Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 05 15, 09:47)
Siaubas, kaip šalta. Namuose gal tik 18. Bet pečiaus jau nekursime. Visi tie nuorinimai , valymai. Jau kaip nors.

IK koks jūsų pečius? Aš tai kasdien dar pakurenu be 24 kambaryje ne gyvenimas man tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi du pečius kūrenu.Nors mb kelias dienas neleido pas jį kurti.Vakar įtikinau,kad šalta naktis bus.Pas save ir ryte prakūriu ir pavakary.Prieš miegą atidarau langą dar pravėdinti jau būna per karšta miegui.
Atsakyti
Pas mus galingas malkinis rūsyje. Užkraunamas vieną kartą, dega gal iki 12 val.
Dar yra židinys su ortakiais antrame aukšte. Bet jį irgi tingisi kurti. Šilta būna tik antrame aukšte, kur vaikų miegamieji. O tai mums kokia nauda ??? Kad pasėdėti kojas ištiesus į ugnį ?Laiko gaila.
Įjungiame 5 kw pūtiką ir šilta svetainėje, bet ūžia parazitas. Tai išjungiame ir drebame. Miegamąjį pašildome su tokiu infraraudonųjų spindulių elektriniu radiatoriumi.
Rudenį statysime oras- vanduo, kompensacija didelė jiems. Dabar, kai elektra beveik nemokama, bus patogiausia.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rtas.
Atsakyti
Šiandien numačius sanpaulijas į patogesnius vazonėlius perkelti. Nebereiks kaskart kilnoti, kad palieti. Dabar bus su šniūreliu. Vieną išbandžiau, lb pasiteisino.
Blyn, kiek man tas katinas kainuoja, juokiuosi, vėl užsakiau smėlio, konservų, dar ir pastos kailiukui. Šįryt išvertė puodelį su vandeniu, išmąstė su lapce iš mano gerti smile.gif
Vyras išėjo savo stipendijos ieškoti, tai iki pietų ramybė dūšiai prieš daugiadienes, paskui jau atsiimsiu su kaupu ax.gif
Taip ir gyvenam, nėra ramybės nei senatvėje, o jei, kiek yra, reikia tuom mėgautis bigsmile.gif
Atsakyti
Mano katė iš savo bliūdelio negeria. Plovykloje, kur jos valgykla, stovi vonelė šuns kojoms plauti. Palieku vandenį nuplovusi, kad nusistovėtų žemės. Ateina, elegantiškai kiša leteną, nulaižo vandenį, vėl kiša. biggrin.gif
Meri, įpilk kokių raminančių savo diedui į jo alų.
Atsakyti
IK,tu gi iš to krašto?Karmazinų pilkalnyje šiandien buvo krikšto sūnų apženijome,su krivės palaiminimu.
https://www.facebook...h/top/?q=Romuva Gal matysis.Romuva-Lietuva.
Na labai fainos apeigos.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 05 16, 18:44)
Meri, įpilk kokių raminančių savo diedui į jo alų.

nu joooo, dar nusinuodys, nėėė, lai gyvena. Matyt, lb bloga buvau praeitame gyvenime, jei tokią karmą nešu. Jei viską ištversiu, ateinančioms kartoms bus lengviau. Ką, neskaitėt knygos Karmos diagnostika, nepamenu autoriaus?
Kitą savaitę nusimato iš namų išvykimas, pasibaigė TK galiojimas. Dabar kaip durnai, visas Kaunas viename skyriuje, užsiregistravau internetu, kad nereiktų grūstis, nors senjorams ir be eilės. Tuo pačiu pavažiuosiu iki Lidlo gėlių pažiūrėti ir gal nusipirkti. Turguje irgi iš lidlo, maksimos perka ir perpardavinėja, pati mačiau.
Atsakyti
Labukas
Gal neišvarysit paklydėlės? Neturiu įdomių naujienų, tik kad labai šalta. Perskaičiau, kad Merii planuoja į Lidlą, tai prisiminiau vakar matytą vaizdelį prie Lidlo Vilniuje. Stoginė, kur sudėti substratai ir daugybė stelažų su augalais, jie ten ir per naktį stovėjo, o pas mus vakar buvo šalna. Pomidorų daigai dar bando stovėti, tik labai nuliūdę, o agurkų, arbūzų daigai visiškai nušalę, kažkieno darbas perniek ir augaliukų labai gaila, neįvykdė savo misijos, jau nebeatsigaus.
Atsakyti
Labas rytas.
Vasarema,sveikai sugrįžųsi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien lyg šilčiau, ilgiau pabuvom su kate kieme.
Ne kažką jaučiuosi, lb nerimas sukilęs, nerandu sau vietos, o ir vaistai mažai veikia. Gerai, kad senis savo vietoje, o tai pripločiau. Įsivaizduojat, kaip jam sunku su manimi, ale ir ištveria, kitas jau senai būt pabėgęs ir adresą pamiršęs.
Gal reiks vėl iš Ali užsisakyti kokių siūlų ir nerti vąšeliu, nėrimas gerai nervus nugesina ir atitraukia iš galvos visą brudą, sukauptą per dešimtmečius.
Laukiu stebuklo, bet nerodo jokios gyvybės Senukų hortenzija, jau ir pavadinimą pamečiau, žinau, kad šluotelinė iš naujų veislių.
Vaserama, prie mūsų lidlai neturi stoginių augalams, bet vistiek nervina, prie sodinukų nerašo ar tai šiltnaminiai ar skirti laukui, tai kaip gali pirkti.
Padliūga kaimynė su savo bumčikais nuo septynių ryto duodasi, matyt, serga nedapisitu, vaikai diagnozę nustatė.
Atsakyti