Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 02 15, 18:07)
Ate, dažniau čia užsuk relaksuodama.  O pas jus sniego nebėra ?
...

Laba, užsuku, paskaitau. Rašyt nelabai yra ko. Kasdienybėj įbridus.
Sniego seniai nėra. Nulyta viskas. Visam sklype pelkė liūliuoja. Šunė parbėga murzina iki pažastų.
Vakar kelias pomidorų sėklas ankstyvam derliui pasimerkiau. Pabandysiu šiltnamį dienom, kai bus minusas kambarin. Gal pavyks.
Atsakyti
Fui, koks vėjas.
Buvau mieste. Kaip pasiuto lyti...
Apsisukau ir namo parmyniau. Nesugrius pasaulis, jeigu kelių parduotuvių neaplankysiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Šalta ir drėgna. Gavau, pagaliau sėklas iš mydobro. Būtų gerai, kad nors pusę pasėčiau. Kiek aš jų pasenusių turiu... ax.gif
Atsakyti
sveikos, mano brangiosios 4u.gif

paskaitinėju, bet kad parašyt neturiu labai ką-tupiu namuos, puodai-bliūdai ir t.t. biggrin.gif

Dičkis su pana, mūsų vakseriai, jau persirgo, lengvai, su gerklės skausmais, nuo jų mama pasigavo, bet ana su trim dūriais-irgi lengvai. Dabar visi imunizuoti smile.gif

Laukiu pavasario, nagai niežti, vos susilaikau. Na, nesusilaikiau-žemuoges ir lobelijas pasėjus tongue.gif sėklų užsipirkus, žemes parsivežiau smile.gif

Ingridėl, gal depo jau daigeliais prekiauja? ar yr kokių prieskoninių žolelių?

Vasarema, tas sėklų bernas su ruskom sėklom turguj prekiauja, mačiau nemažai prisidėjęs, tad jei ko reikia dar-sakyk, padabosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli,galėtum dažniau užsukti.Bent prieš dvi dienas Depas neprekiavo.Moki veži jau prekiauja daigeliais.Kažkaip nekilo ranka,nelabai turiu šviesos kur auginti kol kas.O reiktų kelis nusipirkti,paskui pasidauginčiau.Bet kažkaip šiemet pradėjau galvoti protingai. biggrin.gif mirksiukas.gif Ar man reikia petunijų,surfinijų?Šokinėk paskui visą vasarą apie jus. ax.gif Gal dar pasikeis nuomonė?Matyt dar ne pavasaris.Vakar sukišau ankstyvus pomidorus,ėjau betaliuxo pirkti nusipirkau dar tris rūšis.Vienos rūšies 5 sėklos pokelyje. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dar nenupūtė? Čia kai davė vėjas,maniau vitriną su visu paketu išraus. Kad tik tvoros nenulaužtų bigsmile.gif
Skaičiau, pavasaris bus šaltokas, viskas dviem savaitėm nusitęs ax.gif
Iš Kaimuko, dabar pačios straipsnių ieškosiu ir Ūkininko patarėjuje, neminėjai, kad ten rašai wub.gif
Atsakyti
Tai kaip tik girdėjau bus šilčiau 2.5 laipsnio? bigsmile.gif
Pas mus dar vėjas duodasi. blink.gif
Atsakyti
Meri, į Rasas ir Namie sode. Laikraštis retai kreipiasi, jie ten iš Rasų perspausdina, nes leidėjas tas pats.
Šiandien mano vyrai vežė produkciją į Vilnių. Sakė ryte buvo vietomis iki 10 cm sniego, pavažiuoti neįmanoma.
Po pietų numyniau pas draugę, trečia atvažiavo. Plepėjome gal 5 val. Va, ką reiškia per tas pandemijas asocializuotas gyvenimo būdas. biggrin.gif
Nieko dar nesėju ir nežadu be kovo vidurio. Dar tamsu, vėsoka. Ko tai nenusiteikusi pašviesti ir šildyti daigus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
oi, mes Rasų negaunam. Vietoj jų pardavinėjame Sodų kraitę. Ten būna ir gerų straipsnių ir gražių sodybų nuotraukų. Yra ko pasimokyti biggrin.gif Ūkininko visai neperka, kaip ir Valstiečių, Kaimo laikraščių, kaipjie ten išsilaiko, gal valstybė duotoja, nors yra ko paskaityti, bent aš tai praverčiu, paskum metu grąžinimui į makūlatūrą. Gal, kad miesto centras, nesuprasi. Mažai žmonės domisi, viską randa internete.
Man būtų gražu pakraštį apsodinti mažomis rožytėmis, bet, kad tosios iš mažų užauga, nelaiko savo formos, o auginti kaip vienmetes,prabanga gaunasi. Kol kas nieko nesugalvoju, jau ir nebepamenu gerai ko į priekinį kiemelį prikišau.
Pernai užtaikiau gerą kainą, įsigijau du pinto rašto lovelius su kojelėmis, kad gaučiau vijoklinių braškių ar pomidoriukų. Pareini namo ir skanauji bigsmile.gif Blogiausiu atveju prikišiu kokių vazoninių gėlių. Kažin ar smilga peržiemojo, jau būtų antra pradanginta.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

diena kažkokia nei šiokia, nei tokia, prie žemės traukia....

Žiūrėjau dailųjį čiuožimą-man tai toks grožis wub.gif wub.gif

pasigirsiu-depe po kalėdų pirkau papigiai papigiai du ciklamenus, vieną pavyko pražydint-baltas, smulkus, o kitas ėmė leisti naujus lapus-gal ir žiedų sulauksiu. Matyt jiems aš patikau tongue.gif

labai genda obuoliai, liko kokios šešios dėžės-kepu pyragus, bet gal teks ir pavasarinę obuolienė virt, ochh rolleyes.gif
Atsakyti