Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos 4u.gif
Na matėt kokioje gražioje gatvėje dirbu ir kokiais siurbliais ji valoma biggrin.gif Jei neperkels kitur, nes mus mėto iį vienos vietos į kitą, tai pavasarį bus labai gražu, miestas narcizų prisodino po medžiais, oi, kaip aš juos myliu, tik gaila, kad neturiu uoslės. Čia tokie lb trumpi tie narcizai, ar tokia veislė, ar jiems per sausa būna.
Šildžiau gerą vietą prie šono radiatorių pasistačius, lyg ir atšoko uždegimas, Padėjo ir vaistai, nors žoliniais netikiu. Sudėtinga buvo dirbti, bet atvariau penkias dienas, net gnomiko ataką ištvęriau. Spėjau lazdą ant durų rankenų užmest, tai taip daužėsi, nufotkinau, gnomikas ras pats, Vadybininkas sakė, kad pakentėtume, po penkių mėnesių baigsis, keturiolika jam sueis. Bet fotkinti liepė toliau. Policijos ir apsauginių nekviečiau. Lyg ir nepadarė nuostolių kioską daužydamas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Prisšnekėjau, vienas lašas sysio su kraujais, o skausmelis... Gal koks smėlis eina... Nepadėjo tas ospamoksas, šudas... Kažkada seniai seniai prieš daug metų sirgau, tai ilgai mučinausi.
Atsakyti
Meri, furodonino reikia, gal netiksliai parasiau pavadinima, bet pirmi vaistai,

Aciu uz kainu parasyma, mergai.

Labas
Atsakyti
Be recepto neduoda, poklinika nedirba, išsiunčiau į rusų vaistinę.
Pirmadieniui turiu būt sveika kaip bitė.
Atsakyti
Meri, ospamoksas per vieną dieną nepadės. Turi sugerti visą kursą, juk antibiotikai. O šiaip gydymasis - tai gerti -sysės, gerti - sysės.. Skausminga , bet turi gi bakterijos kažkaip išsiplauti,. Čia mano draugaitė medikė man taip aiškino.
Man gražu būtų poetiniai narcizai vejoje, bet neturiu.

Apsitvarkiau kiemą, išsikasiojau galtonijas ir pradėjau karpyti rožes. Ai, vyrai baigė vežti pekinukus. Liko geras pushektaris kopūstų ir viskas. Lieka tik viską parduoti.

Jetau, kooookio dydžio kyla mėnulis virš Via Baltikos. wub.gif Kaip gaisras būtų virš Šermuto. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 11 20, 16:39)
Meri, ospamoksas per vieną dieną nepadės. Turi sugerti visą kursą, juk antibiotikai. O šiaip gydymasis - tai gerti -sysės, gerti - sysės.. Skausminga , bet turi gi bakterijos kažkaip išsiplauti,. Čia mano draugaitė medikė man taip aiškino.
Man gražu būtų poetiniai narcizai vejoje, bet neturiu.

Apsitvarkiau kiemą, išsikasiojau galtonijas ir pradėjau karpyti rožes. Ai, vyrai baigė vežti pekinukus. Liko geras pushektaris kopūstų ir viskas. Lieka tik viską parduoti.

Jetau, kooookio dydžio kyla mėnulis virš Via Baltikos. wub.gif Kaip gaisras būtų virš Šermuto.  wub.gif

Labs,
Milda, Milda...iškasiau begalę poetinių...išdalinau.
Pavasarį, po žydėjimo, prikasiu.
Atsakyti
Ate, iš anksto ačiū. Man daug nereikia, užteks kelių. Jie pakenčiamai dauginasi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
sveikos,

lietus ir pilkas dangus man nepatinka unsure.gif noriu saulėėėėėės biggrin.gif
Atsakyti
Na ir kas, kad lietus ? Tokiu oru pradrybsojau su knyga lovoje iki pusės dešimtos. Priviriau cepelinų, nušveičiau virtuvės plyteles.
Vėl nusnūdau su knyga.
Žodžiu, atsipūčiau . O tai jau daug sekmadienių sukausi : konservai, gėlynai, darbas.
Atsakyti
Mačiau savo proanūkį, arti nėjau, bijau ligų užnešti, toks mažytis, kur anūkei tilpo. Sakė jau dešimt cm paaugo biggrin.gif
Su dieduliu namus tvarkėmės, daug padarėme, dar ne viską, tempai lėti, bet bent nuo kiemo nurinkome bakdus. Niekam jų nereik, susinešėme, susikraus įrankius, o tai mįtosi po visur. Vasarą gal ką į pavęsinę išnešim, visvien ja nesinaudojam. Neprilipo ji man, aš daugiau ant supynių kai buvo šilta laiką leidau.
Atsakyti