Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Merii, kaip faina, sveikinimai visoms kartoms 4u.gif 4u.gif Turi šansų tapti pro... promočiūte.
Lyja pas mus nuo vakar, smarkiai lyja, vanduo nesusigeria, stovi balos, kaimo keliuku upelis bėga. Cepelinai - skanu, nesvarbu, kad sunkus maistas, kiek to gyvenimo, einu pagulėti, juk sekmadienis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2021 09 19, 14:37)
Sveikos jauniklės, vakar tapau promočiūtė  wub.gif

Nu čia tai naujiena. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aš anūkų nesulaukiu. ax.gif O čia tai iš viso. mirksiukas.gif
O pas mus nepralyja.Jau gėlėms kaip ir sausoka. ax.gif
Depe papirkau vėl medelių,gėlių,tai viską laistyti reikia.Šilauogių dar papirkau po 0.99.Pas mus reikia jau lietaus. bigsmile.gif
Sapniuk,išpažinties ėjai? rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida, tu mane tokia griesna laikai, kad pas kuniga i jo gyvenama vieta brauciausi biggrin.gif Ne, ejau aa mamytei misiu uzsakyt, jau dveji metai, atrodo tik neseniai. rolleyes.gif
Atsakyti
Meri, na bet tavo giminė greita ant vaikų darymo. Su kuo ir sveikinu 4u.gif 4u.gif

Šiaip, per jauna dar esi vadintis promočiute. Pasakyk, kad nedrįstu taip vadinti. Gi dar gali su aukštakulniais uodegą kartais pakraipyti ( parašiau ir pagalvojau, kokia kankynė jau su aukštakulniais į žmones išeiti....Dukra nusipirkusi buvo draugės vestuvėms nu tooookio grožio aukštakulnes basutes su 12 cm kablais, kad neiškenčiau nepasimatavusi. Bet tik pastovėjau ant jų )

Buvau šiandien svečiuose Vilnijos krašte. Brrrrr. Sušalau ir iki dabar negaliu atšiltri. Vėjas, lyja. Grįžau, čia nors lietaus nėta. MB užkūrė židinį. Malkų krūva nemaža, sušils namai.

Šiandien kiek spėjau apskyniau pomidorus. Bet tik 2 eiles iš 8 . Priskyniau 8 kibirus. Vakar iš 3 kibirų dar konservus suvariau. Paskaičiavus liko 24 kibirai... Mmmmjoooo, laukia darbelio. Ko tai nustojo tauta pirkti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Baudžia dangus Vilnijos kraštą, lyja ir šalta. Kūrenam katilą sodyboje, tai ne, šiandien nebus elektros, teko nustoti kūrenti. Eisiu rauti pomidorus ir tuo pačiu skinti, nemažai dar yra.
Kai gimė mano pirmas anūkas, vaikai paklausė, kaip mane vadinti, jaučiausi jauna, pasakiau, kad vardu. Visi mane vardu vadina, ir vaikai, ir anūkai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Na jei jei sulauksiu anūko,būsiu jau babūnė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, a ko jau babūnė biggrin.gif Aš močiutė ir vardą prideda, nes dvi močiutės esam.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Promočiutei sveikiinimai , o va aš dar jauna biggrin.gif net ne močiutė, nors visai gal ir norėčiau ja būti tik ne anūkus augitni biggrin.gif , o bet tačiau ... mirksiukas.gif

šalta ir t.t. kai dar pareita savaitgali buvo nuskridę iki Nidos tai po prakaitu trumpom rankovem vaikštinejome wub.gif , kaip sakoma sudie vasarele mirksiukas.gif

mano visi gelynai dar rudeniui netvarkyta, o bet ka ir tvarkyt jeigu žydejimas nerealus vasarinių kur buvau prikišus į tarpus, vargšes duso nuo karščiu visą vasarele užtat dabar nori atsigauti wub.gif , darganos man netrukdo labai svarbu šalnų nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes trys promočiūtės, visoms vardas pridėtas.
Man pasisekė, nereikėjo nė vieno niančyti, aš ir negalėčiau, silpni nervai ir nulis kantrybės.
Kai didesnieji augo, tai jiems viską leido, tačiau paskesniems jau buvo įvestas režimas, ne veltui skina medalius karate LT.
Jau kokia aš durna, susvaigau, kad, jei įves karantiną, gal prastovų išleis? Labai jaučiuos pavargus.
Ai, neatmenu ar rašiau, gal kartosiuos, niu labai gražus tas ketinis raudonas grandfeu puodas, su gera kaina nugriebiau iš ermitažo. Tik dar neapsisprendžau ar man jo reikia, būna ir taip.
Kaip man šalta, ryt žieminę striukę trauksiuos.
Atsakyti
Ir man šalta. Kol kas tik židinį kūrėme.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti