Ai, nesinervuok. Kada nors pasijungs tas vanduo. Bus ir tavo kieme šventė.

Labas rytas.
Meri,kaip viskas pažystama.
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 07, 10:35)
Oi Merii, kaip aš tave suprantu dėl pašto
Pati dirbau kaimo vietovėje, tai valdžia su savo nežmoniškais reikalavimais išsunkdavo visiškai, ant galo ne pašto skyrius, o visokių daiktų parduotuvė tapom, kol visiškai uždarė.
Gal galit kas patarti, kaip žmonės nedarbingumą gauną, po kelis kart per metus pasiima, o aš per 30 m gal tik kokius 3 kartus turėjau nedarbingumą ![]()
Auda, visiems skirtingai su nedarbingumu. Pvz. mano vyras su alkunes luziu keturis menesius nedarbingas buvo.
Ryt atskrenda vaikis i Kauna implanto detis, ketvirtadieni anksti iskrenda.Ryt vaziuosim i Kauna, tikiuosi bent pavakarieniausim kartu. Jis pas draua vaikystes apsistos, o mes pas mano vaikystes drauge. Antradieni grysim, nes treciadieni vyrui darbas.
Pas mane remontas bute ketveri metai, al jau penkti. Reik viena kambari dar perspakliuot vietom, susveist. Mano meistriukas neapsiima svetimo broko taisyt. rindu, duru meistras neali det, kol lubos ir sienos nenudazytos.Guodziuos kad virtuve ir dusine pilnai sutvarkyti, nors dar be suru.
Labas
Kaimietuke, visur spek, viska galek, kad tik sveikatos uztektu
Ryt atskrenda vaikis i Kauna implanto detis, ketvirtadieni anksti iskrenda.Ryt vaziuosim i Kauna, tikiuosi bent pavakarieniausim kartu. Jis pas draua vaikystes apsistos, o mes pas mano vaikystes drauge. Antradieni grysim, nes treciadieni vyrui darbas.
Pas mane remontas bute ketveri metai, al jau penkti. Reik viena kambari dar perspakliuot vietom, susveist. Mano meistriukas neapsiima svetimo broko taisyt. rindu, duru meistras neali det, kol lubos ir sienos nenudazytos.Guodziuos kad virtuve ir dusine pilnai sutvarkyti, nors dar be suru.
Labas
Kaimietuke, visur spek, viska galek, kad tik sveikatos uztektu
IK, su gimtadieniu
Geros nuotaikos, džiugių dienų, tvirtos sveikatos
Geros nuotaikos, džiugių dienų, tvirtos sveikatos
sveikos
Kaimietuke, su gimtadieniu
Kuo daugiau smagių ir saulėtų dienų
Kaimietuke, su gimtadieniu

Labas rytas.
Sveikos 
Iš Kaimo ir čia palinkesiu visko daug ir gražiai