Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Ar jau nauojat diržą/nėščiųjų kelnaites? (14 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 12 07, 17:17)
Beje, paziureje slapima mano, pasake, kad jame yra Proteino, kad sius i labe istirt ar nera kokios infekcijos - kas cia per velnias kazin tas Proteinas slapime??  hmm.gif
Placenta sake uzpakalineje puseje virsuje, o tai sake labai gerai yra  smile.gif

Baltymas slapime, istirs ir pasakys, ar kas rimto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Aš gyva, tik reikalų visokių buvo, o paskui į SM puslapį įeit neleido, erorus metė unsure.gif
Dėl lopšiuko, tai mums laaabai pasiteisinęs ir naudingas daiktas buvo, ieškosiu vėl pirkt, kad svetainėj ar kur tuo metu dieną būsiu, galėtų šalia miegot... mirksiukas.gif Tik nerandu kol kas dėvėto gražaus ir, kad su ratukais būtų... ax.gif Lovytės nei nepirksim, vistiek kartu miegosim, o paskui į normalią lovą keliaus mirksiukas.gif O vežimas man tik lauke kažkaip, kambary neįsivaizduoju ir nenoriu stumdyt ar migdyt mirksiukas.gif

Po Kalėdų jau reikia pradėt rinkt kraitį, nes tik pažiūriu, kad savaitės tirpsta, o nei rūbelių, nei sau į ligoninę dar nieko neturiu... unsure.gif Žodžiu, tik vežimą turim, bet ir tą sesė okupavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2016 12 07, 19:01)
Sveikos  mirksiukas.gif
Aš gyva, tik reikalų visokių buvo, o paskui į SM puslapį įeit neleido, erorus metė  unsure.gif
(...)
Po Kalėdų jau reikia pradėt rinkt kraitį, nes tik pažiūriu, kad savaitės tirpsta, o nei rūbelių, nei sau į ligoninę dar nieko neturiu...  unsure.gif  Žodžiu, tik vežimą turim, bet ir tą sesė okupavus  biggrin.gif

sveika prapuolele 4u.gif ka veikei idomaus?
as tik siek tiek drabuzeliu, merliuku turiu, o is daiktu visiskas 0, ir viska reiks supirkt... reiks pamazu naudotu daiktu kainom pasidomet ir sudaryt sarasa...
o dar suku galva, ka simboliskai vyrams savo po eglute padet... nes daiktu namams, drabuziu pripirkau, vyrui galvojau nauja magnetola, bet kad as juose nei bum bum... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2016 12 07, 20:01)
Sveikos  mirksiukas.gif
Aš gyva, tik reikalų visokių buvo, o paskui į SM puslapį įeit neleido, erorus metė  unsure.gif
Dėl lopšiuko, tai mums laaabai pasiteisinęs ir naudingas daiktas buvo, ieškosiu vėl pirkt, kad svetainėj ar kur tuo metu dieną būsiu, galėtų šalia miegot...  mirksiukas.gif Tik nerandu kol kas dėvėto gražaus ir, kad su ratukais būtų...  ax.gif Lovytės nei nepirksim, vistiek kartu miegosim, o paskui į normalią lovą keliaus  mirksiukas.gif O vežimas man tik lauke kažkaip, kambary neįsivaizduoju ir nenoriu stumdyt ar migdyt  mirksiukas.gif 

Po Kalėdų jau reikia pradėt rinkt kraitį, nes tik pažiūriu, kad savaitės tirpsta, o nei rūbelių, nei sau į ligoninę dar nieko neturiu...  unsure.gif  Žodžiu, tik vežimą turim, bet ir tą sesė okupavus  biggrin.gif

Del lopsiuko tai prasyk kas vyras prisuktu ratukus tau:) manajam vyras ir suko nes neradau tokio kokio norejau unsure.gif as irgi paskui save tampiausi ta lopsiuka, o dabar kazkaip tikiu kad bus miegamajam daugiau palikta kai toks uraganas siaucia kambari biggrin.gif

Eriele o tu viska lt ruosies pirkt ar jau ten? Kada vaziuoji namo kazkaip nesupratau zinutes unsure.gif tau isvis sudetinga, atvirai pasakius nepavydziu ax.gif

Pagaliau! Nusipirkom eglute wub.gif nedidele bet grazi, maziausia is visu kiek turejom rolleyes.gif bet tikimes kad dar pasodine po svenciu isauginsim grazia eglute prie musu naujo namo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 07, 22:46)
(...)
Eriele o tu viska lt ruosies pirkt ar jau ten? Kada vaziuoji namo kazkaip nesupratau zinutes  unsure.gif  tau isvis sudetinga, atvirai pasakius nepavydziu ax.gif
(...)

ne, daiktus pirksiu ten, kazka nauja, kazka is naudotu. Cia tik skuduru prisirinkau, ir daiktu i virtuve, mezgimui, siuvimui... Smulkmenos... jeigu butu imanoma, tikrai viska is cia susitempciau biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas! Fermentai geri, tepinelis geras. Patepliosiu nosi kremu ir busiu kaip agurkelis nestuke.gif bigsmile.gif reik vaika i darza vest, is lovos vis neislipam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 08, 09:30)
labas rytas! Fermentai geri, tepinelis geras. Patepliosiu nosi kremu ir busiu kaip agurkelis  nestuke.gif  bigsmile.gif reik vaika i darza vest, is lovos vis neislipam  ax.gif

Labas rytas,
Geros žinios bigsmile.gif

O aš jau šiandien nuvedžiau vaiką į darželį. Bet žinok būk labai atsargi - beprotiškai slidu. Mum eit gal 300 metrų, bet ėjau visa įsitempus, vos negriuvau kelis kartus, net pilvą įsiskaudėjo blink.gif
Atsakyti
labas rytas, nu bet ir oras siandien verysad.gif tokios ciuozyklos seniai nemaciau....
vos nuejau iki masinos, iki darzelio irgi tas pats, o ir prie darbo slidinejau, tokia isitempus nugara dabar skauda... tikiuosi per diena nors kiek atitirps nes pas mus cia lasnoja dar ax.gif
Papildyta:
o man rodo 100 dienu smile.gif unsure.gif kazkaip labai greitai laikas arteja ax.gif
Atsakyti
(feja) su šimtadieniu bigsmile.gif

Ir būk atsargi, pas mus irgi lašnoja biškį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 08, 01:33)
ne, daiktus pirksiu ten, kazka nauja, kazka is naudotu. Cia tik skuduru prisirinkau, ir daiktu i virtuve, mezgimui, siuvimui... Smulkmenos... jeigu butu imanoma, tikrai viska is cia susitempciau  biggrin.gif

Idomu kokia situacija ten su naudotais.. na is vis kokias firmss uz kokias kainas, gal siunciasi is kazkur? Matyt tik is turtingu seimu kazka pirksi nes kiti turbut netures geresniu daiktu:/

Blyyyyyyn kaip slidu! Gerai kad paskaiciau jusu ir tik tada ejau vartus atidaryti nes kitaip issiteskus buciau.. reiks skambint aukle turi atvaziuot i pokalbi bet gal pagailet moteriskes pasiulyt kita diena.. nes tikrai gali koja nusisukt beeidama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 12 08, 08:41)
Labas rytas,
Geros žinios  bigsmile.gif

O aš jau šiandien nuvedžiau vaiką į darželį. Bet žinok būk labai atsargi - beprotiškai slidu. Mum eit gal 300 metrų, bet ėjau visa įsitempus, vos negriuvau kelis kartus, net pilvą įsiskaudėjo  blink.gif

tikrai geros, skambinau, vos akis pramerkus, laiminga iki negaliu bigsmile.gif tikriausiai del vandens niezulys buvo.
biggrin.gif mum koks 700m, i kalniuka... ekstremalu, vaikas paslydo ir tiesiai i bala, kabinomes i tvoras, medzius... pikta kaip sirse buvau doh.gif
Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 12 08, 09:05)
labas rytas, nu bet ir oras siandien verysad.gif tokios ciuozyklos seniai nemaciau....
vos nuejau iki masinos,  iki darzelio irgi tas pats, o ir prie darbo slidinejau, tokia isitempus nugara dabar skauda... tikiuosi per diena nors kiek atitirps nes pas mus cia lasnoja dar  ax.gif
Papildyta:
o man rodo 100 dienu smile.gif  unsure.gif  kazkaip labai greitai laikas arteja  ax.gif

tikrai, kad ciuozykla... doh.gif

Su 100-dieniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 08, 09:44)
Idomu kokia situacija ten su naudotais.. na is vis kokias firmss uz kokias kainas, gal siunciasi is kazkur? Matyt tik is turtingu seimu kazka pirksi nes kiti turbut netures geresniu daiktu:/
(...)

yra ivairiu daiktu is naudotu, ir kainos ir firmos biggrin.gif daug JT, Ambasadoriu seimu... nors pries pirkdama dar nuvaziuosiu i centra, yra ten gatve su daugybe parduotuviu, skirtu nescioms ir vaikams. Tada galesiu sprest...
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 12 08, 11:32)
tikrai geros, skambinau, vos akis pramerkus, laiminga iki negaliu bigsmile.gif tikriausiai del vandens niezulys buvo.
biggrin.gif mum koks 700m, i kalniuka... ekstremalu, vaikas paslydo ir tiesiai i bala, kabinomes i tvoras, medzius... pikta kaip sirse buvau doh.gif
Papildyta:

tikrai, kad ciuozykla... doh.gif

Su 100-dieniu 4u.gif
Papildyta:

yra ivairiu daiktu is naudotu, ir kainos ir firmos  biggrin.gif daug JT, Ambasadoriu seimu... nors pries pirkdama dar nuvaziuosiu i centra, yra ten gatve su daugybe parduotuviu, skirtu nescioms ir vaikams. Tada galesiu sprest...

aciu smile.gif

nu zodizu bus tau darbelio susipirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paselusi_ @ 2016 12 08, 10:44)

Blyyyyyyn kaip slidu! Gerai kad paskaiciau jusu ir tik tada ejau vartus atidaryti nes kitaip issiteskus buciau.. reiks skambint aukle turi atvaziuot i pokalbi bet gal pagailet moteriskes pasiulyt kita diena.. nes tikrai gali koja nusisukt beeidama unsure.gif

kaip tik tegul atvaziuoja, paziuresi istverme ir ar pykta buna biggrin.gif
Atsakyti