Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas visoms 4u.gif aš vakar nusipirkau tą lopšį naudotą, kadangi mergaitė atsisakė jį išardyt ir siųst, tai užsakiau kurjerius, tai vakar iš kart jį paėmė iš kažkokio užkampėlio Kretingoj, o šiandien 11val jau skambina man kurjeris, kad jau atvežė blink.gif bigsmile.gif ale kirpykloj buvau, tai dabar nežinau kada atveš unsure.gif bet operatyviai dirba chebra, man patiko, ir įsivaizduojat kiek sumokėjau už neišardyto lopšio pervežimą? 5,5 eur blink.gif biggrin.gif reikiakurjerio.lt jeigu kada kam reiks, rekomenduoju biggrin.gif
QUOTE(Eriele @ 2016 12 09, 12:15)
nu kokios emocijos! jis teturi laiko pasirupinti savo karjera, o i mus nusispjaut. Nepadaro nieko laiku, sugeba tik issimiegot. Po menesio as nekeliausiu, as neistversiu jokiu ilgu skrydziu. Lai dziaugias, dabar tures marias laiko skirti savo darbui.

blink.gif unsure.gif nu tie vyrai doh.gif verysad.gif bet aš nelabai suprantu, ką reikškia kad jis turi jus pasiimt? unsure.gif ta prasme užsakyt bilietus apmokėt ar kaip?

konfetee, feja jamkit po balioną už gliukozę 4u.gif biggrin.gif aš irgi tikrai tikrai kitą savaitę nueisiu blush2.gif
Atsakyti
Davina, nu super dėl lopšio pristatymo bigsmile.gif
Ir ačiū už balioną, jau ir pamiršau apie gliukozę, tik bais mieguista jaučiuos.

Eriele, o kaip jus buvot susitarę prieš tau išskrendant? Kiek laiko planavai pabūt LT? Ir kodėl pvz dabar negali skrist į Nairobį?
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 09, 13:32)
(...)
blink.gif  unsure.gif nu tie vyrai doh.gif verysad.gif bet aš nelabai suprantu, ką reikškia kad jis turi jus pasiimt?  unsure.gif ta prasme užsakyt bilietus apmokėt ar kaip?
(...)

turejo nupirkt bilietus laiku, bet atsidavimas darbui sutrukde.
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 09, 13:39)
(...)
Eriele, o kaip jus buvot susitarę prieš tau išskrendant? Kiek laiko planavai pabūt LT? Ir kodėl pvz dabar negali skrist į Nairobį?

koks skirtumas ka mes susitarem, vis tiek mes neisipaisom i jo gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 09, 14:43)
Papildyta:

unsure.gif laikykis 4u.gif
O ką jis dirba, kad vis laiko neturi?
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 09, 12:43)
Papildyta:

bet gi nu labai daug tokių vyrų, kurie nori "mamos" kuri rūpintūsi namais, vaikais ir plius kurią dar pamylėt galėtų. Būna pragriedrėjimų būna tų užtėmimų santykiuose, laikykis 4u.gif labai tikiuosi, kad išspręsite šitą situaciją, nemanau, kad jis nenori matyti kaip gims ir augs jo vaikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 09, 11:53)
bet gi nu labai daug tokių vyrų, kurie nori "mamos" kuri rūpintūsi namais, vaikais ir plius kurią dar pamylėt galėtų. Būna pragriedrėjimų būna tų užtėmimų santykiuose, laikykis  4u.gif labai tikiuosi, kad išspręsite šitą situaciją, nemanau, kad jis nenori matyti kaip gims ir augs jo vaikas  unsure.gif

Pritariu tau, Davina mirksiukas.gif Manau, kad tikrai nores pamatyti, kaip gimsta jo vaikelis ir auga 4u.gif
Labuka visoms! ax.gif
As tai siandien miegojau tragiskai... Vakar vakare privalgiau, tai skrandi jauciu susiskaudinau... Atsibudau apie 2val.skaudanciu skrandziu, o po to toks jau tas miegas ir buvo iki kelimosi i darba... verysad.gif Keltis 4.40val., tai pamiegojau 3.5val.normaliai... doh.gif Na, bet atsikeliau, isgeriau angliuka, atrodo po to jau kaip ir nieko... unsure.gif Kaip noreciau sriubytes dabar siltos arba kokio sultinuko... ech... reik prasyt, kad vyras isvirtu, butu vakarienei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 09, 13:46)
unsure.gif laikykis  4u.gif
O ką jis dirba, kad vis laiko neturi?

aciu 4u.gif
negaliu sakyti dry.gif
Atsakyti
Merginom linkiu gerų GTM rezultatų.

Eriele laikykis 4u.gif
Gal hormonai, gal atstumas.. Svarbiausia, prižiūrėk save ir savo vaikinukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 09, 13:53)
bet gi nu labai daug tokių vyrų, kurie nori "mamos" kuri rūpintūsi namais, vaikais ir plius kurią dar pamylėt galėtų. Būna pragriedrėjimų būna tų užtėmimų santykiuose, laikykis  4u.gif labai tikiuosi, kad išspręsite šitą situaciją, nemanau, kad jis nenori matyti kaip gims ir augs jo vaikas  unsure.gif

Susideliojo vyrukas prioritetus. Vat dabar lai myluoja savo prioritetus. Nusispjaut.
Tik ka tevams dabar sakyt... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zenkliuke @ 2016 12 09, 14:25)
(...) Eriele laikykis  4u.gif
Gal hormonai, gal atstumas.. Svarbiausia, prižiūrėk save ir savo vaikinukus  wub.gif

hormonai cia visai nekalti, bet pasakotis negaliu... verysad.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif susitvarkiau su vienu vaiku, susitvarkysiu ir su dviem.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Neišeina man dažnai parašyt, tai jaučiuosi truputį atsilikusi smile.gif vakarais jaučiuosi tokia išsunkta, kad nieko nebesinori, tik kristi į lovą...
Na bet nieko, dar savaitėlė liko darbe ir būsiu laisva smile.gif

Eriele, laikykis 4u.gif 4u.gif norisi tikėti, kad tai tik emocijos ir viską išspręsit 4u.gif

Merginos, o kaip jums reikalai su viduriais? nekietėja? Man kartais net verkti norisi, jaučiuosi dar labiau išsipūtusi.Turiu šią bėdą nuo vaikystės, o nėštumo metu dar labiau viskas paaštrėjo..
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2016 12 09, 14:41)
(...) Eriele, laikykis  4u.gif  4u.gif norisi tikėti, kad tai tik emocijos ir viską išspręsit  4u.gif

Merginos, o kaip jums reikalai su viduriais? nekietėja? Man kartais net verkti norisi, jaučiuosi dar labiau išsipūtusi.Turiu šią bėdą nuo vaikystės, o nėštumo metu dar labiau viskas paaštrėjo..

viskas bus gerai, issisuksiu...

as sia beda turejau praeito nestumo metu, bet tik pradzioj. Geriau Duphalac, slyvu sultys "Barboryte" is norfos ir valgiau kriauses. Ipusejus nestumui viskas susitvarke. Kokia tavo kraujo grupe, gal vartoji per daug produktu, netinkamu tavo organizmui?
Atsakyti
Selenos padeda viduriams.
As patempiau kaklo raumenys, vakar, o siandien sunku kakla sukt. Turetu praeit toks dalykas tik nepatogu.
Atsakyti