Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

deja, deja, vanduo yra, bet indaplovė nesijungia, netinka sujungimai kanalizoko, o juostos net nepaliestos.... Tokiais tempais sulauksiu ir Kalėdų, bliamba nesikeikus, kada aš išsikrausiu iš maišų maišelių, susidėliosiu rolleyes.gif , o dar norėjau ir drabužius, batus pramėtyt...
Atsakyti
Ai, nesinervuok. Kada nors pasijungs tas vanduo. Bus ir tavo kieme šventė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,kaip viskas pažystama. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 07, 10:35)
Meri,kaip viskas pažystama. mirksiukas.gif

doctor.gif išdurnėsiu galutinai . Žentą jau užpypinom, diedas nesusako iš karto ko reikia, nupirko varžtus, pasirodo, kad ir grąžto reik, pirko vandeniui šlangeles, kad reik atskiros atšakos indaplovei, tik dabar pamatė..., vienžo, pasaka be galo..., užuot ką veikęs, gulinėja sau ant sofkutės. nors imk ir ištemk tą sofkę į lietų...
Atsakyti

Oi Merii, kaip aš tave suprantu dėl pašto :) Pati dirbau kaimo vietovėje, tai valdžia su savo nežmoniškais reikalavimais išsunkdavo visiškai, ant galo ne pašto skyrius, o visokių daiktų parduotuvė tapom, kol visiškai uždarė.

Gal galit kas patarti, kaip žmonės nedarbingumą gauną, po kelis kart per metus pasiima, o aš per 30 m gal tik kokius 3 kartus turėjau nedarbingumą :(

Atsakyti
Auda, visiems skirtingai su nedarbingumu. Pvz. mano vyras su alkunes luziu keturis menesius nedarbingas buvo.

Ryt atskrenda vaikis i Kauna implanto detis, ketvirtadieni anksti iskrenda.Ryt vaziuosim i Kauna, tikiuosi bent pavakarieniausim kartu. Jis pas draua vaikystes apsistos, o mes pas mano vaikystes drauge. Antradieni grysim, nes treciadieni vyrui darbas.

Pas mane remontas bute ketveri metai, al jau penkti. Reik viena kambari dar perspakliuot vietom, susveist. Mano meistriukas neapsiima svetimo broko taisyt. rindu, duru meistras neali det, kol lubos ir sienos nenudazytos.Guodziuos kad virtuve ir dusine pilnai sutvarkyti, nors dar be suru.

Labas

Kaimietuke, visur spek, viska galek, kad tik sveikatos uztektu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 lapkričio 2021 - 12:24
IK, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Geros nuotaikos, džiugių dienų, tvirtos sveikatos 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Kaimietuke, su gimtadieniu birthday.gif Kuo daugiau smagių ir saulėtų dienų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Iš Kaimo ir čia palinkesiu visko daug ir gražiai wub.gif

Atsakyti
Kokios gražios Lyžukos rožės. Pasislėpsiu po rožėm ir, nors pavėluotai, prisidėsiu prie visų gražių sveikinimų mūsų nuostabiai Kaimietukei. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti