Sveikos,
taip, nuolat paskaitinėju, ką rašote, bet pačiai ką parašyti nelabai yra nuotaikos.
Tikiuosi, gražiai leidžiate sekmadienį. Eriele, labai tikiuosi, kad susitaikysit su vyru ir viskas bus gerai
Lietuvoje mirė mano močiutė, ją palaidojo iškart kitą dieną, neteko man nuskristi. Jai jau buvo beveik 98m., vėžys, buvo aišku, kad nebeilgai ją turėsime, tačiau ji labai norėjo dar sulaukti mano sūnelio... Labai keistas jausmas dabar, atrodo beveik visai nebeliko ką LT aplankyti. Mano mama ir artimiausios draugės pačios atskris, senelių nebeturiu, atrodo kuo toliau tuo labiau mano namai bus čia.
Kitą savaitę atšvęsiu 100-dienį ir išskrendame visoms trims savaitėms į Švediją, Kalėdoms, Naujiesiems ir t.t. Per naujuosius ir mano gimtadienis, tai galėsit mane pasendinti pagrindiniame puslapyje

Atsiskraidinsiu ir mamą iš Lietuvos, tikiuosi jai bus ne taip vieniša per šventes po motinos netekties.
Mano pilvinukui sekasi puikiai. Malasi mažylis, pilvas banguoja, kai verčiasi jaučiu nugarytę, kokią alkūnę laiks nuo laiko, nerealus jausmas

Mano pilvas be galo staigiai išaugo, man atrodo pasivijau jus visas. Kas man patinka mažiau yra tai, kad išaugo ir kitos mano kūno dalys

Apetitas padidėjo, sportas tik labai lengvas ir minimalus ir vat toks erzinantis rezultatas. O juk dar Kalėdos prieš akis!
Gliukozės testas parodė vos vos per didelį cukraus kiekį kraujyje, gydytoja sakė, kad matyt dėl per pusryčius valgyto jogurto

Taip pykau ant savęs! Dabar teks daryti antrą ir vėl gerti tą marmalą, kuris nusės man ant užpakalio

Tiek naujienų iš manęs. Gražaus jums sekmadienio ir geros savaitės!