Pasiskiepijome visa šeima pakartotinai ir gerai. Kai toks užsikrėtimų kiekis, netikiu, kad praeis pro šalį. Šiandien kalbėjausi su pusbroliu. Jo marti dirba su vaikais. Vis tiriasi antikūnius, kad matytų kada skiepytis. Kas keli mėnesiai antikūnių šuolis. Reiškia, kiek jau kartų buvo užsikrėtusi vėl ir vėl, bet kai pasiskiepijusi, tai jokia atmaina net jokių požymių neatneša.
Ingrida, prisitaikysiu kokią šiltesnę saulėtą dieną ir atvarysiu.

Labas rytas.
IK,pažadėjai?
Ingrida, pažadėjau.
Man pačiai reikia pas tave paplepėjimui ir kai kurių žinių.
Beje, ar karjeras žiemą veikia ? Reikia kelių priekabų smėlio, priestate nutarė sukelti lygį ir užbetonuoti. O jei liks laiko, ir plytelėmis išsiklijuos berniokas.
Man pačiai reikia pas tave paplepėjimui ir kai kurių žinių.
Beje, ar karjeras žiemą veikia ? Reikia kelių priekabų smėlio, priestate nutarė sukelti lygį ir užbetonuoti. O jei liks laiko, ir plytelėmis išsiklijuos berniokas.

Labas rytas.
Vakar mačiau sunkvežimis važiavo.Matyt veikia,jie gi nusipirko dar žemės,naują karjerą išsikasė.O kai mūms reikėjo kovo mėnesį smėlio,nedirbo dar.
Lauksime tik ne savaitgalį,nes savaitgaliai klientai būna.
Ingrida, gal į antrą savaitės pusę. Bus šilta, apeisime visur.
Eisiu, pabūsiu gera. Cepelinų pravirsiu.
Eisiu, pabūsiu gera. Cepelinų pravirsiu.

Labas rytas.

Labas rytas.
Pas mane verandoje ciklamenai at;aikė šaltį.Kartais pakūrendavome kartais šalta likdavo.
MB sako dar atšils ir imsi kastuvą jau?Imčiau imčiau tikrai...........
Vasarema, pas tave neįtikėtinai šalta. Pas mus buvo apie -3 , labai smagus oras be vėjo.
Ko tai mano meileniai delsia. Vakar vieną išmečiau, šaknys nupuvę, naujų neleidžia. Pirkti iš Nojaus vienas kitas snapelį kiša.
Tupiu namie prirakinta. Šiandien turėjau būti seminare, bet mano mašina išardyta. Sūnus nuvežė tik pasirašyti apie dalyvavimą. Liūdnas reikalas be mašinos. Visos kitos užimtos, kas kur važinėja.
Ko tai mano meileniai delsia. Vakar vieną išmečiau, šaknys nupuvę, naujų neleidžia. Pirkti iš Nojaus vienas kitas snapelį kiša.
Tupiu namie prirakinta. Šiandien turėjau būti seminare, bet mano mašina išardyta. Sūnus nuvežė tik pasirašyti apie dalyvavimą. Liūdnas reikalas be mašinos. Visos kitos užimtos, kas kur važinėja.
Labukas. Neišmoksiu, matyt, niekada, kuo skiriasi amarilis nuo meilenių. MB sumaišė pirktinius su senoviniais paprastukais, rudenį gelbėjo, sunešė į patalpą, o dabar gelbėjimo operaciją vykdo toliau - laisto. Jau kelis išmečiau, nes supuvo. Tik mieste bujoja, ypač vazone su palme, nežinau, ar patinka palmei, bet meileniai būna su 4 žiedais ant pusantro metro stiebo. Dar nežydi, bet jau leidžia, mat MB neturi ten galimybės gausiai ir dažnai laistyti. Sodyboje turiu jau daržą ant palangės, net dviejuose vazonėliuose svogūnų laiškai kalasi.

Labas rytas.
IK išiškino kuo skiriasi,dabar žinau amailį vieną turiu kaimynė buvo atnešųsi du.Vieną sugebėjau matyt išrautilabai mažs buvo.Pas kaimynę drže labai gražiai žydėjo vasarą,noriu ir aš tokių žiedų.
Meileniai mano daugumą laiptinėje,tai jie gauna retai vandens.
Bute gelbėjo ciką,puola parazitai nabagiuką.Purkšti neturiu kuo,tai kai grįžtu maudau vis po dušu.Bet jaučiu nieko nebus,reiks kažkuo purkšti?