Sapneli, gero gimtadienio. Ir tau , ir katinams.
Ingrida, gal protingiausia būtų rudenį išsipurkšti su roundapu, žiemai susiarti. Pavasarį išfrezuoti ir naujai žolę pasėti. Tada jau su kurmiais teks pakariauti, kad vėl nepaverstų pievos dievai žino kuo. O pievelę galėsi įsisėti žemesnių žolių, kur reikės mažiau pjauti , arba žydinčia.
Sapniuk, su gimtadieniu
Karštis bezbožnas. Įsivaizduoju kas darosi inkiluose penktame aukšte po stogu. Jau čia, ant žemės, neįmanoma būti, atrodo, tuoj tuoj visa užvirsi, nespėju prakaito valytis... Naktis buvo baisinė, nepadėjo ir lūžena ventiliatorius, kurį šiaip ne taip susijungiau. Džiaugiuosi, kad neišmečiau, va ir prisigadino.
Karštis bezbožnas. Įsivaizduoju kas darosi inkiluose penktame aukšte po stogu. Jau čia, ant žemės, neįmanoma būti, atrodo, tuoj tuoj visa užvirsi, nespėju prakaito valytis... Naktis buvo baisinė, nepadėjo ir lūžena ventiliatorius, kurį šiaip ne taip susijungiau. Džiaugiuosi, kad neišmečiau, va ir prisigadino.
QUOTE(Merii @ 2021 06 20, 11:47)
Meri,bijau pagalvoti apie penktą aukštą.O teks grįžti dukra su draugais atvažiuoja joninėms.
Gėris kondicionierius,išeini iš namo,kaip į pirtį,orą gaudome.
Parnešiau beržo šakų,kol pietus dariau mb surišo.Dar ąžuolą apgenėjau,bus irgi vantų.Tik nejauku buvo braidžioti po žolę pamiškėjeišėjau su kroksais,o jei gyvatė?Užėjau aviečių nemažai,tikrai gerai sakė per tv bus aviečių.Visai šalia.Kaimynams siaubūnė tapsiu,nuogausiu uogas,surinksiu grybus.
Sapniuk, su gimtadieniu
Sveikatos, laimės ir visko, ko pati sau linki
Joninės artėja, reikia forsuoti žolelių arbatoms rinkimą ir vantos nedarytos. Dar mėgstu priepirtyje pakabinti įvairių puokštelių. Ramunėlių pievoje pasėdėjau valandą ir pabėgau, lyg ir nejaučiau, kad saulė būtų labai pikta, nežinau, kas tas saulės smūgis, bet nenorėčiau jį gauti.
Sveikatos, laimės ir visko, ko pati sau linki
Joninės artėja, reikia forsuoti žolelių arbatoms rinkimą ir vantos nedarytos. Dar mėgstu priepirtyje pakabinti įvairių puokštelių. Ramunėlių pievoje pasėdėjau valandą ir pabėgau, lyg ir nejaučiau, kad saulė būtų labai pikta, nežinau, kas tas saulės smūgis, bet nenorėčiau jį gauti.
Va va reikia rūpintis žolelėmis.Pagulėjau,einu jazmino žiedų.Taip vėlai šiemet žydi,bet kvepia visas sodas.Senovinis labai kvepia,turiu du jaunus,visai bekvapiai.
Prie beržyno luaks durpių.Nupirko ūkininkas,jau suarė.Įdomu ką ten augins?IK ką galima durpėje grynai auginti?Na nebent šilauoges.Tai galvoju kaip privažiuoti,reiktų ir man durpių papildyti rododendrus,azalijas,hortenzijas.Kiek galima pirkti maišais.Labai suslūgsta ta durpė.
Prie beržyno luaks durpių.Nupirko ūkininkas,jau suarė.Įdomu ką ten augins?IK ką galima durpėje grynai auginti?Na nebent šilauoges.Tai galvoju kaip privažiuoti,reiktų ir man durpių papildyti rododendrus,azalijas,hortenzijas.Kiek galima pirkti maišais.Labai suslūgsta ta durpė.
aciu, mergaites, uz sveikinimus, palinkejimus, grazius zodzius
o tas sukulturintas jazminas tinka arbatom
o tas sukulturintas jazminas tinka arbatom
Sapniuk, su gimtadieniu
Visokio tau gėrio ir dideliais kiekiais
Visokio tau gėrio ir dideliais kiekiais

Labas rytas.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 06 20, 21:57)
ir lietaus nors vidutiniu kiekiu
Liniuk,tavo bendruomenė ne Viekšnių?Užvakar sūnus penkiese važiavo su dviračiais po žemaitiją.Sakė pakliuvo į balių bendruomenės Viekšnių.Sakė kokie draugiški žemaičiai,atnešė pyrago,papasakojo ką galima daugiau pamatyti.
Nu bet už kokias nuodėmes pasirinkti kelionę po žemaitiją tokiu oru??????
Kur tas malonumas?
Liniuk,kiek arbūzų,melionų augini?
Sukramtė uodai juodai.
Šaindien pas berniuką buvau elektra pakratyti sprandą,sako bet kokią jūsų nugara?Jūms neskauda?Pasitepkite kokiu tepalu.Sakau pas mane čia jau šarvai užaugo.
Nu bet už kokias nuodėmes pasirinkti kelionę po žemaitiją tokiu oru??????
Liniuk,kiek arbūzų,melionų augini?
Sukramtė uodai juodai.
Šaindien pas berniuką buvau elektra pakratyti sprandą,sako bet kokią jūsų nugara?Jūms neskauda?Pasitepkite kokiu tepalu.Sakau pas mane čia jau šarvai užaugo.
Ingrida, Viekšniai miestelis, mes arčiau Papilės, turėjo pravažiuoti.
Geriau neklausk, kiek arbūzų, šiemet sportinis interesas išsirinkti tinkamas veislės, jei užaugs. Dabar tai gražiai auga, plečiasi, keli arbūziukai obuoliuko dydžio. Sėjau 53 veislės, netoli 10 nesudygo, tai pagrinde po 2 daigus kiekvienos veislės. O melionus tai 6.
Sapniuk, tokio tavo noro net aš negaliu išpildyt
Geriau neklausk, kiek arbūzų, šiemet sportinis interesas išsirinkti tinkamas veislės, jei užaugs. Dabar tai gražiai auga, plečiasi, keli arbūziukai obuoliuko dydžio. Sėjau 53 veislės, netoli 10 nesudygo, tai pagrinde po 2 daigus kiekvienos veislės. O melionus tai 6.
Sapniuk, tokio tavo noro net aš negaliu išpildyt

Labas rytas.
Nunieko sau.Pas mane 30 arbūzų,susimaišė veislės,tai mačiau kelias užuomazgas tik arbūziukų.Melionų-43.kai kurie žydi kaip pasiūtę.