Vasarema, bet tai kiek sniego pas jus buvo? Pas mus seniai nebėra. Sodas išgenėtas, penktadienį Kaziuko mugė miestely, reiks važiuot su sūriais. Jaučiu, gal paskutinį kartą, rauksiu tą versliuką. Šitas karves teks parduot, o kitos gal ir neieškosiu.

Labas rytas.
Liniuk,tai kaip tik dabar,kai viskas taip brangsta savas gyvūliukas-gėris?
Jurginėli,bent pas mus kokių gražių ciklamenų Depe po 0,14 cnt.Gailiuosi,kad mėtų,baziliko neprigriebiau irgi nukainuotų.Nemaži krūmeliai tik persodinti reikia.Kai ta ranka kliūna visur noras dingsta.
labas
Ingridėl, dekui už info, gal pavyks iki Gariūnų depo pavažiuot, griebčiau, ypač prieskoninius
Ingridėl, dekui už info, gal pavyks iki Gariūnų depo pavažiuot, griebčiau, ypač prieskoninius
Labukas
Liniux, aš nežinau, kiek cm sniego buvo, gal tiesiog pas mus vis dar šalta, vakar ir šiandien rytais 10 laipsnių šalčio, netirpsta sniegas ir žemė įšalus. Vakar priešais namą lopinėlis gėlyno atsilaisvino nuo sniego, pasikapsčiau, labai laukiu ten augančių narcizų, bet dar jų nemačiau.
Labai norisi bent ridikėlių pasėti šiltnamyje, gal šiandien susiruošiu.
Liniux, aš nežinau, kiek cm sniego buvo, gal tiesiog pas mus vis dar šalta, vakar ir šiandien rytais 10 laipsnių šalčio, netirpsta sniegas ir žemė įšalus. Vakar priešais namą lopinėlis gėlyno atsilaisvino nuo sniego, pasikapsčiau, labai laukiu ten augančių narcizų, bet dar jų nemačiau.
Labai norisi bent ridikėlių pasėti šiltnamyje, gal šiandien susiruošiu.
Ingrida, ne dėl sveikatos, bet, kad savo miestely jau tiek neparduodu. Kažkaip seni nebegali, jauni nenori. Viskas brangsta, o pas mane kainos neatmenu nuo kada nekeltos. Neverčias liežuvis, išsilakstys esantys pirkėjai. Iš kitos pusės, aš irgi pirkčiau geriau mėsos kilą negu varškės. O patys nesam pieniniai, kad tik sau laikyti.

Labas rytas.
Liniuk,bet gi dvi šeimas dar turi?Gal paliksi bent vieną karvutę?
Užvakar patrešiau tujas,eglutes,pušaites.Gal ne per anksti IK?
Ingrida, gal kiek ir per anksti. Vegetacija neprasidėjusi. Tikėkimės, nebus liūčių ir trąšos pasiliks.
Labukas.
Žinai, Liniukai, gal ir geras sprendimas. Geriau užaugink 100 vištų, bus tas pats biznis.
Jeigu laikyti karves, tai bent 30-50 . Draugė didina bandą, kainos kyla vos ne kasdien. Jeigu pasieks po toną kasdien, jau vėl kitas tarifas. Supirkėjai vos ne su gėlėmis atvažiuoja į kiemą. Net nereikalauja, kad būtų pienas atšaldytas.
Viskas krenta iš rankų. Seku karo žinias, taip negera ant širdies. Kai pagalvoji, kiek žmonės netenka kasdien. ne tik turto prasme. Gyvybės. Dėl vieno išprotėjusio ambicijų.
Labukas.
Žinai, Liniukai, gal ir geras sprendimas. Geriau užaugink 100 vištų, bus tas pats biznis.
Jeigu laikyti karves, tai bent 30-50 . Draugė didina bandą, kainos kyla vos ne kasdien. Jeigu pasieks po toną kasdien, jau vėl kitas tarifas. Supirkėjai vos ne su gėlėmis atvažiuoja į kiemą. Net nereikalauja, kad būtų pienas atšaldytas.
Viskas krenta iš rankų. Seku karo žinias, taip negera ant širdies. Kai pagalvoji, kiek žmonės netenka kasdien. ne tik turto prasme. Gyvybės. Dėl vieno išprotėjusio ambicijų.
IK,ką geriau šilauogėms patręšti nusipirkti?Ir kada jas patręšti geriau?
Vaikas sėdi Vengrijoje,pilnas namas sakė vaikų iš Ukrainos,pakeliui į Miuncheną,tai jo draugė vien maitinimu užsiima.Klausiu gi į Kiprą ruošiatės?Sakė ne tas dabar galvoje.Baisu labai baisu.
Vaikas sėdi Vengrijoje,pilnas namas sakė vaikų iš Ukrainos,pakeliui į Miuncheną,tai jo draugė vien maitinimu užsiima.Klausiu gi į Kiprą ruošiatės?Sakė ne tas dabar galvoje.Baisu labai baisu.

Labas rytas.
Labas,
mirkstu ukrainieciu informacinej laidoj, nuo karo pradzios. Vakar draugai isveze mane i Latvija. Kodinis pavadinimas buvo: vaziuojam Latvijon ieskot druskos. Snd. su vyru vaziuojam Kupiskin. Jis dirbo nuo ryto 8 iki trecios nakties, dabar miega.
mirkstu ukrainieciu informacinej laidoj, nuo karo pradzios. Vakar draugai isveze mane i Latvija. Kodinis pavadinimas buvo: vaziuojam Latvijon ieskot druskos. Snd. su vyru vaziuojam Kupiskin. Jis dirbo nuo ryto 8 iki trecios nakties, dabar miega.
Sapniuk ir radote druskos?Aš irgi viską seku.
Marti pagamino plakatą ir dalinasi,kas nori gali atsispausdinti.
Vaikas su drauge ukrainiete grįžta iš Vengrijos,žada užsiimti humanitarine pagalba iš čia.
Marti pagamino plakatą ir dalinasi,kas nori gali atsispausdinti.
Vaikas su drauge ukrainiete grįžta iš Vengrijos,žada užsiimti humanitarine pagalba iš čia.
labas
nėr druskos ir mano apylinkės parduotuvėse..... turiu kelis stambios pokus-gadysiu konservantams. Ir šiaip-parduotuvės pašluotos.....
naktį degė Zaporožės AE, dabar jau lokalizuota ugnis, tikiuos, kad nieko ten nepažeidė ir neišlėksime į orą.....
dėl visa ko susiradau jodo tabletes, pasidėjau matomoj vietoj......
per r tv apie tai tyli, jie visi laimingi, eina pirmyn ir viskas vyksta pagal planą. Durniai.....
nuotaika š...na.....
nėr druskos ir mano apylinkės parduotuvėse..... turiu kelis stambios pokus-gadysiu konservantams. Ir šiaip-parduotuvės pašluotos.....
naktį degė Zaporožės AE, dabar jau lokalizuota ugnis, tikiuos, kad nieko ten nepažeidė ir neišlėksime į orą.....
dėl visa ko susiradau jodo tabletes, pasidėjau matomoj vietoj......
per r tv apie tai tyli, jie visi laimingi, eina pirmyn ir viskas vyksta pagal planą. Durniai.....
nuotaika š...na.....