Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
IK, ačiū labai už vaišių kurkliams receptą. Bandysiu, radau Actaros, pirkau kažkada, bet pastovėjusi jau, be to, esu pirkusi parduotuvėje, kur paprastiems mirtingiesiems parduoda, ten, matyt skiesta n kartų, kad neapsinuodytume nemokyti.
Joninių naktį pas mus beveik nelijo, tai šventėm kaip priklauso, su laužu ir šokinėjimu per jį, turime savo Janiną, patogu, nereikia ruošti vaišių, priskini rugiagėlių, įsidedi butelį, kažką dovanų ir dalyvauji šventėje.
Palijo šiandien naktį, bet žemė tik kelis cm permirkus, toliau - visai sausa.
Atsakyti
Labas

as sode kurkliams 8 butelius aliejaus supyliau, apie desetka islindo.

Vakar trijuose ezeruose maudziausi, viename tai vanduo siltutelis, gali visa diena plaukiot, nesusalsi.

Kaip dziugina mane siandieninis oras, tai negaliu atsidziaugti. Miegu gonkuose nuo 3 ryto atvirom lauko durim. Kai buvo vyras, tai is vakaro neuzdarydavau. Viena nedristu.
Atsakyti
Vasarema, Actaros neįmanoma praskiesti. Tai miltukai. biggrin.gif
Ingrida, savaitgaliais ir vakarais visos aplinkinės gatvės prie tvenkinio užkištos. Pusė Panevėžio susigrūda. Mes važiuojame į kitą pusę, Į Ė... , prie užtvankos,

Sapniau, ko nedrįsti ? Graži motera ilgomis kojomis. Miegodama iškišk bent 10 cm už durų, garantuotai pulkelis saugotojų jomis susidomės. 4u.gif

Meri, tavo kacė, o mano šuo vis taikosi pabėgti Iškart mauna į miestelį nuotykių ieškoti. Tada pasiklausau, kurioje pusėje bent penki šunys skalija ir važiuoju ieškoti to pizduko. Surandu savo gentainius biesinanatį.
Atsakyti
IK, bendrabuti soc. buste gyvena tokia ponia. Tai dabar pas ja gyvena jos draugas ir draugo draugas biggrin.gif Vienas is Panevezio, kitas is Vilniaus blink.gif Ruosiasi kaimynai rasta rasyt, nes muzika, alus ir,,,,,Suzinojau viska is to mamo gyventojo, nes kol as kaloradus nuo bulviu rinkau, jis prie mano darzo ruke. Va tokiu inamiu as bijau. Sake isvogs viska kas blogai ar gerai padeta. Pradejo nuo mano cibuliu.....
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Niekas į ožkų šventę nevažiuojate Ramygalon?Užšoktumėte pas mane arbatos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pamečiau savaitės dienas, vis pamirštu, kad šiandien šeštadienis.
IK, esi kaip visada, teisi. Mano žinios augalų apsaugos srityje yra labai gilios ir nuolat atnaujinamos unsure.gif Galiu įrodyti: garaže yra gerai uždaryta dėžutė, o joje radau naujus, nepraimtus net du buteliukus Roundapo, pakuotę Topas (kokia jo konsistencija, pasakyti negaliu, bet pakuotė graži, spalvota) ir net dvi Actaros, tik tokiems kaip aš supakuota po 2 gramus, kol nepasižiūrėjau, kiek gramų, galvojau, kad visai tuščios. Vat imsiu ir panaudosiu, tuomet turėsiu ne tik teorinių žinių, bet ir praktikos. Šiaip praktiko šioje srityje irgi turiu mirksiukas.gif . Kai buvau studentė, atlikau praktiką Plastos gamykloje. Pusę dienos vis ką nors skaičiuodavome buhalterijoje, o kitą pusę dienos buvom įsidarbinusios šiltnamyje. Ten augo rožės ir gvazdikai. Tarp kitų darbų buvo toks -rankomis braukdavom amarus nuo gvazdikų stiebelių su pumpurais.
Atsakyti
Fui, Vasarema, net subritkijai. Jeigu dar be pirštinių tą amarų marmeladą pusę dienos trinti....

Šiandien vietoje poilsio turėjau net labai darbingą dieną. Iš ryto žiovaudama į paskutinę reabilitacijos dieną, paskui strimgalviais į Kėdainius konsultuoti, paskui kai ką parsivežti. Dabar popietės miego traukia.
Vakare kaupsiuosi ravėjimui.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida pasitaisė su pusryčiais. nebesiūlo kiaušinių.

beje, gal buvai ožkų festivalyje ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 06 27, 19:33)
Ingrida pasitaisė su pusryčiais. nebesiūlo kiaušinių.

beje, gal buvai ožkų festivalyje ?

Nuvažiavome pusę šešių,per anksti,šventė pasirodo nuo 19 valandos.Na mūms 5 km,grįžome,sakome padirbėsime šiek tiek ir nu važiuosime.Žinai kai pradedi dirbti,žiūrime po 20 valandos jau ir nebe važiavome.Geriau padirbome. ax.gif
Turbūt durnystę padariau,persodinau 8 rožes.Senos jau po medžiais,vargo.Bus kaip bus.Dar viena amžinai senovinė mb kliuvo,namą pūdo,tai išdraskė viską prie namo.Kur man dėti kininį citrinvytį? bigsmile.gif
Mano viena aktinidija,kad žydi.Mb sesuo šiemet tris atidavė,kitos nežydi.Sakė ji nesulaukė vaisių.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti