Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Su newyear.gif
Negalėjau prisijungti prie supermamkos.
Per naujus toks buvo rūkas, kad net priešais nesimatė kaimynų namo, tai fejerverkų buvo neilgai, bet oi, kaip urzgė katė, a.d., kad nesiblaškė po namus.
Merginos, šiemet gyvenat be ligų ax.gif
Ką gavot dovanų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 02 sausio 2022 - 10:39
Meri kokios dovanos,sveiki ir valio.Skėme nesikeisime jokiomis dovanomis,bet visiems ir antroms pusėms numezgau po kepurę ir šaliką,pirmi jetai ne kojinės.Kojines taip daviau apsiauti. mirksiukas.gif
Bet gavome ir mes.Aš -ABBA dvigubą plokštelę,mb-AC/DC.Arbatos ,kavos rinkinį,labai įdomus,rūkytą arbatą,rožių pumpurų,varnalėšų šaknų kava,dar kažkokia kava. wub.gif Namų kvapus,mūsų Lietuvos diainerio(yra pavardė ant dėžutės),bet įpakavimas,labai gražus,buteliukas,mediena užsideda pagaliukams sumerkti ir viskas juoda.Marti sakė buvo pristatyme ir ten nupirko mūms.Kvpas neįkyrus,labai malonus. wub.gif Visko šiaip turiu nieko nereikia.Ai dar kanapių arbatos labai gražiai supakuotos,riešutų rinkinių,na vienu žodžiu širdžiai malonios dovanos. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man gimtadienio rytas prasidėjo ne kaip, radau paskutinį skaliarą ant šoniuko... Jau matėsi, kad ilgai netrauks, nes pusiau aklas, neėdė su visais, bet vistiek gaila. Kai mažiukas buvo, jį atskirai nuo visų maitindavau, nes visi jį apėsdavo, kadangi nematė, atsimušdavo į kitus skaliarus. Visi išmirė, o jis ilgiausiai traukė. Dabart toks tuščias viršus. Taip ir liks, iki pavasario, kol spintelę keisiu. O gal džiaugsiuos tik šamukais, dar nžn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 02 sausio 2022 - 14:04
Meri, su praėjusiu gimtadieniu.
Gražių tau žuviukų , geros sveikatos, ir ramaus darbelio. 4u.gif

Dovanų gavau kasmetinį Šanelį ir visokių saldumynų ir gėrimų (užmuščiau dovanotojus, gaila , žarsteklio po ranka nepasitaikė). Ai , dar dukra čekį naujam rankinukui padovanojo. Eisim abi pirkti.

Greičiau darbas prasidėtų, t.y rytojus ateitų. O tai šonai skauda nuo gulinėjimo ir pilvas auga nuo saldumynų naikinimo. Mol , tik paragausiu... Tai nerealaus skonio šakotis, tai meduoliukai su likeriniu glaistu, tai riešutai šokolade , tai šokoladas riešutuose... biggrin.gif Galiausiai atsiduria tarp dantų ir tik menki likučiai per apatines čakras nuplaukia su vandens srove. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sveikų, energingų ir kūrybingų 2022-ųju smile.gif

Kad viskas žydėtų, klestėtų, kenkėjai nepultų įvairūs tongue.gif, žodziu džiaukimes gyvenimu bigsmile.gif

Meri su praėjusiu Tave smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Meri ,Draugyte su praėjusiu.
Kodėl fb nerodo Tavo gimtadienio? ax.gif
Atsakyti
sveikos, Brangiosios draugės 4u.gif

dėkui už draugystę praėjusiais, tikiuos gražios ir šiemet biggrin.gif 4u.gif

Meri su praėjusiu, būk sveikutė 4u.gif

ir visiems ligoniukams sveikatos 4u.gif

Ingridėl, man tokie indai sausainiams labai patinka wub.gif

šventės praėjo, dovanų gavau, tad gal gera buvau tongue.gif iš didesnių-kavos aparatą, nes senasis nusibaigė, iš mažų, bet širdžiai labai vertingų-mamos megztas kojines wub.gif

per kalėdas turėjom čp-užsikimšo kanalizacija, diedas valė gyvate, aš sėmiau vandenį, vnž.-teko tvarkytis namus iš naujo. bet užtad suvažinėjom į depo, kur prigriebiau gražų eleborą už vieną pinigą. Stovi dartės balkone, bet kaip toliau jį augint?
ant palangės sužaliavo mėtos šaknis-laukiu pavasario biggrin.gif

keliai vakar ir šiandien pas mus tragiški, ir tai labai švelniai pasakyta.....
Atsakyti
Labas vakaras.
Merii, su praėjusiu, sveikatos, geros nuotaikos, pinigų.
Dovanas baigiu suvalgyti - šokoladas iš šokolado namų, riešutai... Iš nevalgomų - batai kroksai, vaško drobelė (atrodo taip vadinasi), žibintas ant kaktos, diržas prie džinsų, gal ir viskas. Neperkam brangių dovanų, o norus rašom Kalėdų seniui.
Atsakyti
Labas rytas.
Vasarema,kas per vaško drobelė?Labai skaniai skaitosi dovanos. wub.gif
Vaikis tris mėnesius nuo Naujų gyvena Ukrainoje.Kaip man baisu karo,na nuo sausio bivurio gyvens Lvove,sako iki lenkų sienos 70km,bet dabar gyvena Kijeve. ax.gif
MB pasigavo kažkokią zarazą.Ot nesiskiepyti,vieną skiepą pasiskiepyjo ir sakė užteks.Duok dieve ne koronė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2022 01 03, 23:51)
Labas vakaras.
Merii, su praėjusiu, sveikatos, geros nuotaikos, pinigų.
Dovanas baigiu suvalgyti - šokoladas iš šokolado namų, riešutai... Iš nevalgomų - batai kroksai, vaško drobelė (atrodo taip vadinasi), žibintas ant kaktos, diržas prie džinsų, gal ir viskas. Neperkam brangių dovanų, o norus rašom Kalėdų seniui.

dovanos čia tokios kaip šachtininko smile.gif rimtos vyriškos smile.gif, mesšiemet čekiais daugumoj apsidovanojome, nusipirksim patys ko noresim smile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 01 04, 08:50)
Labas rytas.
Vasarema,kas per vaško drobelė?Labai skaniai skaitosi dovanos. wub.gif
Vaikis tris mėnesius nuo Naujų gyvena Ukrainoje.Kaip man baisu karo,na nuo sausio bivurio gyvens Lvove,sako iki lenkų sienos 70km,bet dabar gyvena Kijeve. ax.gif
MB pasigavo kažkokią zarazą.Ot nesiskiepyti,vieną skiepą pasiskiepyjo ir sakė užteks.Duok dieve ne koronė. bigsmile.gif

sunaus kolega baltarusis tai sake turėjo išeit iš darbo nes ant tiek baltarusiai blokuoja internetą, neįmanoma buvo dirbt unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Lyžuka, aš dabar ir esu beveik šachtininkė, visą gyvenimą vaikščiodavau ant kulniukų, į darbą niekada nejau su džinsais, net su kelnėm retai. Dabar mano pagrindinė avalynė - batai, paprastai guminiai, rūbai - džinsai, striukė, o su žibintu ant kaktos labai patogu prieš miegą su šunyte pasivaikščioti, dar mano rūbinėje kažkaip apšvietimas per silpnas ar daiktų per daug ar akys ne tokios kaip jaunystėj, vėl žibintas ant kaktos praverčia.
Ingrida, vaško drobelės dar nenaudojau, nukopijavau dabar iš interneto, bet nereklamuoju: Organiškos ir orui pralaidžios daugkartinės bičių vaško maistinės drobelės – tai puikus ir ekologiškas pakaitalas plastikinei maistinei plėvelei.
Bičių vaško maistinės drobelės skirtos suvynioti maistą ar jo likučius bei patogiai uždengti dubenėlius. Padengtos bičių vašku, drobelės įgauna formą nuo Jūsų rankų šilumos, o šaldytuve tampa standesnės ir išlaiko naują formą. Bičių vaško maistinės drobelės leidžia maistui kvėpuoti, o antibakterinės vaško savybės užtikrina maisto šviežumą.

Atsakyti
oho koks įdomus dalykas tos drobeles smile.gif

del aukštakulniu tai pas mane tas pats, nešiojau juos n metų kur reikia ir nereikia biggrin.gif, o bet tačiau... pas mus nereikalingas darbe derskodas tongue.gif, o labiau tinka tas posakis žilė galvon,...v uodegon biggrin.gif, nes dabar džinsai, kerziniai batai su bile kokio storio padu biggrin.gif sudaro mano pagrindinį garderobą bigsmile.gif
Atsakyti