Laba. Svajoju apie cepelinus, gal rytoj.... Į miegą traukia ir be cepelinų, tiesiog išviriau bulvių ir iškepiau karbonadų. Lyja ir šalta, reikėtų eiti šiltnamį tvarkyti, bet jis gal palauks. Einu pagulėti
Vyras šiaip ne taip baigė dažyti lauke sienas struktūriniu tinku. Kaimynai purškė, tai pas mus rankiniu būdu, gavosi grublesnis paviršiua, bet nieko, man tinka. Ryt tampysiu likusias trinkeles į sodelį, išklos pria vitrinos kiek išeis. Ai, dar gerą puodą grandfeu iš ermitažo užsakiau, gavau raudoną, kaip norėjau. Planvau pasiimti už tabako pardavimo taškus iš Philips moris, bet persigalvojau, geriau tachtą užsisakysiu, tik dar reikia parinkti taškų. Penktadienį rakinau duris ir naglas vaikis plėšė duris, veržėsi į vidų, kol neužrėkiau, norėjo įlysti ir apilpėšti, Čia iš tų pačių, kur praeitą sykį pavogė dvi saldainių pakuotes. Vaikai nagli iki negalėjimo, jaučiu, kad nelaikys nervai ir nupuršiu zarazas dujomis, jei matysiu vagiant. O ką daryti, nėra nuo jų apsiginimo. Mačiau kaip skuodė iš parduotuvės su loterijos bilietų visu stoveliu. Išlėkė pardavėja, bet kur tu ten juos pavysi torpedas. Mano cv peržiūrėjo Sabelija, gal ką pasiūlys. Gerai būtų žiemą pradirbti šilumoje. Nu jau cepelinų negaliu valgyti, per sunkus maistas ir aplamai mažiau ėdu, tiesiog negaliu daug suvalgyti, tuoj bloga būna. Šiandien paskutinius vazonus susinešiau iš lauko, nors žadėjau palikti pražūčiai kai kuriuos. Ai, kitą savaitę lidlas atsiveš alūnių ir soruolių, reiks nulapnoti kurią dieną.
O man reikia soruolių,alūnių.Ačiū Meri. Laukiu vaikinų grįžtant iš žygio.IK pro tave turėjo važiuoti su dviračiais 6 jaunuoliai. Kūrenu pirtelę,stalas paruoštas.Išviriau plovo,sriubos,kugelį iškepiau,juk grįš sužvarbę.Tada aš dinsiu miestan. Man irgi reikia susodinti gėles į vazonus.4 Amarilius susodinau,o dar kiek liko.Kinrožę jaučiu reikia eiti gelbėti.Viduje kinrožė baltais žiedais apsipylųsi. Pavargau,sėdžiu,skambino tik po dviejų valandų žada grįžti,vėjas baisulingas.Bet ir sugalvoja tokiu oru sezoną uždaryti. Meri,skaitau ir kraupstu.Čia kokių asocialių vaikai tokie nagli.
nežinau ar asocialų, bet jūs nė neįsivaizduojate kokio naglumo, yra neprognozuojami. Kas iš jų išaugs, kai dabar tokie? O gal tėvai verčia, kokie narkomanai, aiškiai kažkas ne taip su jais, elgiasi kaip seniai ir dar su kokiu sarkazmu replikuoja. Jiems visa tai žaidimas ir pasirodymas prieš alia draugus. Galės vaikų kolonijoje skalbti burna vyresnių kojines, girdėjau, kad Čiobiškėse taip tyčiojasi iš naujokų. Tiesiog nė nutuokia kas jų laukia. Vistiek niekas nebūna nenubausta, ateis ir jų valanda.