Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, nedaug to šalčio. Pas mane gal -8 buvo.

Nagla tavo kecė. Ne tik lovoje miega, bet ir visus reikalus atlieka. biggrin.gif
Atsakyti
na kate gal nespejo nuo lovos nusokt, kai sublogavo ax.gif Visko buna. Mes daznai miegam katinais apulti, net po kaldra palenda.

Kaimietuke, o kriausei irgi skiepo vieta reik i zeme paslept. Maniskei skiepas al 10 cm. virs zemes, dideli kaupeli reiketu daryt.

Labas
Atsakyti
Sapniau, jeigu augalas turi kauliuką, jo skiepijimo vieta turi būti per kelis pirštus po žeme. Tam, kad būtų mažiau atžalų. Jeigu augalas turi sėklytes : (obelys, kriaušės, šermukšniai) skiepijimo vieta turi būti per porą pirštų virš žemės. Labai daug nereikia tavo atveju žemių pilti. Jeigu nesimato šaknų skeletinių viršaus, tai aplamai nieko nedaryk.

Rožėms tokia rekomendacija, kad suaugimo vieta yra jautri šalčiui ir laukinis erškėtis gausiai duoda atžalas.
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pagaliau pridaviau pusmetinį PVM. Vakar ir šiandien iki pietų sistema striginėjo, tai kol klaidas išžvejojau.
Viskas, dabar norisi tik kontrolinio šūvio ir į lovą. blink.gif

O ir šiaip po pietų tik miegas ima. Matyt, vėl koks sniegas atkeliauja.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Nu ne, greičiausiai kaip Sapniukas sako, nespėjo nuo lovos nušokti, nes patį kraštą lovos ir...
Ką tik iš Akropolio maksės, turėjau reikalą ten. Tai kokių gražių vešlių anturių privežta, kaina tai o jo joj, vos susilaikiau jo ir ciko nenugriebus. Blyn grynai kvaištelėjusi dėl gėlių... biggrin.gif
Diena bais buvo nesėkmiga, susimoviau nuo pat ryto su tuo savo bankomatu, pasidariau piniginį nuostolį, padengiau, seniui pasisekė, dykai važinės mėnesį. Dar vienos vienkartinės cigatretės trūko, nesuprantu kokiu būdu, teko fiktyviai nusipirkti. Liepė gražint salt vienkartines.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai gerai Meri,jei yra dar vietos namie,pas mane jau pas nėr vietos. ax.gif
Atsakyti
šindien viena pirkėja sakė, kad turint 40 m. darbo stažą, ko nežinau, reiks savaitgalį prisijungti, ir likus ne daugiau penki metai iki pensijos, man du su puse metų, galiu išeiti į išankstinę pensiją ir ji bus nenumažinta bigsmile.gif
Blyn, gal ir sau prisitaikysiu, nereiktų šalti toje stiklinėje budoje ax.gif
Vyras tai tikrai tiek stažo neturi, jam reik išlaukti, bet kaip su manimi, tai nežinau.
Atvežė naujų elektr. cigarečių, man už nugaros, visą dieną, net db jaučiasi įkyrus vyšnių uogienės kvapas, kaip jie gali jas rūkyti, geriau šiaip uogienės ar vyšnių kompoto paimtų.

Tai, kad nęra vietos, Ingridėl, todėl ir susilaikiau vakar. Cyką tai apsimokėjo pirkti, jie ilgai auga ir gražūs iš savęs. maniškis buvo diryko sename darbe nušaldytas ir be šaknų, radau šiukšlinėje tualete, ale jį atgavau, nors ilgokai teko laukti.

Tai va, kiek sužinai iš tų pirkėjų bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mano ciką skydmariai puola,bet tik jį vieną.Kažkaip vienam neprisiruošiu kažką nusipirkti purkšti.Tai vis grįžųsi maudau po dušu. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, paimk degtinės ir indų ploviklio lygiomis dalimis , aptepliok lapus stiebus pusvalandžiui, paskui gerai nuplauk. Kažkiek pristabdys.
Alkoholis su plovikliu kažkiek tirpina chitiną.
Atsakyti