Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dėl mylu mylu man buvo panašiai kaip paselusi'ai, o be to ir gimdžiau bei gijau sunkiai unsure.gif dabar jau žinau ko bijot doh.gif

Dėl vaikelio migdymo kitam kambary, tai aš tiesiog neįsivaizduoju kaip tas įmanoma su naujagimiu g.gif Mes savo dičkį perkėlėm į jo kambarį kai jam buvo lygiai metukai, bet ir taip dar teko pavaikščiot kasnakt, kol 1,2 metukų nuėmėm lovytės šoną ir pats pradėjo pas mus ateidinėt kai kažkas buvo negerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 07, 17:03)
Dėl mylu mylu man buvo panašiai kaip paselusi'ai, o be to ir gimdžiau bei gijau sunkiai  unsure.gif dabar jau žinau ko bijot doh.gif

Dėl vaikelio migdymo kitam kambary, tai aš tiesiog neįsivaizduoju kaip tas įmanoma su naujagimiu g.gif Mes savo dičkį perkėlėm į jo kambarį kai jam buvo lygiai metukai, bet ir taip dar teko pavaikščiot kasnakt, kol 1,2 metukų nuėmėm lovytės šoną ir pats pradėjo pas mus ateidinėt kai kažkas buvo negerai  ax.gif

Pas mus niekaip duru i vaiko kambari neideda tai ner kaip iskraustyt V.. o jau laikas labai laikas jauciu per mus ir prabudineja jis, nes vyras uzknarkia gerai ir matyt prizadina.. nors maniskis is nemiegojo musu lovoj niekada bet kitam kambary naujagimio irgi neisivaizduoju, nu kazkaip lb nesaugu, jei jau vyras toks bambeklis tai iseiciau kartu su vaikeliu, nors tai santykiam lb pakenkt gali.. bet nezinau nezinau maniskis keliasi 5 ryto, gryzta is darbo 18-19, eina miegot 23 mazdaug ir dar nakti kiek reikia tiek keliasi prie V, nu bent 2-3 sykius tikrai siuo metu, ir nieko nezyzia biggrin.gif pazystu pasiulyciau apsikeist vietom - iskart atsoka noras jam zyst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 07, 15:56)
(...) Eriele ale niurokos zinios pas tave verysad.gif 4u.gif

As sianakt sapnavau kad gimdau gimdau (...)

nu tokios nelinksmos, laukiu rezultatu doh.gif
sapnelis gerulis doh.gif linkiu daugiau tokiu nesapnuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 07, 17:13)
Pas mus niekaip duru i vaiko kambari neideda tai ner kaip iskraustyt V.. o jau laikas labai laikas jauciu per mus ir prabudineja jis, nes vyras uzknarkia gerai ir matyt prizadina.. nors maniskis is nemiegojo musu lovoj niekada bet kitam kambary naujagimio irgi neisivaizduoju, nu kazkaip lb nesaugu, jei jau vyras toks bambeklis tai iseiciau kartu su vaikeliu, nors tai santykiam lb pakenkt gali.. bet nezinau nezinau maniskis keliasi 5 ryto, gryzta is darbo 18-19, eina miegot 23 mazdaug ir dar nakti kiek reikia tiek keliasi prie V, nu bent 2-3 sykius tikrai siuo metu, ir nieko nezyzia biggrin.gif  pazystu pasiulyciau apsikeist vietom - iskart atsoka noras jam zyst mirksiukas.gif

Ooo, va iš dalies dėl vyro užknarkimo ir perkėlėm mažių į jo kambarį, nes pastebėjau, jog išsibudindavo dėl to.

Rasiux, jei vyras dabar bambeklis, nebūtinai toks bus kai gims vaikelis smile.gif MV toks ryškiai išreikštas bambeklis, bet dėl vaiko absoliučiai niekad nė žodžio nepasakė - kėlėsi tiek kiek reikėjo. O ir dabar būna naktų kai tenka keltis, tad viskas ok smile.gif Rytais jie dabar net kartais papusryčiauja prieš MV išeinant į darbą (aišku jei mažius lb anksti arsikelia), o aš miegu bigsmile.gif
Atsakyti
paselusi_ aš irgi gimdymus kvailokus dažnai sapnuoju doh.gif matyt čia normalu... biggrin.gif
Eriele nu aš po antro 6 metus atsilaikiau ir tai buvo baisu lotuliukas.gif
rasiux tai matyt ir bumba vyras kad negauna biggrin.gif atsipalaiduok, nieko tu ten nepradursi tongue.gif biggrin.gif o pykčiai taip tarp porų ir prasideda, neveltui ir sakoma, kad didžiausias poros egzaminas yra vaikas. o moterys dažniausia ir pyksta, kad vyrų auksinė frazė "sėdi namie, nieko neveiki ir apsimeti pavargusia, namai nesutvarkyti, valgyt nepadaryta, rūbai neskalbti - tai ką tu veiki" doh.gif biggrin.gif vienu žodžiu smagumas biggrin.gif tongue.gif
konfetee nenusiteik taip, aš savo pirmąjį 2.300kg vos ne vos pagimdžiau, sukarpyta skersai išilgai buvau, o antrąjį 3.5kg plyšau tik 2cm tarpvietėj. taip kad nebūtinai pagal pirmą reikia spręsti apie antrą, nors sąrėmiai man buvo su abiem po 12val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 07, 16:00)
(...) Susirinkau viska, pasiemiau silta adijala, isitaisiau svetaineje ant sofkutes, isijungiau tv - orelis lauke tik tokiam laiko praleidimui - +14 lauke pas mus, bet ziauriai saltas ir didelis vejas...  verysad.gif
MB jau dabar skundziasi, kad jam dabar jau celibatas... (...)

mano irgi miegalius, gali parpt 24/7... pabandyk patrukdyk... doh.gif bet zinau, kad jeigu as busiu pavargus, jis tikrai pabus su vaikeliu ar su abiem. Tik kad jis jokio ritmo neturi, nes dirba nenormuotas valandas, tai per daugis jo nesitikiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 12 07, 16:03)
Dėl mylu mylu man buvo panašiai kaip paselusi'ai, o be to ir gimdžiau bei gijau sunkiai  unsure.gif dabar jau žinau ko bijot doh.gif

Dėl vaikelio migdymo kitam kambary, tai aš tiesiog neįsivaizduoju kaip tas įmanoma su naujagimiu g.gif (...)

nenusistatyk is anksto, tikek, kad si karta bus viskas ciki mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif man net vyresneli sunku pratint miegot kitam kambary, nes pati negaliu miegot, o naujagimi... prisimenu, paguldau klecka pietu miego, pati i virtuve valgyt gamint, tai kol pagaminu, 10 kartu sulakstau pasiziuret, kaip vaikas... biggrin.gif Tie mazuciai zmogeliukai - tai tokia laime, bet ir didziausia baime tuo paciu...
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 12 07, 17:24)
konfetee nenusiteik taip, aš savo pirmąjį 2.300kg vos ne vos pagimdžiau, sukarpyta skersai išilgai buvau, o antrąjį 3.5kg plyšau tik 2cm tarpvietėj. taip kad nebūtinai pagal pirmą reikia spręsti apie antrą, nors sąrėmiai man buvo su abiem po 12val doh.gif

Gal ir nereikėtų taip nusiteikt, bet bijau. Aš 14 val doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 07, 15:34)

aš irgi bijau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visos bijom biggrin.gif MB net pagalvot apie gimdyma negali, alpsta zmogus biggrin.gif
reikia nusiteikti tik geriems dalykams 4u.gif einu klecka is darzo pasiimt, kelias bais slydus, tai vietoj 5-7 iprastu minuciu, teks sliauzt 20...
Atsakyti
jauciuosi kaip sunkvezimiu suvezinta, truksta miego, bet jau vaika reikia imti is darzelio ir nebus poilsio .... 4 val ryskiai per mazai kai diena pilna veiklos ax.gif

turiu as moses basket nuo dukros likes, tai kaip ir geras dalykas, bet gal tik iki 3 men mums tiko, netilpo ji jau po to, tuo labiau kai pradeda vartytis tai gali jis visas apvirst, zodziu nera saugus velesniu laiku. bet kad jau turiu... panaudosiu 1 aukste, nors ten ir vezimas dar bus.

Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 07, 17:34)

O as esu is tu kur kai zino kaip ten kas buna pradeda nebebijot, tai va nebijau tongue.gif ir su vyresneliu bijojau tik kad kirps, aisku kirpo, dbr tik lb nenoriu to jausmo kai kirpta buni, bet nebijau:) ai biski bijau epidiuro bet tik todel kad sako nekrutek o kaip tik pasako tai ir pradedi kratytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 07, 13:14)
joa, vyrai turi toki sugebejima, sugadinti nuotaika per kelias min, net ir sekundes  biggrin.gif  as irgi nervuota kelias dienas jau, bet va pamiegojau pietu miego, ko niekad nebuna, arba  bais retai ir nuotaika atrodo geresne. Gavos sioks toks tingiadienis  ax.gif
su sekminga TA  4u.gif o ka tu norejai suzinot del gimd kaklelio?  biggrin.gif taip ir neklausei kas?  ax.gif

Beje, paziureje slapima mano, pasake, kad jame yra Proteino, kad sius i labe istirt ar nera kokios infekcijos - kas cia per velnias kazin tas Proteinas slapime?? hmm.gif
Placenta sake uzpakalineje puseje virsuje, o tai sake labai gerai yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 07 gruodžio 2016 - 17:37