gal jau išsiaiškinot su vyru viską?

Ronjaa, matau prisijungi kartais, bet nepasisakai. Kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 10, 15:26)
Ir aš privalgiau ur persivalgiau. Sumąsčiau gi dar naminę mišrainę pagamint, 100 metų nedariau... Dabar laukiu kol sūnus atsikels, eisim į pardę ir kepsim varškės apkepą..  siaubelis, visą dieną virtuvėje doh.gif

Eriele, kaip tu? Gal jau išsiaiškinot su vyru viską?

Ronjaa, matau prisijungi kartais, bet nepasisakai. Kaip tu laikais?

aš irgi šiandien užsimaniau šaltienos su balta mišraine blink.gif bigsmile.gif tai šaltienos nupirko ir atvežė mama su tėčiu biggrin.gif o mišrainę teko gamintis pačiai biggrin.gif ir dar vyrui pagaminau troškintos sprandinės su pupelėm ir bulvytėm. Neragavau, bet turėtų būt skanu biggrin.gif šaltiena su mišraine okupavo mano pilvo turinį lotuliukas.gif doh.gif man atrodo ir šį mėnesį bus +4kg doh.gif nestuke.gif
tuoj dar eisiu bernam kažką daryti niam, taip ir prabėgs visa diena irgi virtuvėj umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 10, 17:47)
aš irgi šiandien užsimaniau šaltienos su balta mišraine  blink.gif  bigsmile.gif tai šaltienos nupirko ir atvežė mama su tėčiu  biggrin.gif o mišrainę teko gamintis pačiai biggrin.gif ir dar vyrui pagaminau troškintos sprandinės su pupelėm ir bulvytėm. Neragavau, bet turėtų būt skanu biggrin.gif šaltiena su mišraine okupavo mano pilvo turinį lotuliukas.gif doh.gif man atrodo ir šį mėnesį bus +4kg doh.gif  nestuke.gif
tuoj dar eisiu bernam kažką daryti niam, taip ir prabėgs visa diena irgi virtuvėj  umn.gif

Duok 5 biggrin.gif man svoris irgi auga baisiai :/ atrodo daug gaminu, bet valgau itin mažom porcijom. Ir vis tiek sugebu persivalgyt ir svorį augint doh.gif

Ką skanaus berniukans savo gamini? Man dažnai pritrūksta idėjų kuo pamaitint sūnų, nes bais išrankus :/
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 10, 15:56)
Duok 5  biggrin.gif man svoris irgi auga baisiai :/ atrodo daug gaminu, bet valgau itin mažom porcijom. Ir vis tiek sugebu persivalgyt ir svorį augint doh.gif

Ką skanaus berniukans savo gamini? Man dažnai pritrūksta idėjų kuo pamaitint sūnų, nes bais išrankus :/

nu bet rimtai atrodo ką beįsidėsi į burną, tas lieka kažkokiuose stalčiukuose ant kūno.... blink.gif
vienam va kotletą su bulvėm pašildžiau vakarykštį, o kitam makaronų su pienu išviriau. Vyresnis bulkinis mažasis mėsinis pas mane biggrin.gif tai dažniausias meniu pas juos kotletai ir makaronai doh.gif dar vyresnis žuvį valgo, kiaušinius, sumuštinius, tai pagal šaldytuvo turinį duotuoju momentu bandau įkišti vis ką nors biggrin.gif niekada nebuvo blogas hemoglobinas, aš įtarimų turiu kad jis fotosintezę vykdo lotuliukas.gif doh.gif hmm.gif
Atsakyti
Ojei, Davina, negąsdink manęs smile.gif ir taip nemėgstu gamint, o dar visi su skirtingais norais doh.gif jaučiu manęs tas laukia...
Atsakyti
(...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 10 gruodžio 2016 - 17:44
QUOTE(konfetee @ 2016 12 10, 16:39)
Ojei, Davina, negąsdink manęs smile.gif ir taip nemėgstu gamint, o dar visi su skirtingais norais doh.gif jaučiu manęs tas laukia...

Patikėk.... Aš laukiu nesulaukiu, kol bernai pradės valgyt tą ką valgo mb, nes aš irgi žiauriai nemėgstu gamint, o gaunasi taip, kad tik padedu subinę ant sofkės ir jau keliu, nes kuris nors vis ko nors užsinori doh.gif o dar košyčių gamyba greit prisidės blink.gif nusišausiu tikrai....
Papildyta:
QUOTE(Eriele @ 2016 12 10, 16:42)

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Eriele, ??? blink.gif

Davina, va ir aš košyčių nelaukiu. Tai ir šįkart neskubėsiu su primaitinimu, lauksiu 6 mėn. Nu nebeeent dėl kažko nepavyktų maitint MP ir tektų pradėt primaitinimą anksčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 10, 17:51)
Eriele, ???  blink.gif

Davina, va ir aš košyčių nelaukiu. Tai ir šįkart neskubėsiu su primaitinimu, lauksiu 6 mėn. Nu nebeeent dėl kažko nepavyktų maitint MP ir tektų pradėt primaitinimą anksčiau g.gif

ne ne ne, nuo 6mėn ir tikrai neankščiau.... Pas mane abu mišelino žmogeliukai buvo vien mp maitinami, tikiuosi ir trečias bernas papuko neatsisakys biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 10, 19:53)
ne ne ne, nuo 6mėn ir tikrai neankščiau.... Pas mane abu mišelino žmogeliukai buvo vien mp maitinami, tikiuosi ir trečias bernas papuko neatsisakys  biggrin.gif  tongue.gif

Tai ir maniškis iki 1 metų vien MP buvo gyvas. Primaitint pradėjau 6 mėn, bet taaaaip nenorėjo jis to kitokio maisto pripažint. Tai vargau vargau, viriau, tryniau... ir galiausiai pati valgiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

taip, nuolat paskaitinėju, ką rašote, bet pačiai ką parašyti nelabai yra nuotaikos.

Tikiuosi, gražiai leidžiate sekmadienį. Eriele, labai tikiuosi, kad susitaikysit su vyru ir viskas bus gerai 4u.gif

Lietuvoje mirė mano močiutė, ją palaidojo iškart kitą dieną, neteko man nuskristi. Jai jau buvo beveik 98m., vėžys, buvo aišku, kad nebeilgai ją turėsime, tačiau ji labai norėjo dar sulaukti mano sūnelio... Labai keistas jausmas dabar, atrodo beveik visai nebeliko ką LT aplankyti. Mano mama ir artimiausios draugės pačios atskris, senelių nebeturiu, atrodo kuo toliau tuo labiau mano namai bus čia.

Kitą savaitę atšvęsiu 100-dienį ir išskrendame visoms trims savaitėms į Švediją, Kalėdoms, Naujiesiems ir t.t. Per naujuosius ir mano gimtadienis, tai galėsit mane pasendinti pagrindiniame puslapyje smile.gif Atsiskraidinsiu ir mamą iš Lietuvos, tikiuosi jai bus ne taip vieniša per šventes po motinos netekties.

Mano pilvinukui sekasi puikiai. Malasi mažylis, pilvas banguoja, kai verčiasi jaučiu nugarytę, kokią alkūnę laiks nuo laiko, nerealus jausmas wub.gif Mano pilvas be galo staigiai išaugo, man atrodo pasivijau jus visas. Kas man patinka mažiau yra tai, kad išaugo ir kitos mano kūno dalys doh.gif Apetitas padidėjo, sportas tik labai lengvas ir minimalus ir vat toks erzinantis rezultatas. O juk dar Kalėdos prieš akis!

Gliukozės testas parodė vos vos per didelį cukraus kiekį kraujyje, gydytoja sakė, kad matyt dėl per pusryčius valgyto jogurto doh.gif Taip pykau ant savęs! Dabar teks daryti antrą ir vėl gerti tą marmalą, kuris nusės man ant užpakalio doh.gif

Tiek naujienų iš manęs. Gražaus jums sekmadienio ir geros savaitės!
Atsakyti
Labas rytas,

Ronjaa, užuojauta dėl močiutės netekties. Įsivaizduoju, kaip skaudu, kad net negalėjai atsisveikint...

Šaunu dėl nusimatančių ilgų atostogų ir dėl augančio pilvinuko smile.gif prašom pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 11 gruodžio 2016 - 09:27