Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oho Liniukai,užteks jėgų,sveikatos? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liniukai, aš irgi naujokė hortenzijų auginime, užpernai įsigyjau pirmąją vanilę. Praktiškai net gerai neįsivaizduoju, kaip čia viskas atrodys, kai visos pasireikš. Gal gyvensiu miškelyje biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, tai čia nedaug, tam, kad nepersidirbti biggrin.gif
Pas mane viena hortenzija jau daugybę metų pusiau pavėsyje auga, tada nežinojau, kaip genėti. Tai toks nemažas krūmas su didžiuliais žiedais. Man gražu, ilgai žydi. Na ir tų paprastų, senovinių turiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Senovinę hortenziją išnaikinome,teko iš Sandros 6 nusipirkti. ax.gif
Kaip durniai,vežiojome,persodinėjome kitur,taip ir gavosi.Čia mb kliūna prie namo neturi būti jokių augalų,kad nepūdyti sienų,pagal jo susigalvojimą. ax.gif
Atsakyti
Laukiam malkų. Penki kūbai kapoto beržo trys šimtai eurų. Visai ne taip baisiai. Atveš, sėsiu ant kėdutės pamėtyti, vyras kraus. Per dieną mes nesukrauname, net nesistengiame, ne tos jėgos. Ir bus žiemai pasiruošta. Dar nuo praeitų metų daug malkų likę dėl šiltos žiemos. Būdavo kas antrą dieną kurenom, nes nebuvo šalta. Ką reiškia, kai apšiltintos sienos, lubos.
Lauke vėsu, net katytė nesiprašo į lauką pažoliauti.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 05 07, 10:24)
Laukiam malkų. Penki kūbai kapoto beržo trys šimtai eurų. Visai ne taip baisiai. Atveš, sėsiu ant kėdutės pamėtyti, vyras kraus. Per dieną mes nesukrauname, net nesistengiame, ne tos jėgos. Ir bus žiemai pasiruošta. Dar nuo praeitų metų daug malkų likę dėl šiltos žiemos. Būdavo kas antrą dieną kurenom, nes nebuvo šalta. Ką reiškia, kai apšiltintos sienos, lubos.
Lauke vėsu, net katytė nesiprašo į lauką pažoliauti.

Nepigu Merri, iš Jonavos žinau žmogu vežioja visur tikrai kokybiškos irgi beržas 8 kub 380 eur smile.gif Jei domina duociau tel mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2025 05 08, 06:48)
Nepigu Merri, iš Jonavos žinau žmogu vežioja visur tikrai kokybiškos irgi beržas 8 kub 380 eur  smile.gif Jei domina duociau tel  mirksiukas.gif

Parašiau AŽ.
Mums veža net iš Prienų. Tolokai, gal dėl to ir brangiau. Nesigaudau tose kainose, tik spėju, kad gegužę yra geriausia kaina pirkti, o ir sausesnės būna.
Pamenu dukrius, anksčiau, kai dar malkomis kureno, rugsėjį pirko, tai tokios buvo sunkios, lb skaudėjo rankas nuo mėtymo. Man krauti nieks neduoda, nes aš asfalto vaikas, nepatikima taip sakant. Aš ir pati bijau, buvo, kūgį padėjau kraut, tai pusė išgriuvo jau sekančią dieną, paskui iš manęs lb ilgai prie visų šaipėsi, buvau kaip anekdotas visų kalboms. Buvau jauna pacankė, bet buvo lb nemalonu tai kaskart naujai ir naujai girdėti.
Kaip šalnos, ar labai nukentėjot?
Atsakyti
Na pas mus šalnos nebuvo dar. Net klausytis sunku, kai sinoptikas ryte sakė, kad Varėnoje dirvos paviršiuje 11 laipsnių. Tai viskas nuvirti turėtų. Baisu.
Nebloga diena šiandien, tai nupjoviau žolę, nemaža teritorija, tai pusdienis geros mankštos
Atsakyti
Labas rytas.
Įdomu kaip šiąnakt? ax.gif
Atsakyti
Šiąnakt -3,3. Bliamba, aktinidija jau buvo iš naujo atsprogusi, pamiršau pridengti. Tik ant vienos vynuogės agro užmečiau, bet ji praktiškai vėjų pagairėje auga, naudos mažai bus.
Mes žolę jau antrą kartą nupjovėme.
Atsakyti
Tikiuosi, ryt sukraus malkas. Neleidžia man padėti, tipo, ne taip mėtau rolleyes.gif Sunku dėlioti viduje įlindus. Maža ta mūsų malkinė ir pasididinti nėra galimybių, juk miestas skaitosi.
Gavau senukų stipendiją, susimokėjau dalį mokesčių, dar ne visi atėję, kas liks, pragyvenimui.
Laukiu, iš Ali atskris adeniumų sėklos. Bandysiu pažaisti, Ęmiau rinkinį, gal nebus visi žiedai vienodi. O tai čia anksčiau mane prigavo, turėjo būti baltais dryžiais, o gavosi visi rausvi. Nebandysi, ne žinosi. Kiek metų esu SM, tiek metų ir mano adeniumams. Turėjau ir nuostolių.
Bandysiu atstatyti palemoną, kuris savaime išnyko, gal pavyks su sėklomis.
Atsakyti