Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli šį vakarą buvau Depe,prekiauja jau daigeliais. ax.gif

Pas mane dar irgi dvi dėžės obuolių,niekas nevalgo,tik pyragą kada ne kada iškepu.
Nusišauk nuo šios dienos klienčių,man atrodo netekėjųsi mergina,mama ir katinas.Iš karto užklimpo ,su autobusu ištraukėm,atvažiavo vos ne valandą ankščiau.Skambina ne seniai neužrakina durų.Pamačiųsi žmones iš karto pagalvojau,bus problemų. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Meri, Ūkininko patarėjas man labai aktualus. Jame seku mūšius tarp ūkininkų sąjungos ir žemės ūkio rūmų. Ten aptariami mums opūs teisiniai dalykai, agrotechninės naujienos. Permetu skelbimus.

Obuoliai pas mane gerokai suvytę. Per šiltas rūsys. Kepu vos ne kas antrai vakarienei blynelius su visikiais įdarais " varškės, sūrio , grybų, obuolių, bananų. Tik tiek, kad nuvalyti daug reikia, nes išsipjausto.
Šiandien dar vienas blynelis buvo užsilikęs su obuoliais, tai su kava taip skaniai suėjo. wub.gif

Daigelių dar nepirksiu. O gal ir visai nepirksiu. Nueinu į turgų ir nusiperku vienmečių , kokių noriu. Gi mūsų miesto turgus gal garsiausias Lietuvoje savo daigais. Geriau į jį eiti su 20 eurų ir kortele. Tada finansai nenukenčia.
Šiemet nusprendžiau nusipirkti kelis žemaūgius jurginus vienodos spalvos su dideliais žiedais. Jų retai, bet būna. Paskui rudenį išsikasiu ir pasidauginsiu, jeigu išsilaikys.
Dar man labai gražu aukštos smuųlkiažiedės begonijos, kur žiedeliai kaip ledinukių. Tik jų retai randu, sakė, kad nebemadingos. O aš pavėsyje turiu 40 l vazoną, jos man ten kaip tik.
Atsakyti
Aš pernai iš SP buvau užsisakius alstromerijų, matau gyvos bus, gražūs žiedai. Pasęsiu lobuliarijų, patinka man jos, taip išsikeroja, žydi dukart, bet jau sodinti tuos siūlelius tai užknisa.
Maniškio gimtadienis, tai padariau trijų šokoladų tortą, na liuks gavosi, o tai jau galvojau, kad nieko nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Liniukiną su gimtadieniu 4u.gif kad sveikas būtų 4u.gif

Ingridėl, dėkui už info 4u.gif

informacija apie Ukrainą neramina.....
Atsakyti
Na jau nuo kovo diedulis pradės gauti pensiją, tai biski palengvės.
Jau kaip sunervino darbe, varo nuo kovo atostogų. Aiškinu, kad suplanavus malkas balandį ar gegužę pirkt, tai nesupranta. Dabar ir miškovežis neįvažiuos į mišką, taip šlapia. Ir man kaip negerai, dar pats kurenimas, šlapias malkas kraut į malkinę. Nu vienžo, pagrasinau, jei jau taip, tai lai nebando iš atostogų anksčiau kvietinėti, neisiu darban ax.gif O tai pastatys dirbti už mane daug vyresnę, tuoj prasidės bileteniai, Ne taip paprasta vienai viską suspėti. Taip tik atrodo iš šalies, kad sėdi ir nieko neveiki. Na bus matyt, gerai būtų bent balandį...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuną su praėjusiu. 4u.gif 4u.gif Liniuk,kokį tortą kepei?Gal nufotkinai?
Galvoju irgi jokių gėlių nesėti namie.O ir vietos nelabai.Kad pomidorus sutalpinti. ax.gif Gerai bute buvo balkonas didžiulis,neprivažinėsiu laistyti.Džiaugiuosi vazonines palaistyti privažinėju. ax.gif
Ačiū dievui vaikas pabėgo iš Ukrainos.Vos nesimeldžiau,kad tik karo nebūtų. rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, vaišinkitės🙂vartotojo įkelta nuotrauka
Man jis gražus ir be papuošimų
Atsakyti
Liniau, du viršutiniai sluoksniai - šokoladinio žele ?

Meri, kokio bieso su tokiu senu gyveni ? Ir dar atostogos žiemą .. Visai užpypintų.
Yra tokia patarlė " Kai viskas gyvenime nusibosta, keisk vyrą, šukuoseną arba darbą"
Atsakyti
Ne. Apačia biskvitas, o tie trys sluoksniai plakta grietinėlė, želatinas ir skirtingas šokoladas. Man toks labai skanus, kaip debesėlis😀Tik gražios formos neturėjau, biški pasikreivavo, bet skonis puikus.
Atsakyti
Tikrai neūtini jokie papuošimai. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Liniuk, mmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

makse savo gimtadienio proga padovanojo plytelę šokolado smile.gif
Atsakyti