Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar sodyboje niaukėsi, griaudėjo, vėjas man gėles pataršė, elektros nebuvo kelias valandas, o lietaus nepilna statinė po nemažo stogo lietvamzdžiu. Bijom, kad žuvys pradės prūde dūsti, nors vandens lygis neblogas, vyras aeratorių statys. O aš agurkus einu rinkti, tingiu, žinoma.
Atsakyti
Labas

pas mus lietaus kaip ir uztenka, lyja kasdien.

Vakar vakare ravint i mazyli pirsta vapsva igele, ciulpiau nuodus kiek galejau. Galvojau reiks greitukes ar apseisiu ax.gif Miegas tik sueme, pirstas atrodo nuo tinimo tuoj plys. Bet praejo be mediku.
Atsakyti
labas 4u.gif

Sapniuk, esi jautri įgėlimams? 4u.gif 4u.gif

Ar perkaitau, ar persimaudžiau, ar dar kokia kvaraba prikibo, bet kosčiu ir snagliojuos, bet jau geriau, gal net ryt vėl išsimaudysiu ax.gif

Agurkai prasidėjo, pirmus pomidorus laukinius valgau, žirniukai jau kameroj, turiu kalafiorų ir brokolių, bet mažiukai, j.serbentai ankstyvi suskinti, kiti dar tik noksta. ir raudonų vienas krūmas sunoko, tad viriau uogienes.
Miške nebuvau. Vilniuj mėlynės litras po šešis pinigus blink.gif blink.gif

Vasarema, keista, kad lietaus vakar negavai, mums davė sočiai su žaibais ir didele vėtra. Lijo gerai ir antradienį, Turgeliuose medžius vartė, o Tabariškėse ledais davė, nuostolių žmonės turi daržuose ir ne tik. Džiaugiuos, kad mano daržą tik gražiai laistė.
Atsakyti
Labas rytas.
Nuo joninių jokio lietaus.Kepame. bigsmile.gif
Mano ir mažoji jau turėjo biuletenį ir mažiui vieną vakarą buvo temperatūra.Kažkoks perkaitimas? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane dvi geros naujienos. Šeštadienį paryčiais normaliai nulijo. Na, buvo ledų, bet neiškapojo gi visko.
Antroji - pagaliau buvom nulėkę prie jūros. Vanduo kaip arbata, šiandien gydausi nudegimus. Pas draugus atsigavėjome, pripampiau šampano ir prisiplepėjau iki soties.
Atsakyti
Labas

jurgineli, as alergiska ypac bitems. Galiu ir iskristi, jau taip buvo.

as sekmadieni isvaziuoju i Palanga. Nenusvilsiu, nes as gana idegus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 19 liepos 2021 - 14:00

Labas rytas.
IK ir vakar gavote lietaus?Išvažiuojant iš miesto lijo.Sodyboje anomalija,nuo joninių nei lašo. bigsmile.gif
Gal prie tavęs jau voveraitės dygsta?Dar šiemet neragavau,siaubas.......... blink.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas
Vakar vėl neužteko man lietaus, lijo vos už kelių kilometrų, bet šį kartą kitoje, nei Jurginėlio pusėje, pas mus nė lašo. O taip tikėjausi. Kovoju su agurkais, jau ir su pomidorais reikia kažką daryti. Vakar, pagaliau, pasidariau dantų higieną. Rimtesniam turguje nebuvau, o prie prekybos centrų nemažai parduodančių voveraites.
Atsakyti
Labukas smile.gif

pas mus tik mačiau mėlynes pardavineja, ne grybų kraštas esame smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na kad Lyžuka,tavo krašte renka grybus? ax.gif
Atsakyti
renku, bet normalesnis miškas apie 30 km arčiausias, tai jei taip pardavimui tai jau ,matyt neverta važiuot rinkti , o vietiniuose ne kažka buna smile.gif
Atsakyti