Meri, Ūkininko patarėjas man labai aktualus. Jame seku mūšius tarp ūkininkų sąjungos ir žemės ūkio rūmų. Ten aptariami mums opūs teisiniai dalykai, agrotechninės naujienos. Permetu skelbimus.
Obuoliai pas mane gerokai suvytę. Per šiltas rūsys. Kepu vos ne kas antrai vakarienei blynelius su visikiais įdarais " varškės, sūrio , grybų, obuolių, bananų. Tik tiek, kad nuvalyti daug reikia, nes išsipjausto.
Šiandien dar vienas blynelis buvo užsilikęs su obuoliais, tai su kava taip skaniai suėjo.
Daigelių dar nepirksiu. O gal ir visai nepirksiu. Nueinu į turgų ir nusiperku vienmečių , kokių noriu. Gi mūsų miesto turgus gal garsiausias Lietuvoje savo daigais. Geriau į jį eiti su 20 eurų ir kortele. Tada finansai nenukenčia.
Šiemet nusprendžiau nusipirkti kelis žemaūgius jurginus vienodos spalvos su dideliais žiedais. Jų retai, bet būna. Paskui rudenį išsikasiu ir pasidauginsiu, jeigu išsilaikys.
Dar man labai gražu aukštos smuųlkiažiedės begonijos, kur žiedeliai kaip ledinukių. Tik jų retai randu, sakė, kad nebemadingos. O aš pavėsyje turiu 40 l vazoną, jos man ten kaip tik.