Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 21, 12:36)
Buvom daržely kalėdinėj šventėj, nu labai patiko, o svarbiausia vaikas laimingas  wub.gif

Mes irgi ką tik po darželio šventės.Mažoji pilna emocijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 21, 13:36)
Feja, ačiū smile.gif
Buvom daržely kalėdinėj šventėj, nu labai patiko, o svarbiausia vaikas laimingas  wub.gif

Mes rytoj turim svente smile.gif laukiu
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 12 21, 10:29)
Sveikos as nuo ryto prie puodu. Dar sau kauke pasidariau, veiduka pasigrazinau smile.gif sutvarkysiu dukrytes kambari, rubus sudet reikia perrinkt per mazus smile.gif vaziuosiu pasiimt ir keliausim i svecius pas kriksto jos teti, tad diena pilna veiklos. Vakare vel skusiuos kas nejauciu kuno smile.gif))
Konfetee sveikatos ir kantrybes  4u.gif
Davina ir Rasiux man jusu figuros labai grazios, numesite tuos priaugtus kg, jau jum tai nera ko jaudintis tikrai  rolleyes.gif

Na, tikiuosi, kad taip ir bus ax.gif Man kazkaip labiausiai atrodo tas svoris jauciasi, kad nuseda ant koju, nuo kur sunkiausia man jo atsikratyti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 21, 14:26)
Na, tikiuosi, kad taip ir bus  ax.gif  Man kazkaip labiausiai atrodo tas svoris jauciasi, kad nuseda ant koju, nuo kur sunkiausia man jo atsikratyti...  verysad.gif

Pas mane šiuo metu kojos labiausiai pastorėjo, nors ne nėštumo metu kaip tik neproporcingai kūdos. Daug judėsim su vežimais ir susitvarkys tos kojos (tikiuosi) biggrin.gif

Bet kur tau ten nusėdo 4kg - neįsivaizduoju biggrin.gif mano 11kg tai labai jaučiasi doh.gif tuoj pilvuzo foto ikelsiu...
Atsakyti
Damos, kur prapuolusios visos?
Aš tai beprotė - sugalvojau perstatyt baldus sūnaus kambary... pati viena doh.gif r taip, ir taip stumdžiau - vis nepatiko. Galiausiai sustačiau beveik kaip buvo... o pavargau tai - galit įsivaizduot... beprotė tikra...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 21, 18:45)
Aš tai beprotė - sugalvojau perstatyt baldus sūnaus kambary... pati viena doh.gif r taip, ir taip stumdžiau - vis nepatiko. Galiausiai sustačiau beveik kaip buvo... o pavargau tai - galit įsivaizduot... beprotė tikra...

As etery victory.gif
Man irgi buna tokiu panasiu kurioziniu situaciju lotuliukas.gif
As tai visa diena beveik pratinginiavus, nors planas buvo su vyru duris eit dazyt, bet kazkaip pasikeite planai biggrin.gif Vyras norejo dar pasnausti, as prie kompo apacioj pasedejau, po to darem sarasiuka ka dar reikia nusipirkti (atrodo nieko daug nebereikia, o is tikro, tai dar sarasas nemazas blink.gif doh.gif ), pasigaminom pietus, t.y.vyras pagamino smile.gif Islydejau ji i darba ir galvoju, kad reikia paciai ka nors nuveikti, pajudeti truputi, tai sugalvojau, kad reikia vonios kambari sutvarkyti, kita tualeta miegamajam, po to truputi dar dovanas papakuoti, gal knyga nesciuju pavartyti, tv paziureti smile.gif
Gal ir tau jau metas pailseti??? Vakaras velokas jau pas jus mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos! as irgi prisiduodu - atostogos vadinasi, tik 21 val prie kompo prisedau:) uztat beveik visos dovanos supirktos, beliko meniu susitarti su savim kaledu pirmai dienai kai sveciai suvaziuos ir bus visiskai viskas  :yahoo:​ 

Atsakyti
Rasiux, tai sakyčiau padoriai nuveikta thumbup.gif

Knygą ir aš norėčiau paskaityt g.gif vakar pabaigiau vieną, šian prisėdau užsisakyt kitas dalis - radau, susisiekiau, pasirodo rezervuotos doh.gif (perku naudotas)
Dar vieną išsirinkau, bet bet kuriuo atveju teks laukt jau tik po Kalėdų...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 21, 19:51)
Rasiux, tai sakyčiau padoriai nuveikta  thumbup.gif

Knygą ir aš norėčiau paskaityt g.gif vakar pabaigiau vieną, šian prisėdau užsisakyt kitas dalis - radau, susisiekiau, pasirodo rezervuotos doh.gif (perku naudotas)
Dar vieną išsirinkau, bet bet kuriuo atveju teks laukt jau tik po Kalėdų...

As buvau kazkada uzsikabliavus ant skaitymo, bet dabar vel tyngiu, geriau padrybsot, telika paspoksot... ax.gif lotuliukas.gif
O pamenu mokykloje jas tai tiesiog ryte rijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 21, 23:39)
As buvau kazkada uzsikabliavus ant skaitymo, bet dabar vel tyngiu, geriau padrybsot, telika paspoksot...  ax.gif  lotuliukas.gif
O pamenu mokykloje jas tai tiesiog ryte rijau  smile.gif

Aš niekada nebuvau didelė knygų skaitymo gerbėja, bet paskutinius kokius 4 metus vis kažką paskaitinėju... bet kuriuo atveju daug vertingesnis laisvalaikio praleidimo būdas nei naršymas internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 21, 20:45)

oi kaip megstu stumdyt baldus, net ir nestumo metu... doh.gif o po to guliu, aikcioju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 21, 22:39)
As buvau kazkada uzsikabliavus ant skaitymo, bet dabar vel tyngiu, geriau padrybsot, telika paspoksot...  ax.gif  lotuliukas.gif
O pamenu mokykloje jas tai tiesiog ryte rijau  smile.gif

man kaip uzeina, bet vaikysteje su sese netlenktyniavom, kas greiciau knyga perskaitys biggrin.gif
--------------------------------------------------------------

as siandien padirbejau siek tiek, o velai vakare issiruosem su vaiku prie eglutes, uzkandom Forto Dvare ir namo... dienos pralekia akimirksniu, o dar kai pusdieni mieguista, tai isvis...doh.gif
Atsakyti
As uzsilipau spintoj ant stalciaus ir suluzo verysad.gif(( nu kodel as lipau? Vyras kai pamatys verysad.gif dramblys as, o galvoj tuscia verysad.gif
Atsakyti