Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos mergiotes smile.gif

žinot tą posakį: "Prastas daržas, kad be krapų..." biggrin.gif

pas mane ju kažkaip pridygstasavaime tai vis kelis palieku iki seklu ir matyt nuo ju užsisėja kitiems metams, kaip ir medatkos, dabar dar sugebejau gelyne kažkokia raskilą užsiveisti kaip piktžole, visur dygsta kuokštais čia bus kaip tie raudonlapiai kiškiakopusčiai, karta pakliuvo su kokiu daigu ir amne apsuiženijau visam gyvenimui su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane ne kaip pas žmones. Daržas be krapų, už tai jie dygsta viename gėlyne. Dar turiu viename lauke...Bože bože... Gal 10 arų plotas kai užsiveisia, tai ten niekas daugiau neauga. Jeigu būna bulvės ar burokėliai, tai išsipurškia ir nebuna. Bet jeigu svogūnai ar morkos, jų chemijos nebijo.

Skauda ranką. Šiandien pratampė labai jau. O dar vakar vedžiojau Baskervilį. Kartu vaikščiojo katė, kuri kuriuo tai metu šoko į trešnę. Šuva irgi iš paskos. Vos mano skaudančios rankos trūktelėjęs nenurovė. blink.gif
Atsakyti
IK,aš irgi važinėju reabilitacijos. 4u.gif 4u.gif
Aš jau valgau savas trešnes,dvi braškes jau nusiskyniau ir porą saujų žemuogių. wub.gif wub.gif
Užsisakiau frigo braškių,o žemė tai neparuošta. ax.gif
Krapų pilnas daržas jau keli metai nesėju,kaip ir medetkų,petražolių. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Iš savu kolkas tik sausmedžius valgom smile.gif
Atsakyti
Kokios jūs čia ankstyvos su derliumi.
Atsakyti
Labas rytas.
Sausmedis pas mane dar žalokas,matyt veislė vėlyva? ax.gif
Ir ką pasidžiaugėme porą dienų trešnėmis,vakar galvoju pasikinsiu,jo pasvajok.Kelios žalokos paliktos. bigsmile.gif
IK apie grybus kaimynai nekalba dar?Taip rūpi tavo apylinkės.Važiuoju aplinkeliu,taip norisi nuo žiedo vairą pasukti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tau tinginei neuždengti trešnės.
Susirūpinau ir aš. Reikia tinklus vynioti.

Apie grybus negirdėjau Neturiu nė kada girdėti, o be to, tokių fanų aplink nėra.
Važinėju kasdien į sportą, parvykusi dar kokią valandą jenčinu ranką pasikabinusi. Kur matyta taip intensyviai dirbti, po valandą kasdien. : blink.gif wub:Dar būna po pusvalandį relakso. Šiandien po vaško procedūrų net užmigau.
Atsakyti
Aš privačiai vaikštau pas kniziterapeutą,nauja klinika kranto 36 labai gražioje vietoje,palei upę,bus šeimos kavinė,užsiėmimai su naujagimiais,vaikais,naujos patalpos. wub.gif Individualiai dirba,vakar pabaigoje su Personu grupės Aru kartu sportavome. mirksiukas.gif
Nemuno polklinikoje masažai,masažas vonioje,purvo,elektra du kartus skirtinga,dar vienoje rytoj tik.Na gal padės rankoms netirpti? bigsmile.gif Šiaip iki liepos vidurio reiktų,ar man tik užteks kantrybės???? ax.gif
Norėjau nudegti kojas,su šortukais dirbau,vieną šlaunį taip nusivirinau,dega,net šaltis purto šiek tiek. ax.gif bigsmile.gif
IK,pomidorų viršūnės kaip apvytę kai kurių pomidorų,dar taip nėra buvę.Kaltinu trūksta ventiliacijos???? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 birželio 2021 - 21:04
Labas

as po antro skiepo. Jauciausi visa diena gerai, gal ant nakties nebus staigmenu ax.gif

Pas mane gal du pomidorai su tokiom virsunem, gal cia rusis tokia, nes ventiliacijos sociai, abejuose galuose durys atidarytos. Kaimyne priziuri, kol as penktam aukste.
Atsakyti