Kažkaip kraupu pasidarė. Daug vaikystės draugų mirę , mirę, mirę...
Šiandien nukeliavau į tėvišką, kapus aplankiau, pažįstamų sutikau.

Labas rytas.
IK,tikiuosi ne nuo coronęs visi mirę?
Turbūt ryt neisiu į darbą, žadėjo pridėti tą dieną prie atostogų, bet nebuvo jokio įsakymo, mano sutikimo, parašė raštelį, yra man dabar reikalų, o ne kažkada. Toliau rinksim tas spinteles. Žentas nuardęs nuo kai kurių durelių tvirtinimus, visa laimė, kad ne nuo visų, vyras nesugeba jų uždėti anei prisukti... Kažkoks durnizmas, man irgi nesigauna. Gal vakar buvo ne ta diena ir šiandien labiau seksis. Daug kraujo prigadins tos pemainos, taip sakoma.
kapų nelankau, yra mašinuotų, iš mano pusės tik mirusių malda. Pastoviai nabašnykus sapnuoju, gal eiktų ir melstis už juos mažiau, ką aš žinau.
D., duok stiprybės užbaigt tą virtuvę, kad netektų atsigulti į psichuškę
,o mirusieji lai ilsisis ramybėje.
Vis stebiuosi, kaip neužkrečia korona kioske, kai tiek žmonių praeina, nes lb abejoju kad tie skudriukai ant veido apsaugos, kai žmonės su skafandrais miršta. Gal jau ir sirgau? Kaskart, kai nosį užgula, pati sau nustatau koroną
kapų nelankau, yra mašinuotų, iš mano pusės tik mirusių malda. Pastoviai nabašnykus sapnuoju, gal eiktų ir melstis už juos mažiau, ką aš žinau.
D., duok stiprybės užbaigt tą virtuvę, kad netektų atsigulti į psichuškę
Vis stebiuosi, kaip neužkrečia korona kioske, kai tiek žmonių praeina, nes lb abejoju kad tie skudriukai ant veido apsaugos, kai žmonės su skafandrais miršta. Gal jau ir sirgau? Kaskart, kai nosį užgula, pati sau nustatau koroną
Merii,kaip gali užkrėst,juk tu su kauke ir pirkėjai dažnai su kaukėm,be to tikrai nekosėjo ir nečiaudėja tiesiai tau į veidą,be to neturi ilgalaikio kontakto su žmonėmis
Meri, gali antikūnus pasitikrinti. Gi 7-8 iš dešimties serga be simptomų.
Mes šiandien Dzūkijoje buvome. Atidavėme duoklę kapams, paskui smagiai pasisėdėjome, paplepėjome.
Mes šiandien Dzūkijoje buvome. Atidavėme duoklę kapams, paskui smagiai pasisėdėjome, paplepėjome.

Labas rytas.
Niekur nevažiavome vietinius senelių kapus aplankėme vakare.Visą grožį pažiūrėjome.Kažkaip ligos,darbų daug,tai likome namie.
jo, jo, dar yra pertvara nuo pirkėjų.
Nėjau į darbą, kaip ne lojali darbuotoja, ne priklauso dirbt per šventines dienas pagal darbo geafiką, verčia dykai, tipo sumažėjusi apyvarta ir mes kaltos, kad nėra pirkėjų.
Vakar pajungė kaitlentę, tai pagaliau gavau karštos sriubos Kėdainių fabriko. Jos man visai neblogos, kai reikia greitai užkišti pilvą. Ypač charčio aštri sriuba patinka.
Šiandien kriauklę gal pajungs, jei ras kas stalviršį patrumpins. Dukriukas atidavė su visa marmurine kriaukle ir Oras vandens maišytuvu, tai tik apačioje sujungti, Mums biski neatitinka atstumai, bet ką nors sugalvos. Dar durelių sukimai laukia. Būčiau išėjus į darbą, tai taip ir liktų, be manęs niekas nejuda į priekį. Na, bent jau naktis buvo be stalčių pašonėje, jau pati negaliu patikėti, ir katė nelipo ant kojų miegoti. Ui, turbūt penkis kg sveria.
Nėjau į darbą, kaip ne lojali darbuotoja, ne priklauso dirbt per šventines dienas pagal darbo geafiką, verčia dykai, tipo sumažėjusi apyvarta ir mes kaltos, kad nėra pirkėjų.
Vakar pajungė kaitlentę, tai pagaliau gavau karštos sriubos Kėdainių fabriko. Jos man visai neblogos, kai reikia greitai užkišti pilvą. Ypač charčio aštri sriuba patinka.
Šiandien kriauklę gal pajungs, jei ras kas stalviršį patrumpins. Dukriukas atidavė su visa marmurine kriaukle ir Oras vandens maišytuvu, tai tik apačioje sujungti, Mums biski neatitinka atstumai, bet ką nors sugalvos. Dar durelių sukimai laukia. Būčiau išėjus į darbą, tai taip ir liktų, be manęs niekas nejuda į priekį. Na, bent jau naktis buvo be stalčių pašonėje, jau pati negaliu patikėti, ir katė nelipo ant kojų miegoti. Ui, turbūt penkis kg sveria.
Dukra perkasi kartais tą charčio sriubą. Bet dar prideda ryžių. Arba rūgštynių sriubą. Bet dabar rūgštynes šaldau, tai paprasčiau pačiai sriubą išvirti.
Man šuo lipa ant kojų . Vis taikosi į lovą įlipti. Bandai išmesti - urzgia.
Man šuo lipa ant kojų . Vis taikosi į lovą įlipti. Bandai išmesti - urzgia.
Kriauklė liko nepajungta, vyras nežino kur padėjo vandens šlangutes, o aš geriausia, kad ieškau druskos mėsai pabarstyti, blyn druska šaldytuve, abu skleroznykai
Na, bet jau vistiek pajudėjo viskas į priekį. Ryt gryš vaikai, padės pasibaigti seniams. Beliks man savaitgalį susidėlioti, nes paprastą dieną po darbų jau būnu nedarbinga.
Dar laukia didelis darbas akvariumui spintelę surinkt ir kažkokiu būdu perkelt, vistik ne juokas, teks sugaudyt žuvis, išsemti žvyrą, augalus, šakas, oi, net baisu galvoti
Gal pavasariui veiksmą palikti, dar nežinau, bet kas man surinks spintelę, diedulis vos paeina...
Man tai ryžiū užtenka, aš kubiką vištienos sultinio įmetu, nesveika, bet ai
Dar laukia didelis darbas akvariumui spintelę surinkt ir kažkokiu būdu perkelt, vistik ne juokas, teks sugaudyt žuvis, išsemti žvyrą, augalus, šakas, oi, net baisu galvoti
Man tai ryžiū užtenka, aš kubiką vištienos sultinio įmetu, nesveika, bet ai

Labas rytas.
Sveikos 
sekmadienį kapus aplankeme, nors man ir netoli apie kokie max 2 km gal ir to nera, bet aš manau (gal ir klaidingai) kad nera ten ko daznai šmirinet ir mirusiems ramybę drumst, nes pvz mano gimtam miestelyje kapai buvo prie baznyčios , savo laiku miestelis išsiplėtė, gavosi kaip viduryje, žmones, kad pasitrumpinti kelią eina, su dviračiais per juos važiuoja žodziu vos ne peščiuju takas, arba šiaip megsta žmones eit pasivaikščiot po kapus, studijuoja užrašus aiškinasi kas čia toks palaidotas, kodel neprižiūretas kapas
, žodziu
sekmadienį kapus aplankeme, nors man ir netoli apie kokie max 2 km gal ir to nera, bet aš manau (gal ir klaidingai) kad nera ten ko daznai šmirinet ir mirusiems ramybę drumst, nes pvz mano gimtam miestelyje kapai buvo prie baznyčios , savo laiku miestelis išsiplėtė, gavosi kaip viduryje, žmones, kad pasitrumpinti kelią eina, su dviračiais per juos važiuoja žodziu vos ne peščiuju takas, arba šiaip megsta žmones eit pasivaikščiot po kapus, studijuoja užrašus aiškinasi kas čia toks palaidotas, kodel neprižiūretas kapas
Pas mus aplamai kažkoks klaikus kapų kultas. Žmonės prisisodina gėlių, kurias lieti vos ne kasdien reikia , na ir varinėja kaip į darbą. Mačiau kapines Norvegijoje. Eilėmis paminklai nedidukai ir visur veja. O gėlės po krūmelį prie pačio paminklo visos vienodos. Kadangi ten yra kapų prižiūrėtojai, nušienauja veją ir vienodas gėles pasodina. Nė jokių bortelių , nei skaldos , nei plokščių - trinkelių. Atrodo kaip parkas.
Geriau su gyvais bendrautų. Ir savimi labiau pasirūpintų, paatostogautų už tuos pinigus, kur į kapą sukiša.
Pasiilgau atostogų. Su broliene apsvarstėme, kaip mūsų antras puses kur ištempti, kol vėl kokie karantinai neužsmaugė.
Geriau su gyvais bendrautų. Ir savimi labiau pasirūpintų, paatostogautų už tuos pinigus, kur į kapą sukiša.
Pasiilgau atostogų. Su broliene apsvarstėme, kaip mūsų antras puses kur ištempti, kol vėl kokie karantinai neužsmaugė.