QUOTE(konfetee @ 2016 12 22, 10:28)
Labas rytas,
aš tai skaitau detektyvus arba romanus. Paskutinė skaityta knyga - Stiego Larssono "Mergina su drakono tatuiruote". Taip taip, sena ir filmas jau buvo pastatytas, bet aš nemačiau. Tai dabar planuoju įsigyt iš trilogijos sekančias knygas.
Dėl vaikučių aprangos,
(feja), tikrai nėra ko jaudintis. Mums irgi pasakė, kad visi būtų nykštukais. Kai paklausiau ar raudonai-balti, ar ir spalvoti - auklėtoja sako - kokius norit, tokius kostiumus ir pirkit. Nu tai ir buvo mano miško nykštukas ryškus. O žiūriu kiti vien raudona-balta. Dar du berniukai buvo su žaliom detalėm, bet beveik nuolat prasėdėjo tėveliams ant kelių. O viena mergaitė buvo fėja su balta suknele ir mėlyna skraiste, nu ir nieko

Įkelsiu foto visos grupės.
na gerai, jausiuos ramiau. ikelk foto, aciu

pas mus sevnte vidury dienos, gerai, kai as jau atsotogauju, o kaip kitiems is darbu atsiprasyt...
Papildyta:
QUOTE(Gar_bane_ @ 2016 12 22, 10:02)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="(feja)" data-cid="71310250" data-time="1482386978">
<div>
<p>Labas rytas!
<p>Labas rytas - oi, pas mus net kai tema buvo (nykstukai) puse mergaiciu atejo princesiu suknelem ir visiems viskas tiko, tad tikrai viskas gerai!</p>
<p> </p>

na as net nzn kas ji cia bus. gal raudona kepuraite be kepuraites

junkis prie musu fb nuotrauku, tereikia parasyk
erielei ir ji parasys kur ir kaip