Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Poanūkis???Anūką bent vieną duokite? ax.gif Jau ir mama sako glostai šanūką,matau kaip tau reikia anūko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif

o tai IK tie 330 kg cia vienas žmogus tiek per diena turi iškilnot?...mane turbut vakarop išneštu ant nasilkų verysad.gif biggrin.gif arba kokia IK išvarytu iš darbo po pusdienio mirksiukas.gif

žiauri liga pusles uždegimas, man karta per durna galva ant vejo lauke nusi... kankinaus gera pusmeti kol rezultate nepersimete ant inksto uždegimo, o ten tai skausmelis...bet tik pajutus pirmuspožymius dar išgelbsti stipri meškauogės lapu arbata pastoviai sriubčioti ...

beje aš jau su treciu skiepu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 lapkričio 2021 - 08:58
Jooooo, Meri giminė greitai prasisuka su palikuonimis . biggrin.gif Man irgi dar anūkai gal nesišviečia. Nors užvakar bernelis parėjo su savo panele, tai moviau neatsigręždama iš namų. Gal sakau, ką nors padarytų ? ax.gif Mergina irgi neskuba.

Lyžuka, trys šimtai tai nedaug. Jei geri, tai tuos 300 aš pati lauke per pusdienį galiu suvynioti. Kai įpranti, tiesiog autopilotu. Du - trys pjūviai - nugliaudai, dedi į dėžę. Kai susirenka kelios dėžės - greitas darbas suvynioti.
Atsakyti
labas 4u.gif

Kaimietuke, šiemet statyk rūmus biggrin.gif
https://www.facebook...313848078642340
Atsakyti
Jau koookia katė, žygdarbį atliko, naktį pagavo pelę, o kad nesikėliau žiūrėt, man po nugaros šonu numetė. Tai gerai, kad neatsiverčiau, būtų ištryškusi po patalynę... Taip ir supratau, ko katė jiša letena po šonu.
Paukščiukai pačiulbėjo, kad revizija poryt, bet gal neteisingai, nieko nevogiau, bus kaip bus, vistiek reikia viską perskaičiuoti.
Taip norėčiau naujos orkaitės, bet bet..., ai...
Atsakyti
Ai, man pelių nuodytojai siurprizų prikrečia. Šiandien ryte einu per sandėlį rikiuodama darbus, viena darbininkė rėkia " Neužmink, lavonas". Dairausi. Taigi pelė po kojomis guli kančiose pamirusi....
Jurginėli, gražu... Bet jau aptingau. Gal kai anūkų bus, vėl rūmus lipdysiu.
Atsakyti
gal kur jau ir sninga?

pas mum -6 rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli atėjo nuo jūsų sniegas. ax.gif Ir dar tebe sninga.
Atsakyti
Prisnigta, ir nemažai. Dar sninga. Važiavau darbininkų parsivežti, vos žymus kelias. Užsižiopsosi - ir jau griovys.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2021 11 22, 23:31)
gal kur jau ir sninga?

pas mum -6 rolleyes.gif

oho sibiras smile.gif, pasmus gal -2 tik rode, užtat šiandien nubalino neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

koks gražus meduolis wub.gif
man tokie nesigauna rolleyes.gif
Atsakyti