Pries tris dienas sugalvojom nusipirkt triju paru poilsi Druskininku SPA Lietuva, 400 be euro. svediskas stalas tris kartus, baseinas, pirtys, proceduru 18 , treniruokliu sale. Del paskutinio abejoju, bet sportinuka pasiimsiu. Jau pradedam uzsakineti ir opa, reik antro pino, kurio as neatsimenu, nes niekada nereikejo. Pasiimu is banko pinigus, einam padet i vyro banka, tipo jis is savo korteles pirks. Tiek nedraugaut su skaiciu atmintim, kad jo kortele bankomatas prarijo. Vakar vaziavom i Kupiski, to antro mano PINO ieskot. bet taip padejus buvau, kad neradau. Gerai, kad Swede pazistama turiu, prieme be registracijos, sutvarke viska, dar apie sunis, kates pakalbejom. Grize uzsisakem kelione. Nuvaziavom pas draugus, truputi pasibrendinom, paplepejom ir namo. Jie musu kasarnikus priziures.
Ingrida
Pries tris dienas sugalvojom nusipirkt triju paru poilsi Druskininku SPA Lietuva, 400 be euro. svediskas stalas tris kartus, baseinas, pirtys, proceduru 18 , treniruokliu sale. Del paskutinio abejoju, bet sportinuka pasiimsiu. Jau pradedam uzsakineti ir opa, reik antro pino, kurio as neatsimenu, nes niekada nereikejo. Pasiimu is banko pinigus, einam padet i vyro banka, tipo jis is savo korteles pirks. Tiek nedraugaut su skaiciu atmintim, kad jo kortele bankomatas prarijo. Vakar vaziavom i Kupiski, to antro mano PINO ieskot. bet taip padejus buvau, kad neradau. Gerai, kad Swede pazistama turiu, prieme be registracijos, sutvarke viska, dar apie sunis, kates pakalbejom. Grize uzsisakem kelione. Nuvaziavom pas draugus, truputi pasibrendinom, paplepejom ir namo. Jie musu kasarnikus priziures.
Man kaip faina, pratęsė tą galimybių pasą be antro skiepo, gerai, kad jonsoną ir pasirinkau, o tai jau nerimavau, kaip reiks žuviams šaldytą maistą iš Kikos nupirkt. Nu tikrai papildomų jokių skiepų nežadu badytis. Jau geriau mirsiu
Sapniuk, smagaus jums pasibuvimo
Suvedžiau prekinę ataskaitą į kompą
einu ledų skanaut, dar likę nuo praeito karto.
Laisvalaikis gėris, o dvi išeiginės aplamai
Sapniuk, smagaus jums pasibuvimo
Suvedžiau prekinę ataskaitą į kompą
Laisvalaikis gėris, o dvi išeiginės aplamai
ko tu, Meri, taip tu skiepu bijai
grisiu ir eisiu trecio skiepo. Nenoriu dar mirt, noriu marcia pamatyt, gal koki anukeli.Mano vaikis skiepu klausimu apsiskaites, sake, liepe skiepytis.
susikrovem terbuke, kiek ten toms trims paroms.
susikrovem terbuke, kiek ten toms trims paroms.
Sapniau, gero pasibuvimo.
Mes kitą penktadienį į tokį tūsą kavinėje eisime. Viena baimė- kad tik kokio karantino valdžia neužleistų.
Mere, tik skiepykis be kalbų. O tai supuolę rykščių įkrėsime.
Mano vieno kolegos žmona pasikeitusi į geležinius abu klubo sąnarius ir abejų kelių sąnarius. Jai virš 70. O į kalnus lipa tris kartus greičiau už mane. Ne boba, o Terminatorius.
Visas vidus geležinis.
Mes kitą penktadienį į tokį tūsą kavinėje eisime. Viena baimė- kad tik kokio karantino valdžia neužleistų.
Mere, tik skiepykis be kalbų. O tai supuolę rykščių įkrėsime.
Mano vieno kolegos žmona pasikeitusi į geležinius abu klubo sąnarius ir abejų kelių sąnarius. Jai virš 70. O į kalnus lipa tris kartus greičiau už mane. Ne boba, o Terminatorius.
Labas vakaras. Ingrida, o tau buvo liepta visai išpjauti senas obelis, ar leido apgenėti? Pas mus viduryje kiemo auga aplūžusi ir apipuvusi sena obelis - grapštainis (gal neteisingai rašau pavadinimą). Obelis vyresnė už Mb, jo tėvo sodinta, vis bandome jai šukuoseną pataisyti, nes nupjauti ranka nekyla. Vėjas išplėšė polikarbonato lapą, užapvalintą, kuris šalia durų, permetė per tvorą pas kaimynus. Aplamdė, žinoma, tokia armonikėlė gavosi, o kito nėra. Stovėjau po to prirėmus jį visais savo 172 cenimetrais, dar rankas pakėlus, kol vyras bandė prisukti. O jau gražiai gavosi, tik ant kokio žurnalo viršelio - kad būtų stipriau, panaudojom katino konservų skardinių nuplėšiamus viršelius

Labas rytas.Vasarema,o ne liepta išgenėti žmoniškai.Mes prieš n metų samdėme kaimynus genėti,tai tikrai IK parodė,kad neteisingai išgenėta.Vat kriaušių medžių per daug.Bet mūsų akimis norisi pavėsio,iš 14 kriaušių valgomų gal trys?Kitos dėl grožio.
Ingrida, dėl pavėsio ir grožio gali pasisodinti kad ir robiją. Bitėms bus darbelio, užaugs per 3-4 metus didelis medelis. Apsidairom per petį, ar kas neduos velnių už invazinio medžio reklamą.
O ir klevai auga kaip pašėlę. Gal pas mane atvaryti ir pasikasioti, būna pridygusių. O laikyti galudienes kriaušes dėl pavėsio- tiesiog nepraktiška.
Vasarema , vis pabandyk tą grabšteiną įskiepyti į šaką kokios obelaitės užkišimu už žievės. Pasižiūrėk youtubėje, turėtų būti keli būdai. Šiaip tų grabšteinų būna dar pirkti , tik jis lietuviškai vadinasi Rudens dryžuotasis. Pasiguglinau, yra keliuose medelynuose. Nuo tavęs netoli yra Vrublevskių medelynas, paskambink ir sutark, kad į Šeimos obelaitę kaip vieną iš veislių būtent tą įskiepytų. Juk nelaikysi jų per žiemą.
O ir klevai auga kaip pašėlę. Gal pas mane atvaryti ir pasikasioti, būna pridygusių. O laikyti galudienes kriaušes dėl pavėsio- tiesiog nepraktiška.
Vasarema , vis pabandyk tą grabšteiną įskiepyti į šaką kokios obelaitės užkišimu už žievės. Pasižiūrėk youtubėje, turėtų būti keli būdai. Šiaip tų grabšteinų būna dar pirkti , tik jis lietuviškai vadinasi Rudens dryžuotasis. Pasiguglinau, yra keliuose medelynuose. Nuo tavęs netoli yra Vrublevskių medelynas, paskambink ir sutark, kad į Šeimos obelaitę kaip vieną iš veislių būtent tą įskiepytų. Juk nelaikysi jų per žiemą.

Labas rytas.
Kaip vėjas?Nepridarė nuostolių?Galvojau šiltnamių nebe bus.Nu stovi.Po praeito vėjo,tai geo tektilę,tai paklinojo nuo braškių.Prašvis daugiau reiks apeiti.Televizijos tai nėra,lėkštė neveikia,lrt klausau per internetą.
IK o jei paraugščiau ropes ir pastarnokai ar petražolių šaknys?Vaikai rūpužiukai neėmė.
Ingrida, gali pabandyti ropes paraugti. Esu valgiusi raugintų ridikėlių, be galo skanu.. O ir šaip laikysis daržovės, gi name pas tave vėsu.
Mano šiltnamį greičiausiai visai nuneš. Nieko nesimato per sniegą.
Sūnus išvežė namo darbininkę, taip ilgai negrįžta, kad kur apsivertęs nebūtų. Vėjas tiesiog klaikus.
Mano šiltnamį greičiausiai visai nuneš. Nieko nesimato per sniegą.
Sūnus išvežė namo darbininkę, taip ilgai negrįžta, kad kur apsivertęs nebūtų. Vėjas tiesiog klaikus.
Labas
prisiduodu, kad turinini leidziam laika. pIRTELES, BASEINAS, KASKADINIAI DUSAI. vALGAU DAUG, NES SKANU, TAUKUS AUGINU. nET ATRADAU NUJA SAU MAISTA VARSKE SU RIETINE IR UOGIENE. aNKSCIAU AS JOS NEMEGAU.
Trosu nusikelem laimingai, dabar tik laimingai reik grizt poryt namo.
prisiduodu, kad turinini leidziam laika. pIRTELES, BASEINAS, KASKADINIAI DUSAI. vALGAU DAUG, NES SKANU, TAUKUS AUGINU. nET ATRADAU NUJA SAU MAISTA VARSKE SU RIETINE IR UOGIENE. aNKSCIAU AS JOS NEMEGAU.
Trosu nusikelem laimingai, dabar tik laimingai reik grizt poryt namo.

Labas rytas.
Sapniuk,smagaus poilsio.Pas jus sniego gal nėra pagal nuotraukas sprendžiant?
Labas
uzvkr prisnigo, ryte nuleido, vel psnigo, uzsalo. Siandien saule sviecia, sniego ciut ciut, bet pasale.
vyras naviacija kamuoja, kokiu keliu ryt vaziuot. Nuo Simno ik Druskininku labai siurs, prstas kelias. Kazkaip reik tiesiai i Alytu. Po to jau geras kelias. Tikekimes nebeprisnigs, nepripustys, pliksalos nebus, kaip nors iveiksim tuos 250 km. be streso.
uzvkr prisnigo, ryte nuleido, vel psnigo, uzsalo. Siandien saule sviecia, sniego ciut ciut, bet pasale.
vyras naviacija kamuoja, kokiu keliu ryt vaziuot. Nuo Simno ik Druskininku labai siurs, prstas kelias. Kazkaip reik tiesiai i Alytu. Po to jau geras kelias. Tikekimes nebeprisnigs, nepripustys, pliksalos nebus, kaip nors iveiksim tuos 250 km. be streso.